Me gjej uniformen se me shkojn shume ushtaraketPostuar mė parė nga sanfrancesco
![]()
Me gjej uniformen se me shkojn shume ushtaraketPostuar mė parė nga sanfrancesco
![]()
Une jam tip i qete pergjithesisht, mundohem te jem shume korrekt me te gjithe, respektoj ata qe e meritojne respektin tim dhe ata qe me respektojne. Nuk jam tip qe fus hundet ngado dhe adoptohem shpejt me cdo njeri.
Imperator
Albanian Perandory
Jam shumė temperament, shpejt kallem!![]()
My silence doesn't mean I am gone!
Me ke kallesh re me zogjtePostuar mė parė nga Davius
![]()
![]()
Tip gjithmone i dashuruar me dike apo dicka. Simboli i optimizmit. Me pelqen gjithmone ti studioj njerezit dhe pastaj filloj i ngacmoj nga pak. Jo shume i sigurt se cfare kerkon nga jeta, dhe kjo eshte e vetmja medyshje ne jete. Megjithate do kaloje.![]()
Une jam nje tip shume capkene me pelqen te shkoj neper festa,restorante jam shume ePostuar mė parė nga Michaela
muhabetit,kam humor te mire me pelqen muzika e arti.
pershendetje,![]()
jem tip i qet dhe i sjellshem, kam qef mi ndimu tjert dhe me ma kthy kur kam nevoj lol ! aaa mem nguc e mem nervozu me kast esht tjeter pun , se muj edhe mu nxeh shpejt, nejse, a jem shqiptare ? krejt e din se e kemi gjakin e nxeht ... ahah
C'fare tipi jam? e ka te veshtire njeriu te flase per veten,por ajo gje qe me pelqen te vetja eshte se jam e thjeshte dhe nuk jam HIPOKRITE gje qe e urrej shume.Po-ja duhet te jete Po dhe Jo-ja JO.Me pelqejne gjerat e prera shkurt.Me pelqejne tipat me humor pavaresisht se vete nuk jam dhe aq,me pelqen shume muzika e cdo lloj rryme.Besoj shume ne ZOTIN.
Elena me trego si te pelqejne Kamoflazh apo ngjyra te flamurit tone kuq e zi se kam mundesi te ti gjejPostuar mė parė nga _Elena_
me kane cilesuar gjithmone si tip i veshtire dhe natyre te ftohte.
Ne fakt ne thellesi jam shume e emblel, por kete nuk me pelqen qe te tjeret ta marrin vesh.
Me pelqen vetmia, dhe cigarja.
Shqeria me cileson si vajze te zgjuar deh shume direkte.
Jam natyre shume e forte, nuk ka gje qe me mposht dhe kjo eshte cilesia ime me e mire
Krijoni Kontakt