Close
Faqja 11 prej 13 FillimFillim ... 910111213 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 130
    ◄█ Lionel Messi █► Maska e AIRON^BOY
    Anėtarėsuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    Citim Postuar mė parė nga AlbaneZ Lexo Postimin
    Ahhh ti ke ik per lesh prej kohesh o shoku
    Ti je arratisur nga spiqiatria me duket mua !!!!

Kaka ka mbaruar si lojtar.

Aq me teper kaka ka jo pak, por 3 vjer qe ka mbaruar si lojtar, eshte bere nje lojtar medioker.

Berlusconi nuk qe idiot qe e shiti, sepse vitin tjeter do vente vlera 15-20 milion euro.

Po e shof te reali sa "lart" po luan kaka-ja.
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

=ஜ۩۞۩ஜ= Maska e toni007
    Anėtarėsuar
    02-03-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin e Shqiponjave
    Postime
    3,266
    Oddo: Kaka ėshtė penduar pėr largimin nga Milani

deklarata shok e odos ndaj kaka :

Massimo Oddo ėshtė i bindur se ish-bashkėlojtari i tij te Milani, Kaka, ėshtė penduar qė ėshtė larguar nga ekipi italian pėr tė kaluar te Reali i Madridit.
    Pasi ndihmoi ekipin e tij tė mposhtė Realin e Kakas, Oddo ka thėnė se braziliani ėshtė penduar pėr hapin qė e ka bėrė.
    "Mbase gjatė ndeshjes ai mendoi, pse nuk qėndrova nė Milan", ka thėnė 33-vjeēari italian.
    "Nė njė takim si ai me Realin, mbėshtetja nga gjithkush ėshtė e rėndėsishme. Jemi shumė tė kėnaqur nga ky takimi", ka shtuar Oddo.
    Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!

► ☆☆☆ ◄
    Anėtarėsuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mėmėdhe
    Postime
    4,834
    Citim Postuar mė parė nga AIRON^BOY Lexo Postimin
    Aq me teper kaka ka jo pak, por 3 vjer qe ka mbaruar si lojtar, eshte bere nje lojtar medioker.
    E para punes nuk ja paske haberin e viteve plako,megjithate po ta kujtoj qe jemi ne 2009 dhe ne 2007 Kaka ka fituar Ch L dhe topin e arte,pra i thone dy vjet dhe eshte injorance te quash nje lojtar si Kaka medioker pasi eshte lojtar per tu mare shembull.

Po e shof te reali sa "lart" po luan kaka-ja.
    Sic po e shofim sa lart po luan Messi keto javet e fundit te barcelona

Kur te them qe ke ik per lesh mos ma mer per ters sepse e them ne kuptimin e tifozllikut tend te zjarrte ndaj messit.Hapi syte dhe shiko dhe te tjere se ka shume per te pare

Anėtarėsuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    Ore ti qenke rrotsallami, mos ma merr per ters sepse e them ne kuptimin e tifozllikut....

Te pakten Messi ka bere nja dy ndeshje jo ne nivelin sic e kemi pare shpesh, pasi te premten erdhi nga Argjnetina, luajti te shtunen dhe te marten.... Nuk eshte robot ai, njeri eshte dhe Messi, dhe do e ndiej lodhjen fizike.
    Ndersa kakaja nuk luajti ne mesjave ne Brazil.... Dhe ndeshje sic ka bere kakaja me Sevillen dhe me Milanin.... Duke shtuar dhe kete te sotmen, ndaj Sporting Gijonit, Messi dhe tre nate te rri pa gjume nuk luan si kakaja.

kakaja eshte shume poshte ne krahasim me Lionel MESSI-n.

Lionel MESSI-t i bien vlerat t'a krahasosh me lojtar plehra.

Shif ketu te shofesh ndryshimin e Messit me te tjeret.... Messi ka qe ne sezonin 2005/2006 qe eshte ne rritje si lojtar, ndersa te tjeret thjeshte kane pasur nje moment te mire.

LIONEL MESSI = MREKULLIA E 8 E BOTES !

MESSI = MBRETI I FUTBOLLIT.

Me gjej ndonje pleher si kaka, ronaldo keci, apo del piero qe kane luajtur 4 sezone ne formen optimale
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Citim Postuar mė parė nga ClaY_MorE Lexo Postimin
    Pėrfundimisht ti nuk merr vesh nga futbolli.

