tung njerz, mbasi se disa prej jush luajn cs 1.6 a mundeni me me tregu se a ka nje sever shqiptar ne net (steam), se kam lyp por deri tash akoma nuk kam pas sukses
tungi
flm
tung njerz, mbasi se disa prej jush luajn cs 1.6 a mundeni me me tregu se a ka nje sever shqiptar ne net (steam), se kam lyp por deri tash akoma nuk kam pas sukses
tungi
flm
A mund te me jepni ndonje link per te shkarkuar Kete versionin e cs 1.6 steam?
duhet te kesh acc ne steam qe ta shkarkosh dhe te marresh steam
per sa i perket server shqiptar dhe un kam luajtur ca her po skam gjetur ndonje server shqiptar deri tani
Shoku me car kam degju eshte icik si veshtir me gjet server shqiptar.
Po gjete ndonje server tek - tuk kosovar ose maqedons, se shqiperia eshte icik dobet me internetin.
Hajt pra
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Futu ke ky server se jane nja 5 shqiptare ketu 64.20.45.231:27016.Pastaj me ke edhe mua qe i bej zbor te gjitheve.Ne /top15 me ke te parin per here edhe ne futu ne kohen 5-10 se rreth kesaj ore me ke mua.Me emrin FreeZe jam eshte nje shqiptar tjeter me emrin ALBASOUL,ShQiPe Headshot eshte dhe nje KOSOVARI.
Ne oren 5-10 mbasdite e kisha fjalen. Me oren (EST) USA .Qe i bie nga ora 11 e nates me shqiperine.Pastaj ne qofte se do te kerkosh shko tek kjo faqe www.game-monitor.com dhe tek search shkruaj emra shqiptaresh si Psh: albania,aLb,albasoul,shqipe etj etj .Aty te thote IP e serverit dhe copjoje IP dhe futu nqs te lejne.
Te kam gjet 2 servera kosovar 80.80.170.72:27015
80.80.170.70:27015
sa duhet te jete shpejesia minimale e internetit per te lojtur cs1 1.6 ne net?
Varet nga distanca.me 56 kps edhe poshte nuk luhet .Duhet DSL,T1,T3 ect ect.
me 512kbps dhe nje server ne europe un luaja mir fare
Krijoni Kontakt