Close
Faqja 18 prej 20 FillimFillim ... 81617181920 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 180 prej 198
    i/e regjistruar Maska e saimiri-uk
    Anėtarėsuar
    13-01-2003
    Vendndodhja
    All over Albania
    Postime
    252
    Sup Tank!?
    Gezuar per here te fundit pasi nuk kam per te vizituar me forumin shqiptar. Mjaf me Admin brutality. Mi grine pergjigjet dhe temat e mija pa menduar fare rreth kohes qe i merr individit ti mbledhe medimet.
    Nje nga njerezit e pakte qe gezon total respekt si rob zoti te alkoholizuar qe jemi, cheers, me fund.
    Mirembec

Larguar
    Anėtarėsuar
    17-11-2006
    Postime
    282
    Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku
    Eh more Arben,e di qe do te vine heret a vone po me merr malli per shejtanet.
    Ja,njeri e pruri koken...megjithese tape,e mbajti mend rrugen per te ardhur me ne fund ne shtepi...gezuar Babe,te paca
    Sa per ate deren qe hapet e mbyllet,c'te te them...nuk jemi ne rregull me lejen e ndertimit...une lejen e shfrytezimit e kam marre por leje ndertimi zor se te japin!
    Dhe ja,sherr e shamate perdite me keta te ndertimores...po kemi nevoje per nje qender ku te mblidhemi e te qajme hallet,pasi edhe ne jemi njerez si gjithe te tjeret,u them une,por nuk me degjojne...duan tua lyej ndonje cike...u ofroj raki por nuk e pranojne me pretendimin se rakia ka rene shume ne tregun e kembimit valutor ne krahasim me xhonin e te tjera...c'tu bej une i shkreti...ma mbyllin deren dhe me 100 te lutura ma rihapin serish...megjithate nuk kam per te hequr dore...ata prish une nderto...ata prish,une rinderto...mos me thencin shoku tanku po s'e mbajta gjalle kete shoqate ne jete te jeteve...ja gezuar ...po e pi nje per kullen tone...per kullen e vlerave te larta patriotike,folkloristike dhe mbi te gjitha njerezore...
    Edhe pa meze te ngelemi ne shqiptaret, thate do t'a pime,zakonin nuk do t'a harrojme,RAKINE nuk do t'a tradhetojme.
    Ju paca me mend e te gezuar!

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga saimiri-uk
    Sup Tank!?
    Gezuar per here te fundit pasi nuk kam per te vizituar me forumin shqiptar. Mjaf me Admin brutality. Mi grine pergjigjet dhe temat e mija pa menduar fare rreth kohes qe i merr individit ti mbledhe medimet.
    Nje nga njerezit e pakte qe gezon total respekt si rob zoti te alkoholizuar qe jemi, cheers, me fund.
    Mirembec
    Saimir miku!...lexova edhe temen qe kishe hapur...ate te fundit,dhe si nje mik,te them qe te rimendohesh...ne fund te fundit nuk jemi futur ne kete forum per hir te adminave por per hir te njeri tjetrit....ta them me pasterti,do te me vinte shume keq nese do te largoheshe...dije se ne kete forum ka shume anetare qe te rrespektojne dhe vleresojne mendimin tend...nje nder ta jam edhe une...postime me jane fshire edhe mua,madje edhe nga ato postime te cilat me kane ngrene mjaft kohe dhe te cilat i kam shkruajtur me teper pasion...megjithate kam vazhduar te qendroj dhe nuk jam kapur me administratoret e ketij forumi...ne fund te fundit edhe ata sakrifikojne shume per at mbajtur nen kontroll kete forum'jam i bindur se nuk eshte aspak e lehte edhe per ta...ajo qe me ka mbajtur dhe me mban ne kete forum eshte kenaqesia e pamase qe me dhuron prania dhe komunikimi juaj...i yti...i shokeve dhe shoqeve te shoqates dhe i gjithe anetareve te tjere te forumit...ndoshta jo te gjithe kane aftesite e duhura komunikuese por te gjithe jane bashkeatdhetaret tane..te gjithe duhet ti duam dhe ti respektojme
    pamvaresisht se jo me te gjithe jemi dakord....si mik,te lutem te qendrosh...do te ishte vertet nje humbje e madhe per mua dhe per gjithe anetaret e tjere te forumit nese do te largoheshe...ta them me pasterti"...po e pi nje gote realisht per shendetin tend mik i nderuar...te uroj gjithe te mirat kudo qe te jesh...gjithashtu te uroj me zemer te rishikosh edhe nje here vendimin tend per largimin perfundimtar nga forumi...ke plot miq ketu dhe do te ishte vertet nje mekat ti humbisje...

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Pershendetje shoqata....Respekte per te gjithe,!
    "Carpe Diem"

i/e regjistruar Maska e ajzberg
    Anėtarėsuar
    22-09-2004
    Postime
    2,214
    Mir mbrema te gjith pijetaret ,Ka filluar te ngrohi koha ,Rakine po e shijojme jashte lokaleve qe me thene te drejten na zgjebosen nga era e qelbur e duhanit e te ererave te tjera qarkulluese te ketyre ambienteve.Rakia sikur shkon me shume ne jeshillik dhe ne ajer te paster,pastaj sikur kullot syte kur kalojne mizeria aty pari .Shoku Tanku me ka mare malli per nje cik muhabet ,ky gripi paska qene flame fare ,as Rakia nuk i beka derman.

