Eh more Arben,e di qe do te vine heret a vone po me merr malli per shejtanet.
Ja,njeri e pruri koken...megjithese tape,e mbajti mend rrugen per te ardhur me ne fund ne shtepi...gezuar Babe,te paca

Sa per ate deren qe hapet e mbyllet,c'te te them...nuk jemi ne rregull me lejen e ndertimit...une lejen e shfrytezimit e kam marre por leje ndertimi zor se te japin!
Dhe ja,sherr e shamate perdite me keta te ndertimores...po kemi nevoje per nje qender ku te mblidhemi e te qajme hallet,pasi edhe ne jemi njerez si gjithe te tjeret,u them une,por nuk me degjojne...duan tua lyej ndonje cike...u ofroj raki por nuk e pranojne me pretendimin se rakia ka rene shume ne tregun e kembimit valutor ne krahasim me xhonin e te tjera...c'tu bej une i shkreti...ma mbyllin deren dhe me 100 te lutura ma rihapin serish...megjithate nuk kam per te hequr dore...ata prish une nderto...ata prish,une rinderto...mos me thencin shoku tanku po s'e mbajta gjalle kete shoqate ne jete te jeteve...ja gezuar ...po e pi nje per kullen tone...per kullen e vlerave te larta patriotike,folkloristike dhe mbi te gjitha njerezore...
Krijoni Kontakt