kot nuk thone qe "Gruaja eshte qafa e burrit" ;-)
kot nuk thone qe "Gruaja eshte qafa e burrit" ;-)
Enya-Adiemus
Gruja e fut shejtonin ne shishe e ku mbeti per zgjuarsi mo![]()
#VamosArgentina
Qe te jesh fallco, duhet qe karahasimisht te jesh i ndryshem nga origjinalja. Meqenese flasim per dy elemente, F vs M..ateher i bie qe origjinal te jete ajo qe ngelet, pra femra. Perfundim ky i bere ne pergjithsime dhe duke ndjekur vazhden e llogjikes se parafoleses.E pra.. Ate thashe dhe une qe cunat shumicen e kohes jane "fallco" ose ose perjetojne dicka momentale kshu sa per 'hobi' dhe 'ego'.
Ndryshe e thene, mashkulli eshte fallco sepse eshte i ndryshem nga femra. Une nje gje mund te them me siguri, ka momente (ketu e kane parasysh vetem ata qe jane jashte nenforumit te grupmoshave ore ore lulebore)..pra ka momente, kur fmera eshte false dhe shtiret. Kur ndodh kjo. Nje rast tipik eshte si puna e thenies Ishe fantastik ose S e besoja se mund te egzistonin meshkuj te tille. Keto theni per te mos permendur te tjera e te tjra thuhen pas ndonje aktrimi mbreslenes, ku femra kalon nje gjendje vajtje ardhje ne ndonje kostelacion yjor>momente org...
Po a kaloi vertet? Ka ratse po ka raste qe jo, por qe fale aktrimit (falsitet), mashkullit i duket vetja si SIMBA, luani trim qe mund te arrije cdo gje.
Ne raste te tilla mashkulli nuk mund te aktroje dhe te thote O My God ti ishe femra me e zjarrte qe kam njohur apo tigri me i keq i bengalit te cilin e ka zili dhe Sandokani etj etj si puna e ketyre...
Mashkulli s e thote dot se kenaqesine e tij e ka lehtesisht e verifikueshme. Ka prova ? -Jo...Atehere mashkulli po genjen.
Ky eshte vetem nje shembull banal per te treguar se burrat s jane me shume fals se femrat, per te mos thene te kunderten
Dy variante ka, ose ti thua qe meshkujt kane shume dashuri dhe e shperndajne ate kudo me nje zemergjeresi shenjtori, ose po thua se ka shume pjata me oriz qe presin te shkoje nje luge e ti shijoje, pa e vrare mendjen se luga i perket nje pjate tjeterOhuha, dhe kur e dun me shpirt dike prape me te gjetur rastin e nderrojne gjellen me oriz ..
Do te doja ta besoja kete...por fatkeqesisht nuk eshte keshtu. Te ndryshosh pa ndryshuar eshte perkufizimi qe ben ti...por kjo gje per stadin e zhvillimit e njeriut akoma s ka arritur.Sado te piqeni prape cunake mbeteni?
M'bohet qejfi qe e ke kuptuQe te jesh fallco, duhet qe karahasimisht te jesh i ndryshem nga origjinalja. Meqenese flasim per dy elemente, F vs M..ateher i bie qe origjinal te jete ajo qe ngelet, pra femra. Perfundim ky i bere ne pergjithsime dhe duke ndjekur vazhden e llogjikes se parafoleses.lol.. (Lexo dhe meso
) looool
Fakt: Shumica e femrave nuk shtiren .. reagojne pa skepticizem. Ndersa mashkulli ia bo qejfin sa per momentet qe jane bashke, dhe me vone i thone 'Shendet ku t'kam pa'.. Te rralle jane ata meshkuj, ose me sakte ato lidhje ku mashkulli tregohet i sinqert dhe shpreh me pasion dashurine e tij ndaj femres.. Nese femra sot nuk beson tek ju, shkaktari kryesor jeni vetNdryshe e thene, mashkulli eshte fallco sepse eshte i ndryshem nga femra. Une nje gje mund te them me siguri, ka momente (ketu e kane parasysh vetem ata qe jane jashte nenforumit te grupmoshave ore ore lulebore)..pra ka momente, kur fmera eshte false dhe shtiret. Kur ndodh kjo. Nje rast tipik eshte si puna e thenies Ishe fantastik ose S e besoja se mund te egzistonin meshkuj te tille. Keto theni per te mos permendur te tjera e te tjra thuhen pas ndonje aktrimi mbreslenes, ku femra kalon nje gjendje vajtje ardhje ne ndonje kostelacion yjor>momente org...