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga DAJO
    Edhe pa meze te ngelemi ne shqiptaret, thate do t'a pime,zakonin nuk do t'a harrojme,RAKINE nuk do t'a tradhetojme.
    Ju paca me mend e te gezuar!
    Ja mire se na erdhe e te paca me jete ore Dajo!...nuk kemi nevoje per shume ne rakidashesit or te pifsha dolline...na mjaftojne edhe dy fije qepe te njoma e nje cike gjize...ne fund te fundit me keto jemi shtyre edhe atehere kur nuk kishim asgje...atehere kur merrnim nje grusht miell misri per te shtyre muajin....asnjehere nuk jemi gjunjezuar dhe asnjehere nuk do te gjunjezohemi per aq kohe sa do te kemi ujin e perendive qe do te na jape force...gezuar e ta kemi me jete shoqaten tone te dashur dhe filizat e njoma te hardhive neper vreshta...ta kalojme kete jete rreth rakise...me rakine...per rakine...

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Pershendetje Di_Ana dhe mire se na erdhe...uroj te kesh qene mire keto kohe dhe ta kesh perdorur shenjtoren tone me karar...ashtu si ka thene dikur edhe ish krietari i shoqates sone ,Tos Nano,perpara se te linte rakine per te perfunduar ne udhen e qoftelargut(Xhinit)...pini rakine por mos pini mendjen...gezuar dhe mireseerdhe se na kishte marre malli....

Shyqyr qe mu mbush prape shtepia se me dukej sikur po me hante ky boshlliku i vetmise...ja edhe Ajzbergu me ne fund e solli kaptinen...po ku ke qene o derman se na dogji malli...nuk pihet vetem e shkreta se te pervelon...ja mire se erdhe...ta njom nje here fytin per ty e per Di_Anen se deri me dje nuk po gjeja dot sebep per te pire...u paca me ymer miq te dashur...ju dua shume...te gjitheve.

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku
    Pershendetje Di_Ana dhe mire se na erdhe...uroj te kesh qene mire keto kohe dhe ta kesh perdorur shenjtoren tone me karar...ashtu si ka thene dikur edhe ish krietari i shoqates sone ,Tos Nano,perpara se te linte rakine per te perfunduar ne udhen e qoftelargut(Xhinit)...pini rakine por mos pini mendjen...gezuar dhe mireseerdhe se na kishte marre malli....

Shyqyr qe mu mbush prape shtepia se me dukej sikur po me hante ky boshlliku i vetmise...ja edhe Ajzbergu me ne fund e solli kaptinen...po ku ke qene o derman se na dogji malli...nuk pihet vetem e shkreta se te pervelon...ja mire se erdhe...ta njom nje here fytin per ty e per Di_Anen se deri me dje nuk po gjeja dot sebep per te pire...u paca me ymer miq te dashur...ju dua shume...te gjitheve.

FLM shume per mikpritjen shoku tanku,

Uroj te kesh qene mire nga te gjitha drejtimet edhe ti...
    Hajde gezuar pra edhe per ty dhe te pime me fund ne dasmen tende dhe shume te tjereve ketu.

respekte miku im
    "Carpe Diem"

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga DI_ANA
    FLM shume per mikpritjen shoku tanku,

Uroj te kesh qene mire nga te gjitha drejtimet edhe ti...
    Hajde gezuar pra edhe per ty dhe te pime me fund ne dasmen tende dhe shume te tjereve ketu.

respekte miku im
    Te lutem mos ma zer ne goje dasmen se me behet mishi puckurriza,puckurriza
    Arsyet jane te shumta...e para...nuk perballoj dot shpenzimet..e dyta..jam zhgenjyer mjaft dhe nuk do te isha i afte te perballoja zhgenjime te tjera...dhe e treta dhe me e rendesishmja...deri me sot,asnje femer nuk ka dashur te kaloje jeten me kete pijanec te pandreqshem...i kam humbur shpresat se do ta gjej nje te tille...rrofsh per urimin DI_ANA

i/e regjistruar Maska e ajzberg
    Anėtarėsuar
    22-09-2004
    Postime
    2,214
    Pershendetje Diana ,je gjithmon e mirpritur ketu ke ne .Shoku Tanku te shikoj mire ,si duket i paske kaluar hallet.Ja gezuar.

Faqja 18 prej 20 FillimFillim ... 81617181920 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pamje nga Gjilani
    Nga Irfan nė forumin Albumi fotografik
    Pėrgjigje: 73
    Postimi i Fundit: 27-12-2012, 18:55
  2. Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 13-01-2012, 18:28
  3. Shoqata kėrkon serish rritjen e ēmimit tė biletave pėr linjat urbane
    Nga white-knight nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 13-12-2008, 15:29
  4. Konfederata e Artizanatit Shqiptar
    Nga pekomeri nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 16-10-2006, 07:16
  5. Shoqata e sherbimit vullnetar Albamyriam
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-03-2006, 18:30

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •