Sikur te kisha mundesine, do t'jua sillja personalisht aty, ne Kosove.
Por, me nje kusht, pa te drejte kthimi.
Mirulexofshim.
Sikur te kisha mundesine, do t'jua sillja personalisht aty, ne Kosove.
Por, me nje kusht, pa te drejte kthimi.
Mirulexofshim.
"Askush nuk eshte perfekt, une jam askushi"
E ke pare se si eshte pritur dhe percjellur Berisha ne Kosove!Postuar mė parė nga Ingenuous
Po ashtu dhe Majko eshte pritur dhe percjellur me shume respekt atje.
nuk besoj se SALI BERISHA ka ngelur qe ta dergosh ti apo ndonje tjeter ne kosov!Postuar mė parė nga Ingenuous
ai ka shkuar ne kosove kur ka ken e nevojshme,berisha eshte pritur ne kosov si nje hero,Berisha i perket gjith kombit shqiptar!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BEHARI : 15-04-2007 mė 09:27
Po s'thash gje une, thjeshte meqenese e kishte shume perzemert, do ti beja nje "colpo" Dorontines, nje suprize.Postuar mė parė nga DYDRINAS
Vit per vit gati, PPSH me shokun Enver Hoxha ne krye, demaskoi armiqte e popullit dhe i eliminonte:
Tuk Jakova, Liri Belishova, Liri Gega, Koci Xoxe, Fadil Pacrami, etj etj etj qe nuk po zgjatem ti radhis.
PD me ne krye shokun Berisha vit per vit demaskoi armiqte e popullit:![]()
1992- Gramoz Pashko, Neritan Ceka, Genc Ruli
1994- Zef Brozi
1994- Eduart Selami
1998- Genc Pollo
2006- Spartak Ngjela
Sa shume ngjashmeri ne kete mes.
Uji eshte i qarte ne burim, por ndohtet gjate rjedhes.
Ka dhe nje ndryshim te vogel mes Enverit dhe Berishes.
Enveri i eliminonte kundershtaret, ndersa Berisha i ngrinte
A eshte Berisha ende komunist ?!?
ingenuous
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Ingenuous : 15-04-2007 mė 09:52
Mendoj se PO. Mendoj se shumica e deputeteve apo parlamentareve qe jane sot e ksaj dite nuk jane te rritur ne frymen e demokracise dhe te lirise.. Mendoj se Demokracia e vertet nuk ka ardhur dhe as ka per te ardhur edhe per nja 15 vjet te tjera nese vazhdohet perseri keshtu...
Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje
[QUOTE=BEHARI]
Berisha i perket gjith kombit shqiptar![/QUOTE]
Prap pajtohem me ty
Berisha asht nji burr i kombit shqiptar dhe burr me zemer Berishe pak ka .
Rrrofshin atdhetart shqiptar jan pak ata qe duan atdheun para interesave partiake apo vetiake .
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Postuar mė parė nga Ingenuous
Si e fute ne ate radhe Koci Xoxen ti?
A tu paska dhimte bashkepuntori i Rankoviqit a ?!
Sa per ata tjeret qe i paska “ngrire” Saliu… raste te tilla ka ne gjithe boten.Thjesht ,eshte lufte per pushtet.
Qe politika quhet” Arti i se mundeshmes “, politikani, me e kthye ne gjuhe ma te thjesht ,mund te pershkruhet afersisht keshtu:
Politikani eshte nje rrenc qe e ka per qellim me e binde popullin,nepermes te cilit(votave te tij) do me e mbrri cakun.Nese caku eshte edhe(!) ne sherbim te shumices se robeve,politikani eshte ne rregull.Por politikan 100% ne rregull nuk mund te kete kurre,perveq diktatorit ne diktature.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Kandili 1 : 15-04-2007 mė 18:03
Le te kthehemi tek menyra diktatoriale tipike komuniste e drejtimit te Berishes:
1 - Pse Selami nuk u lejua te hyje ne Kuvendin Kombetar te PD kur ishte ende kryetar ?
2 - Kujt i interesoonte qe Selami te mos fliste ?
3 - Pse Selami u shkarkua ?
4 - Pse Selami injoron ftesen e Berishes ?
5 - Pse Brozi nuk u lejua te hynte ne parlament kur mbahesh seanca per shkarkimin e tij ?
6 - Pse Brozi nuk lajmerohej qe po niste proces shkarkimi ndaj tij ne parlament ?
7 - Kujt i interesonte qe Brozi te mos fliste ?
8 - Pse Shik-u ishte njesoj si Sigurimi i Shtetit komunist ne kerkim te armiqeve te klases ?
9 - Pse u manipuluan zgjedhjet e 26 majit 1996 ?
10 - Pse u dhunua opozita ne 28 maj 1996 ?
11 - Pse u dogj Koha Jone ?
12 - Pse ne PD nuk ka konkurence te brendshme ?
13 - Pse Azem Hajdari bashke me te perndjekurit politike u nxorr me dhune nga ambientet e greves ne 1996 ?
14 - Pse Broz perfitoi azilant politik ne SHBA? Kupto qe jo per faktin se Berisha ishte demokrat!
Jane te gjitha keto fakte qe vertetojne qe Berisha nuk ka ndryshuar aspak ne formimin e tij komunist.
Pergjigjet e te 14 pyetjeve te mesiperme do te perbenin sagen e Berishes dhe te lojes se tij te rrezikshme.
"The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)
Krijoni Kontakt