I cilter.
I thjeshte.
I distancuar ndaj shoqeris se ngusht.
I dhimbsur.
I dashur.
Provokues..
Meditues..
Dhe me nje seder shume te tepruar.
I cilter.
I thjeshte.
I distancuar ndaj shoqeris se ngusht.
I dhimbsur.
I dashur.
Provokues..
Meditues..
Dhe me nje seder shume te tepruar.
Feel the pump √
Jam tip i dhėmbsur dhe besnik.
Jam e shkathet,kerkuese ndaj vetes,
e cilter,korekte me te gjithe.
Mendjemadhesise dhe fasades i ka ikur koha,eshte koha e vleres.
Kam dashur te e njoh veten,mendoj se nuk ia kam arritur,per kete me mire te flasin te tjeret.
1-Nuk jame hakmarrese dhe kur te tjeret me sillen keq, por i le te kuptojne veprimin e tyre.
2-Jam tip i ndjeshem, por shum here mundohem ta fsheh kete gje duke mos lejuar te tjeret te me lendojne.
3-Pershtatem ne bisede me cfar dolloje moshae nga nje femi der te nje i moshuar, i pershtatem cfare do lloj klase njerezore dhe mundohem mos ti fyej e te ndihen keq te tjeret duke u treguar se jemi te gjithe te barabarte pamvarsisht nga niveli yne i dijes apo te jeteses.
4-Jam tipe i qete,qe te arrij te nevrikosem e te dal jashte kontrolloit, te tjeret duhet te me kene fyer prinderit, qe eshte dhe dobesia ime.
5-I dua njerzit pa bere krahasime.
6-E dua jeten, sepse eshte vertet e bukur, shuh gjithmone anen e saje pozitive dhe nuk zhgenjehem nga ajo. Cdo pengese qe me ndodh ne jete e shoh nga ana pozitive duke menduar se ndodhi per te miren time, e ardhmja fsheh dicka me te mire.
8-jam tip i veshtire, nuk besoj kollaj tek te tjeret vetem ne fakte dhe jo teori e thashetheme.
9-Mundohem per te arritur shum gjera ne jete pa me interesuar nese do ia arrije qellimit, me mjafton te perpiqem.
10-Jam harmonike e me pelqejne shakate pe mas...
11-Besimi im tek zoti, shoh ate si udheheqsin e jetes time!!!
Jeta eshte e bukur mjafton te dish ta jetosh!
Fuqia ekziston brenda teje!!!
T'pij gjak se gjalli po me shkele ne kallo! Qjasoj tip jam!![]()
Ashtu si ti, dhe une kerkoj vetem gjak te njome.![]()
Krijoni Kontakt