Po a kaloi vertet? Ka ratse po ka raste qe jo, por qe fale aktrimit (falsitet), mashkullit i duket vetja si SIMBA, luani trim qe mund te arrije cdo gje.
Ne raste te tilla mashkulli nuk mund te aktroje dhe te thote O My God ti ishe femra me e zjarrte qe kam njohur apo tigri me i keq i bengalit te cilin e ka zili dhe Sandokani etj etj si puna e ketyre...
Mashkulli s e thote dot se kenaqesine e tij e ka lehtesisht e verifikueshme. Ka prova ? -Jo...Atehere mashkulli po genjen.
Ky eshte vetem nje shembull banal per te treguar se burrat s jane me shume fals se femrat, per te mos thene te kundertensi rezultat i 'agjendes se veprimtarise tuaj '
Jo Jo nuk e kisha fjalen aty.. Me ke keqkuptuar.. E kisha fjalen qe 'llogjika qe mashkulli ndjek per te nderruar i her gjellen' duket mese normale ne syt e tyre.. Eshte fakt qe 75% e femrave tradhetojne te pakten nje here ne jeten e tyre kurse statistika e meshkujve eshte 99.99 % (referenca parafolsitDy variante ka, ose ti thua qe meshkujt kane shume dashuri dhe e shperndajne ate kudo me nje zemergjeresi shenjtori, ose po thua se ka shume pjata me oriz qe presin te shkoje nje luge e ti shijoje, pa e vrare mendjen se luga i perket nje pjate tjeter)
Huh? Maskilist..Do te doja ta besoja kete...por fatkeqesisht nuk eshte keshtu. Te ndryshosh pa ndryshuar eshte perkufizimi qe ben ti...por kjo gje per stadin e zhvillimit e njeriut akoma s ka arritur.Lexoje dhe i her ate me lart dhe pastaj ma 'shpreh ndryshe' se s'kishte ate kuptim
![]()
Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje
Femra jon mo` tzgjuta per me bo dredhira si puna dhelprave, per gjo tjeter z`boet llaf![]()
Fakti se truri i meshkujve peshon me shume se i femrave nuk shpreh asgje.
Menquria varet prej edukmit qe kemi marre dhe asaj qe kemi akumuluar me forca vetanake qe nga femijeria e hershme duke lexuar dhe duke hulumtuar ne lidhje me lemite qe na interesojne.
Ka disa fusha ku meshkujt e tregojne vetem me ballehapur e femrat gjithashtu kane hapesirat e veta ku jane mbreteresha.
Sado qe te diskutojme per kete teme,nuk do dalim askund andaj na mbetet vetem ta plotesojme njeri-tjetrin s emenquria nuk ka te bej me gjinine.
ArsGothicė
Yllėza e forumit me 8 Vėra, jam dakort me ty ne kete pike, por ben mire te bindesh shoqet e tjera qe ndihen te diskriminuaraSado qe te diskutojme per kete teme,nuk do dalim askund andaj na mbetet vetem ta plotesojme njeri-tjetrin s emenquria nuk ka te bej me gjinine.
![]()
DHE UNE MBESHTETEM NE MENDIMIN TENDPostuar mė parė nga RaPSouL
Kush ta tha kete?Postuar mė parė nga Zemrushja
Ja une po ta them si mashkull se nuk eshte e vertete![]()
Duke u nisur nga pėrvoja,nga jeta,nga historia,sepse nė botė shumica e shkencėtarėve janė meshkuj,shumica e pushtetarėve janė meshkuj,shumica forcave mbrojtėse janė meshkuj etj,them se mashkulli ėshtė i prirur tė jetė mė i fortė,mė i zgjuar se femra.
Krijoni Kontakt