Pėrgjigjen ma kthe pas tre ditėsh se atėherė tė hiqet pėrjashtimi.
    Epo aq dijeni kemi dhe ne tė shkrehtėt, nuk bėhemi tė gjithe ekspert tė futbollit sikur ti. Ty tė kemi nė forum me 'kimet'...

P.S
    Se mora vesht kėtė pėrjashtimin tėnd qė mė paske dhėnė. Tani ti e pėlqen KAKA dhe ne sduhet tė shkruajmė asgjė kundėr, vetėm pro se pėrndryshe do marim ban hė? Gishtat e dorės nuk kanė tė gjithė njė masė... njėjtė dhe shijet tona.

(E di sa tė shara e ofendime direkte ke mes anėtarėve tek FUTBOLLI? Po tė hysh te ndonjė temė e skuadrave cila qoftė ajo, gjen plotė). As janė fshirė postimet, egzistojne aty e le mė tė marin ndonjė paralajmėrim. Nejse...

Nuk jam anėtarėsuar dje nė forum dhe nuk lexokam se ē'farė shkruhet kėtu, e as kam sharė e ofenduar ndonjė anėtarė deri mė sot. S'ja kam zėnė rrugen askujt tek nėnforumi i futbollit, dhe as tek nėnfoumet tjera nė pėrgjithsi. (Po tė kisha bėrė diēka tė tillė, do merja ndonjė vėrejtje/paralajmėrim) Por s'kam asnjė... kam dhėnė njė kontribut sado i vogėl tė jetė me aq sa kam pas mundėsi, si anėtarė i thjeshtė dhe si pjestarė i stafit.

Futemi nė forum nga qejfi kur kemi kohė, jo nga zorti. Mos e mer aq me seriozitet dhe afėr zemrės forumin/virtualitetin. Gjithsesi ska gjė... pak rėndėsi ka nėse mora apo smora pjesė unė apo ai tjetri tek nėnforumi i Futbollit askujt si rruhet. Ka anėtarė plot forumi, punė e madhe njė forzaaaa ose urime fitoren do e shkruajnė nėpėr tema.

Bėfsh qejf.
    #VamosArgentina

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Me gjej ndonje pleher si kaka, ronaldo keci, apo del piero qe kane luajtur 4 sezone ne formen optimale
    Tė vijė tė provojė Messi tė luajė nė kampionatin italian edhe do e shohėsh formėn e tij tė vėrtetė.
    Jeta ime, mban emrin e saj..

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Citim Postuar mė parė nga thekthi Lexo Postimin
    Epo aq dijeni kemi dhe ne tė shkrehtėt, nuk bėhemi tė gjithe ekspert tė futbollit sikur ti. Ty tė kemi nė forum me 'kimet'...

P.S
    Se mora vesht kėtė pėrjashtimin tėnd qė mė paske dhėnė. Tani ti e pėlqen KAKA dhe ne sduhet tė shkruajmė asgjė kundėr, vetėm pro se pėrndryshe do marim ban hė? Gishtat e dorės nuk kanė tė gjithė njė masė... njėjtė dhe shijet tona.

(E di sa tė shara e ofendime direkte ke mes anėtarėve tek FUTBOLLI? Po tė hysh te ndonjė temė e skuadrave cila qoftė ajo, gjen plotė). As janė fshirė postimet, egzistojne aty e le mė tė marin ndonjė paralajmėrim. Nejse...

Nuk jam anėtarėsuar dje nė forum dhe nuk lexokam se ē'farė shkruhet kėtu, e as kam sharė e ofenduar ndonjė anėtarė deri mė sot. S'ja kam zėnė rrugen askujt tek nėnforumi i futbollit, dhe as tek nėnfoumet tjera nė pėrgjithsi. (Po tė kisha bėrė diēka tė tillė, do merja ndonjė vėrejtje/paralajmėrim) Por s'kam asnjė... kam dhėnė njė kontribut sado i vogėl tė jetė me aq sa kam pas mundėsi, si anėtarė i thjeshtė dhe si pjestarė i stafit.

Futemi nė forum nga qejfi kur kemi kohė, jo nga zorti. Mos e mer aq me seriozitet dhe afėr zemrės forumin/virtualitetin. Gjithsesi ska gjė... pak rėndėsi ka nėse mora apo smora pjesė unė apo ai tjetri tek nėnforumi i Futbollit askujt si rruhet. Ka anėtarė plot forumi, punė e madhe njė forzaaaa ose urime fitoren do e shkruajnė nėpėr tema.

Bėfsh qejf.
    Pėrjashtimin nuk e more se nuk pėlqeje Kaka`-nė jo... jeni ju ata qė bėni diferencime tė tilla.

Pėrjashtimin e more pas fjalorit qė shkruajte tek tema e Champions League, Milan - Real - Zyrih - Marsejė. Nuk ishte hera e parė qv lexoja postime tė tilla nga ju, por meqė ke qėnė pjesė e stafit thjesht ti kam fshirė duke menduar se do e kuptoje vetė se po gabon.

Pėrjashtim marrin edhe anėtarėt qė shkruajnė fjalor banal jo vetėm ata qė odendojnė anėtarėt e tjerė.
    Jeta ime, mban emrin e saj..

Anėtarėsuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    Citim Postuar mė parė nga ClaY_MorE Lexo Postimin
    Tė vijė tė provojė Messi tė luajė nė kampionatin italian edhe do e shohėsh formėn e tij tė vėrtetė.
    Po e shof kakan ne Spanje.... Sa mire po luan
    Ti e bere kampionatin Italian sikur luajne ufot aty..... Ka lojtar si Cassano, apo Milito qe ne Spanje nuk dhane ndonje gje, dhe ne Itali jane nga me te miret.

Pastaj mos e bej kakan sikur ka fituar 5 kampionate ne Itali.... Shyqyr qe gjeti nje peshk Berlusconi qe e shiti kakan, s'e vitin tjeter do e kishte vleren 20-25 milion euro.

Messi jo ne Itali, po dhe ne hene te vej te luaj, apo ne mars, do jete perseri numri nje ne univers
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Po e shof kakan ne Spanje.... Sa mire po luan
    Ti e bere kampionatin Italian sikur luajne ufot aty..... Ka lojtar si Cassano, apo Milito qe ne Spanje nuk dhane ndonje gje, dhe ne Itali jane nga me te miret.

Pastaj mos e bej kakan sikur ka fituar 5 kampionate ne Itali.... Shyqyr qe gjeti nje peshk Berlusconi qe e shiti kakan, s'e vitin tjeter do e kishte vleren 20-25 milion euro.

Messi jo ne Itali, po dhe ne hene te vej te luaj, apo ne mars, do jete perseri numri nje ne univers
    Vetem ne Bolivi nuk luan dot ai. Hahahahahahahahhahahahahahahahahahaha
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

► ☆☆☆ ◄
    Anėtarėsuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mėmėdhe
    Postime
    4,834
    Ore ti qenke rrotsallami, mos ma merr per ters sepse e them ne kuptimin e tifozllikut....
    Tifozllikun po e leme me kaq sepse e shof qe je kokrra hajdarit dhe kot te replikosh apo te besh nje mini shaka me ty !

Nuk eshte robot ai, njeri eshte dhe Messi, dhe do e ndiej lodhjen fizike.
    Te ka ty per rrobot sepse nuk ke muhabet tjeter pervec mesit (je bo shume bajat me keto postime qe kane te bejne vetem me mesin)

kakaja eshte shume poshte ne krahasim me Lionel MESSI-n. Lionel MESSI-t i bien vlerat t'a krahasosh me lojtar plehra.
    Vaj halli me qene ti naj analist futbolli.Kush mer vesh nga futbolli e shef kete vleresim tendin ne lidhje me kakane dhe e kupton qe ja ke fut kot me kot.

LIONEL MESSI = MREKULLIA E 8 E BOTES !

MESSI = MBRETI I FUTBOLLIT.
    Ik e bo kerkese se mund ta fusin ne mrekulline e 8-te te botes

Citim Postuar mė parė nga ClaY_MorE
    Eshte edhe Anglia jo vetem italia,pastaj po shofim Etone se c'po ben me Interin.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga AlbaneZ : 27-10-2009 mė 07:51

Faqja 11 prej 13 FillimFillim ... 910111213 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •