Hallet tona nuk kalohen aq kollaj more Ajzberg vellai po thua shyqyr qe kemi rakine dhe i mbysim ato te shkreta duke pire....
Hallet tona nuk kalohen aq kollaj more Ajzberg vellai po thua shyqyr qe kemi rakine dhe i mbysim ato te shkreta duke pire....
Hallet i kemi shume
Kur na vine behen lume
Kemi jeten e rinine
Por nuk gjejme dashurine
Kemi mall e kemi gje
Por nuk kemi se me ke
Halli s mbytet jo ne det
Beji ball si e di vet
Kan pas than dikur i pari
Halli hallit nuk i ngja
Shoku tanku ndaje mendjen
Jeta s eshte bakllava
Mire e ke more Ajzberg
se na shkoi jeta dert
bakllavaja ngastra ngastra
na u be si me qen astra
Poker ne e bem kte jete
hedhim zarat dite per dite
here e kuqe here e zeze
roze nuk njohim,kshu do mbese
pime rakine,t'harrojme cudine
t'harrojme dertet e dalldine
kur do pime per nje sebep
kur do pime per lumturine...
Me eks pra ta pime kete gote ,fundja do te kete nje dite te mire per gjith shqiptaret.
Or po thua te kete ndonje dite te mire per ne se jemi me te persekutuarit nder te gjithe Shqiptaret...nejse...ti rrofsh or byrazer se me keto shendetet e lubrifikova mire fytin edhe mendjen...te paca me ymerPostuar mė parė nga ajzberg
...ohohohoho...zeherr ne goje,po mjalte te behet ne shpirt e shkreta....
Babe, Ajzberg hajde t'u jap nga nje pjate se kam bere tave me qofte, kam dhe turshi ca te doni ju (i kam bere me dockat e mia te vogla) se shtyhen me raki...
Per kete Tanksin bar miu me pikatore.... te ngecte rakia ne gryke ishalla....
Dhe kur te jem nen toke
Qe vdiqa ti mos thuaj
Me shkruaj dhe nen toke
Se une do te te shkruaj...
UPupupp Ca kokrra te Shoqates ne linje ujqerit e vjeter te Rakise mir ju Ka Baba juve ca bani mir me rakine keni pir nai cik apo jo ?!?!
Ajde se baba ka pi ja 3 dopje der tani , po e kthej ene i dopje me funde per ju ajde Te na Rroje Shoqata Ma e Shkelqyer ne forum kjo eshte ska tjeter
Respekte Per ato qe e Adhurojne Alkolin![]()
Postuar mė parė nga nadule
BABA : Shef Perqark e shifni Shoqate ka dhe Vajza te mira si nadulja qe se ka me portese te na beje qofte , ta shoqerojme me rakine bukuroshe qe na con koken qoshe me qoshe
Nadule je e Nerume Deri ne detaje yll bote Respekt nga Baba Gzuar shume te mira Qoftet
PS: Tanko, Ajzberg me funde kete gote per nadulen .)
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BaBa : 06-04-2007 mė 19:22
Bone si bone erdhe Nadule ke ne .Po ska si te ndodhe ndryshe i tufe pijetaresh me ka nji kokerr ullini n goje ,kane lezet qoftet ,vetem qe i paske bo me shume spec djegs .Rrofsh Nadule ,te lumshin dockat e vogla kete dopjo bashke me BABEN, shokun Tanku e te tjere po e pijme posacerisht per ty.
More a behet ndonje dasme ketu midis te alkoolizuarve?
Krijoni Kontakt