Duhet jene Half life
Duhet jene Half life
Keyboard not found .... press any key to continue!
Ej Djema Edhe Un Luaj ME 1.6 Akoma Por Dua Te Lidhem Me Te Tjere Te Luaj Por Skam Server A Ma Gjeni Nje Server?Do Ia Dija Per Nder Atij Qe Ma Gjente
Hej cuna futesh nese keni 1.6 se un futem me te tjeret por luaj sa luaj dhe me nxjerrin sepse luajn me grupe me bast prandaj nuk na lejn te luajm dhe kushdo qe te luaj counter strike mua sme rref njeri se i boj zbor lojes.
nese ka njerez qe duan ta provojn te lujn me mu te me len msn e vet ketu dhe e lidh un pastaj
counter sctike e kam un 1.6 dhe kush e do ia nis un te me jepni adresen e e-mail tuaj qe tjua nis aty dhe pastaj mund te luajm bashk un kam origjinalen kam edhe me te ren nje tjeter me te re
kokashta o shoku mere ip time qe te luajm te dy counter strike me 1.6 80.91.125.44 nese ta mban te luash mere ip dhe futu te luajm kur te jesh i lir pose mere add time erjon_bosi@hotmail.com ok njesho?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gerdi : 08-08-2007 mė 13:59
Jo se ka ndonje gje... por pse ke vene nje postim te ri per cdo fjali?
Dy servera Shqiptare ka per momentin nga Abissnet:
80.91.126.30:27015 - Low Ping
80.91.126.30:27016 - High Ping
Per te luajtur ne Server duhet te shkarkoni Cheating Death version 4.33.4 dhe ta hapni para se te hapi lojen CS 1.6
Cheating Death mund ta shkarkoni ketu: http://mu.top-site-list.com/mu-post-68.html
Beni download sXe Injected me pas futuni ne kete server
82.114.95.0:27016
kur te hyni ne server shkruaj
/server
dalin 3 server jan kosovar kam lujt shum mir me pak ping...
fLr*
Femra ne Sex:
Akmerikanka: o yes o yes
Gjermanja: ja gut ja gut
Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"
o djem a me tregoni ndonj server ku mund te luaj edhe un???
ej a mundesh ti erjon te luash me mua msnja ime eshte bilant_imeri25@hotmail.com
Ka ndonje qe e luan mire..........................
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
game.kujtesa.com
cs1.ipko.net
cs2.ipko.net
cs3.ipko.net
cs4.ipko.net
cs5.ipko.net
Krijoni Kontakt