Close
Faqja 49 prej 153 FillimFillim ... 3947484950515999149 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 481 deri 490 prej 1527
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    kurre mos bej si i e diur ne dashuri se ka gjithmonje nje enigme qe ti se di
    JO SEKS PARA MARTESE

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anëtarësuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Akoma se keni gjetur çfarë është? Keni kohë ta zbuloni deri sa të plakeni po hë

.................... Maska e iktuus
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    Citim Postuar më parë nga angelina o2 Lexo Postimin
    Akoma se keni gjetur çfarë është? Keni kohë ta zbuloni deri sa të plakeni po hë
    Angelina mos dil asjanese nga pyetja sepse vlen edhe per ty.
    Po ti a e ke gjetur kuptimin e dashuris? perkufizoje te na krijosh nje ikon te asaj deshire qe te gjithe e admirojm, perdor imagjinaten e mos ve ne nje perendim te nje dielli dy njerez qe puthen ku prej buzeve te tyre del nje rreze drit. Ti je vajz me fantazi vere ne prov
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anëtarësuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Citim Postuar më parë nga iktuus Lexo Postimin
    Angelina mos dil asjanese nga pyetja sepse vlen edhe per ty.
    Po ti a e ke gjetur kuptimin e dashuris? perkufizoje te na krijosh nje ikon te asaj deshire qe te gjithe e admirojm, perdor imagjinaten e mos ve ne nje perendim te nje dielli dy njerez qe puthen ku prej buzeve te tyre del nje rreze drit. Ti je vajz me fantazi vere ne prov
    Kam postuar tre herë te kjo tema.
    Dashuria eshte koncept absolut sepse eshte gjithperfshirese.Ajo merr vlera relative kur secili e lidh me eksperiencat qe ka perjetuar.Kush ka dashuruar nje here dashuron ne perjetesi sepse dashurite e medha nuk vdesin kurre.
    Dashuria eshte drita e brendshme qe ndricon njeriun dhe i dhuron ngrohtesi te pashtershme.Nje ndjenje e tille mund ta ndyshoje njeriun aq sa mos te njihet me,sepse kush dashuron behet me tolerant,me pak paragjykues,me mirenjohes,me i dhimbsur.Dashuron dhe ve re se cdo veprim i yti s'mjafton,madje dhe me e shumta eshte e pamjaftueshme,sepse " lezetin "dashurise ia ndjen kur vepron,kur nuk dashuron pasivisht,kur behesh strehe per dike dhe kur dikush behet gjithckaja per ty.
    "Dashuria eshte tiran i embel,- thone-,sepse i dashuruari i duron vullnetarisht sfilitjet e saj".Durohen km e mallkuar qe te ndajne,durohet tortura e pritjes,luftohen lotet,besohen dyshimet.Per mua dashuria s'eshte gje tjeter vecese pasyrimi te njerezit i vlerave te vet njeriut.
    Dashuria eshte steheza varfanjake dhe e pasanike nen te cilen kane gjithmone vend dy shpirtra qe e gjejne ate.
    Unë nuk e kam gjetur kuptimin e dashurisë, por e di çfarë mendoj tani, kur kam mbi shpatulla disa vite më shumë? Mendoj se 'dashuria' është një gjëndje emocionale që mund të lidhë vetëm dy qënie pa komplekse dhe plotësisht sterile nga paragjykimet dhe klishetë sociale.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-07-2009
    Postime
    88
    Citim Postuar më parë nga angelina o2 Lexo Postimin
    Kam postuar tre herë te kjo tema.

Unë nuk e kam gjetur kuptimin e dashurisë, por e di çfarë mendoj tani, kur kam mbi shpatulla disa vite më shumë? Mendoj se 'dashuria' është një gjëndje emocionale që mund të lidhë vetëm dy qënie pa komplekse dhe plotësisht sterile nga paragjykimet dhe klishetë sociale.
    Une, qe kam shume vite me shume mbi shpatulla se ju, mendoj se dashuria eshte nje iluzion, pa te cilin jeta njerezore nuk do te kishte kuptim; pa te nuk do te kishim as muziken e Moxartit e Bethovenit, as Xhokonden e Davidin dhe as "Sage e Forsajtve" te Gollsuorthit...
    Nuk mund te behet inventari i veprave dhe veprimeve nga me te voglat, te nxitura nga dashuria, te cilat e mbajne boten ne nje aks.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-10-2009
    Postime
    58
    dashuria esht dhurata me e bukur nga zoti

kush din te dashuroj jeton 100 vjet
    shpirti zemra dhe trupi jan te pa ndara ne dashuri kuh ka studjuar fjalet e urta popullore
    din ta mbaj gjall dashurin ska gje mete bukur te perkedhelesh nje femer syt esaj qe qajn per ngrotesi dashuri mbrojtje te kujtojm romeon dhe julien dashuri pa intriga ta shton jeten

zoti ju ndimoft ti kuptoni ndjenjat e dashuris

adrian tirona

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-11-2009
    Postime
    17
    sikur ta dinim q'eshte dashuria????!!!!!
    por vetem mund te themi per te;_ Dashuria eshte nje thesar i humbur qe kerkohet nga njerzimi,i cili neve na kujton,pse ja vlen per te jetuar!

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Dashuria eshte cmenduri ...

ssdwcdcee Maska e SENSUALI_TR
    Anëtarësuar
    01-02-2007
    Vendndodhja
    Ne vendin ku Extremet i kalojne kufijte e imagjinates
    Postime
    277
    Ndjenje qe te con ne fatalitet.
    * Jeta është Mundësi, Përfito nga Ajo*

i/e regjistruar Maska e Colomba
    Anëtarësuar
    06-04-2009
    Vendndodhja
    IT
    Postime
    660
    Dashuria qe leviz Diellien dhe te gjitha Yjet...
    (Dante Alighieri ne Komedia Hyjnore)

Tema të Ngjashme

1. SPIRITUALITETI: Kapitulli IV - Dashuria është virtyti më i madh
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 01-10-2006, 14:57
  2. Koncepti i Dashurisë Kristiane
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  3. Dashuria rilind çdo ditë
    Nga Xhuxhumaku në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 10-07-2005, 09:57
  4. Lumi i zjarrtë
    Nga Matrix në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 25-02-2005, 08:04
  5. Dashuria Romanca Dhe Shen Valentini
    Nga Klevis2000 në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 15-02-2005, 12:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •