Close
Faqja 0 prej 12 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 117

Të martuarat nëpër forume!

Ka shumë të martuara që shkruajnë nëpër forume e chate të ndryshme shqiptare, andaj do të doja të dija mendimet e juaja ërparësi kan meshkujt: për to.
    Po nëse gruaja juaj shkruan a do të ju pengonte kjo?
    A mendoni se edhe gratë shqiptare kan të drejtë pa u ndrojtur të shkruajnë, të thonë mendimet e veta, të argëtohen e të bëjnë shaka mu si bëni ju meshkujt, të shkruajnë edhe në temat e "nxehta"?
    Ju si e ndjeni veten kur kuptoni se bashkëbiseduesja e juaj është grua e tjetërkujt e ndoshta edhe nënë e ndoj fëmiu??

.:: Garda e VjeTeR ::. Maska e engjulli_peje^
    Anëtarësuar
    15-11-2002
    Vendndodhja
    Jetoj ne Hen Ne Boten E Dashuris ,Larg Fierit Tim Te Dashur Larg Miqeve TE Mi Edhe Shqiperis.
    Postime
    430
    Rina3

Urime ne Rradhe te pare per temen , shume interesante.
    Me sa di une Te shkruash ne Forum , Me Sakte Nje i/e martuar Nuk eshte Gjithashtu dhe ne Chat.

E dyta ne shqiptaret kemi mentalitetin e keq ,Skemi pse te jemi xheloza ,ne se Gruaja ime shkruan ne Forum,Apo Femija ime Futet Ne Chat,

dhe e Treta ,me sa shof une jan Deformuar pak si Forumi & chati pak me shume ,as vete nuk kam arrit ta kuptoj po kan hyre shume Fjale TE huaja Dhe shume banale,jo vetem ne Forume Chate po dhe ne Tv humore PA perjashtuar dhe Politiken shiptare.

Thelbi i mendimit Ska asnje gje te keqe se eshte E Martuar dhe shkruan ne Forum , Thjesht Jep mendim ose bashkbisedon me Shqiptar Miq Shok ose Vlla !

Me Respekt Saimiri
    FieRaK

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Rina teme interesante kjo e jotja.

Per ne chat se di sepse dhe per te pa martuarat besoj se chati eshte nje "ambient" negativ. Sa here jam futur lexoj nga budalliqet me te medhaja dhe seriozisht se kuptoj ca dreqin duan ato femra qe futen ne chat rregullisht. Ndoshta eshte anonimiteti qe i lejon.

Sa per forumin, besoj se forumi eshte nje vend ku mundesh te mesosh dicka dhe antaret jan me serioz. Por prap varet ca muhabetesh ben secili ne forum dhe ne ca temash futet. Ato femra te martuara qe u pelqejn ngacmimet e cunave dhe flasin me njerin apo me tjetrin per mua sjan femra serioze dhe un po te isha burri tyre si lija te futeshin ne forum. Por mire nuk eshte te gjykojm sepse secili e din vet ca ben. Ka femra te martuara qe futen ktu sepse u mungon shqipria dhe ktu eshte ndoshta i vetmi vend ku munden te komunikojn me shqiptar. Ska as gje te keqe. Nuk do te thot je e martuar apo jo, kur ta lejon koha dhe nuk neglizhon aktivitetet e tjera ne jete, ska gje te keqe te shkembesh dy fjal me patriotet. Por prap varet ca jan ato fjal qe shkemben

komjuter expert
    Anëtarësuar
    21-07-2004
    Vendndodhja
    skandinavi
    Postime
    94
    përshëndetje forumi është për të gjith i/e martuar apo pa martuar qoftë mashkull apo femër për të gjith shqitarët kado ku janë ju përshëndes dhe urime festat

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Se harova te shtoj, do ishte me e sakt nese kjo teme referohej dhe tek meshkujt e martuar!! Seriozisht me vjen shume inat me vehten qe duhej te lexoja postimin e Fejzi qe ta thoja kte.

Ato qe thash tek postimi tjeter vlejn per femrat ashtu si dhe per meshkujt e martuar.

Gjith te mirat.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,599
    Te gjithe kane te drejte te lexojne te informohen nga ana e nje forumi.Kjo nuk ka dallime.Sic ka thene edhe Fierakja edhe djemt e martuar ose te fejuar shkruajne,bejne shaka kjo nuk do te thot qe"Tradheton"bashkeshorten e tij pas nje forumi.

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    mua me duket normale !!! sepse njesoj duhet te jene edhe femrat me ata meshkuj qe jane te martuar !!! por nje gje duhet te kemi parasysh qe mos e teprojme me shkruajtjen ne forum sepse mund te leme gjera me te rendesishme pas dore !!! zoti iu bekofte !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

komjuter expert
    Anëtarësuar
    21-07-2004
    Vendndodhja
    skandinavi
    Postime
    94
    forumi sikurse thash më parë sot spyet a e martuar a pa martuar të gjithë kan të drejtë për informim interneti është lidhja më e shpejtë për komunikim kalofshi mirë përshëndetje nga sofra e skandinavis

Perjashtuar Maska e _SheJtaNia_
    Anëtarësuar
    02-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    105
    Per mendimin tim grate apo burrat e martuar nuk ka ndonje te keqe nese shkruajn apo jo ktu.C'fare problemi do te kishte nese ata kerkojne qe te ndajne midis njeri tjetrit mendimet e tyre te pjekura dhe duke na ndihmuar dhe ne, rinine ne kuptimin e realitetit te ardhshem

i/e regjistruar Maska e skipetar
    Anëtarësuar
    07-12-2006
    Postime
    719
    Citim Postuar më parë nga Rina3
    Ka shumë të martuara që shkruajnë nëpër forume e chate të ndryshme shqiptare, andaj do të doja të dija mendimet e juaja ërparësi kan meshkujt: për to.
    Po nëse gruaja juaj shkruan a do të ju pengonte kjo?
    A mendoni se edhe gratë shqiptare kan të drejtë pa u ndrojtur të shkruajnë, të thonë mendimet e veta, të argëtohen e të bëjnë shaka mu si bëni ju meshkujt, të shkruajnë edhe në temat e "nxehta"?
    Ju si e ndjeni veten kur kuptoni se bashkëbiseduesja e juaj është grua e tjetërkujt e ndoshta edhe nënë e ndoj fëmiu??
    cfare kompjuteri ki ti Rina3 si po ta kallxojka gjinine e njerzve n'Internet? ||| edhe po t'kallxojka si jon t'martum |||

kshtu a te laget ne temat e nxehta kompjuteri? |||

ku jon temat e nxehta se une marova neper do tema per politike e do tema t'priftav e t'hoxhallarve? |||

kishe bo mire me m'kallxu se jom i nxehte e nuk jom politikan, prift, a hoxhe |
    "Që t’i çqitësh këta . . . duhet t’u preç jo vetëm duart e kokën, po edhe këmbët e trupin." Fan Noli

Faqja 0 prej 12 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 18-03-2005, 04:16
  2. Të huaj në forume shqiptare
    Nga AuGuSt_ në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 28-12-2004, 21:00
  3. Pershendetje! Mire se erdha!
    Nga *Dorina*83* në forumin Prezantoni veten në forum
    Përgjigje: 71
    Postimi i Fundit: 08-11-2004, 13:39

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •