Close
Faqja 17 prej 20 FillimFillim ... 71516171819 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 198
    Ekuiliber shpirteror Maska e ARKIA
    Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    1,068
    Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku
    Greqi Turqi doli 1 me 4 per Turqine...i mbyten fare...qe nje ndeshje madheshtore..
    Keto eleminatore Turqia me ka befasuar me teper nga sa me ka befasuar ne boterorin e 2002-shit...eshte vertet nje skuader e paperseritshme....me qe ra fjala per futbollin...kombetarja jone barazoi sot me Bullgarine ne shifrat 0-0 nese nuk e ke marre vesh...beme nje ndeshje vertet te bukur...nder lojtaret spikaten me teper Lala,Haxhi,Berisha dhe mbi te gjithe qe portieri Beqaj...ka bere disa pritje spektakolare...nje kombetare vertet e mire kjo e tanishmja...besoj se ndeshjet e rradhes do te jene akoma me te bukura...gezuar,po e pi nje dopio per kombetaren tone...nuk i bej aspak qefin...e meriton...
    Shoku flm. per inf.Gezuar!
    Angel o Angel.

Nese nuk kurorezohet dashuria me Tankun kjo nuk do te thote qe nuk do te ngeleni miq te mire.Respekti ka edhe te tjera menyra per tu rruajtur sic eshte miqesia.
    Vertet duhet te tregohesh e qete dhe jo e humbur ne kete mes pervoja eshte gje e modhe .Respekte dhe gezuar 1 PRILLIN (figurativisht)!
    Uji: H2O
    Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Uroj mbi te gjitha qe ti te jesh mire...uroj qe shoqata jone te mbetet po ai oaz paqeje qe ka qene dhe qe vazhdon te jete....uroj qe bota mbare,te marre shembull nga kjo tavoline modeste qe kemi ngritur ne kete faqe interneti...po pi nje shendet per ty Di_Ana..po i kthej nja tre gllenjka me zero mbrapa nga faqorja e rakise qe mbaj ne xhep...me behet qefi qe te shoh te gezuar..keshtu do te doja te te shihja gjithmone...nuk e ke idene se sa lumturi me jep nje gje e tille...nje shendet tjeter po e pi per te gjithe anetaret e tjere te kesaj tavoline...bashkohem edhe une me fjalet e Di_Anes...jeni vertet te mrekullueshem!

Te falenderoj shume shoku tanku.
    Mesa po shoh tensioni qenka akoma i ngritur ketu mes teje dhe Angel dhe do te doja qe te flisnit me gjere me njeri tjetrin dhe ti merrnit gjerat me me qetesi dhe me shtruar.Nuk mund te marrin gjerat fund kaq shpejt!
    Ne nje relacion te gjithe ndonjehere tregohemi mendjemedhenj dhe arrogante,pavaresisht se perbrenda vetes vuajme...
    Duhet te shprehim gjithmone ate qe ndjejme dhe jo ate qe gjykojme se nuk mund te jete e drejte.Nuk eshte turp te duash dhe te falesh,nuk eshte turp ti ulesh tjetrit,prandaj flisni sa nuk eshte vone.
    Ju te tjererve ju pershendes dhe ju uroj nje dite sa me te kendshme.

respekte
    "Carpe Diem"

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Kjo nuk ka te beje plotesisht me arrogancen...kjo ka te beje me teper me dobesite e mia
    jane dobesi te cilat i vuaj se tepermi...nuk dua nje bashkevuajtes...dua qe ta mbyll kete udhetim i vetem...nuk eshte e drejte qe Angeli te vuaje per shkakun tim....ndihem fajtor edhe per kaq sa kam bere kundrejt saj...kerkoja nje pike shpetimi duke menduar thjesht dhe vetem per veten time...kjo eshte e verteta"
    Jam nje egoist dhe nga ata te llojit me te ulet...nuk duhej ta kisha bere dicka te tille...kam frike se Angelin mund ta mundoje ndonje ndjenje faji nga e gjithe kjo histori dhe kjo gje me vret pa mase...dua ti them se nuk ka perse te ndihet ne faj..
    i vetmi person qe duhet te ndihet ne faj,jam une...

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar mė parė nga Arben Kote
    Shoku flm. per inf.Gezuar!
    Angel o Angel.

Nese nuk kurorezohet dashuria me Tankun kjo nuk do te thote qe nuk do te ngeleni miq te mire.Respekti ka edhe te tjera menyra per tu rruajtur sic eshte miqesia.
    Vertet duhet te tregohesh e qete dhe jo e humbur ne kete mes pervoja eshte gje e modhe .Respekte dhe gezuar 1 PRILLIN (figurativisht)!
    Epo njerzit jane te ndryshem,,,,,,,,,,,,,,,,,,,une nuk mund te vi ketu edhe te bej nje surrat te qeshur ne nje kohe kur e kam zemren copash..........me kupto nuk mundem.....nuk eshte e natyres time.
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga ^AngeL^
    Epo njerzit jane te ndryshem,,,,,,,,,,,,,,,,,,,une nuk mund te vi ketu edhe te bej nje surrat te qeshur ne nje kohe kur e kam zemren copash..........me kupto nuk mundem.....nuk eshte e natyres time.
    Dhe une nuk te kerkoj dicka te tille Angel...nese e mora kete vendim,e bera pikerisht sepse nuk doja te vazhdoja duke copetuar zemren tende...e bera qe ti te jesh e lire dhe te jetosh jeten tende ne menyren me te mire te mundshme...nuk dua qe ti te vazhdosh te mendosh per mua..nuk e meritoj dicka te tille...me harro....mos shkaterro veten"

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395

Po qasuni more shoke ta pime nga nje teke se na ka zene fyti ndryshk!

Ku jeni or miqte e mi...me sa duket rakia u paska rene ne koke...nje fjale e urte thote pini rakine e mos pini mendjen...vertet te ben per vete e uruara por bejme mire te mos e teprojme...ja gezuar nje here miq e u paca!

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anėtarėsuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061
    Ku jeni or miqte e mi...me sa duket rakia u paska rene ne koke...nje fjale e urte thote pini rakine e mos pini mendjen...vertet te ben per vete e uruara por bejme mire te mos e teprojme...ja gezuar nje here miq e u paca!
    Ktu jemi Ktu Shoku Tanko mos ki merak se se Pragtis njeri Shoqaten

Ckemi kete shoku tanku mire shkojne punet Rakia car thot mir ke qen ke pi nai cike ?!?! Aj Ju PErshendes te Gjithve me funde kete Got po e pi shoku tanku per ty e per te Gjith Shoqaten tone ajde gjak e dhjame dhe na rant rakia sakllam ne barke

Respekt.

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anėtarėsuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061
    Citim Postuar mė parė nga ^AngeL^
    ti mke pa ne foto jo ne kamer mer rracist............ca ke me ne qe jemi tbardh mer gabel....................tyyyyyyyyyyyyyt

po po aty maje se gabel me ke jam ēopan qe ta fus me nje pellembe

ik rritu se le nam cne ktu ne Shoqate ti londo ty te ze duke na par si pime e jo te i afrohesh gotes se rakise

te qeras baba me i coca cola londo dhe me akullore (^ _ *)

Ekuiliber shpirteror Maska e ARKIA
    Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    1,068
    C'jane keto qe ndodhin ne shoqate?
    Duhet te bejme mbledhje urgjente.Largimi i menjehershem i anetareve eshte i pajustifikueshem.
    Shoku! Pergjegjesia me e madhe bie mbi personin tuaj.Po mos e vrit shume se :"Ketu e kane koken,mendjen,ketu do te gjejne sherim te gjithe ketu paqja dhe miresia do t'u sheroje shpirtin nga mekatet e do te marrin force per te mposhtur veshtiresite e jetes".Pse na i mbyllin deren here -here nuk e kuptoj dote.
    Duke marre shkas nga ardhja ime ketu, po i uroj te krishtereve gezuar Pashken e Madhe!Te gjitheve gezime e shpirt te qete, pa shqetesime e me shendet!
    Uji: H2O
    Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Eh more Arben,e di qe do te vine heret a vone po me merr malli per shejtanet.
    Ja,njeri e pruri koken...megjithese tape,e mbajti mend rrugen per te ardhur me ne fund ne shtepi...gezuar Babe,te paca
    Sa per ate deren qe hapet e mbyllet,c'te te them...nuk jemi ne rregull me lejen e ndertimit...une lejen e shfrytezimit e kam marre por leje ndertimi zor se te japin!
    Dhe ja,sherr e shamate perdite me keta te ndertimores...po kemi nevoje per nje qender ku te mblidhemi e te qajme hallet,pasi edhe ne jemi njerez si gjithe te tjeret,u them une,por nuk me degjojne...duan tua lyej ndonje cike...u ofroj raki por nuk e pranojne me pretendimin se rakia ka rene shume ne tregun e kembimit valutor ne krahasim me xhonin e te tjera...c'tu bej une i shkreti...ma mbyllin deren dhe me 100 te lutura ma rihapin serish...megjithate nuk kam per te hequr dore...ata prish une nderto...ata prish,une rinderto...mos me thencin shoku tanku po s'e mbajta gjalle kete shoqate ne jete te jeteve...ja gezuar ...po e pi nje per kullen tone...per kullen e vlerave te larta patriotike,folkloristike dhe mbi te gjitha njerezore...

Faqja 17 prej 20 FillimFillim ... 71516171819 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pamje nga Gjilani
    Nga Irfan nė forumin Albumi fotografik
    Pėrgjigje: 73
    Postimi i Fundit: 27-12-2012, 18:55
  2. Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 13-01-2012, 18:28
  3. Shoqata kėrkon serish rritjen e ēmimit tė biletave pėr linjat urbane
    Nga white-knight nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 13-12-2008, 15:29
  4. Konfederata e Artizanatit Shqiptar
    Nga pekomeri nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 16-10-2006, 07:16
  5. Shoqata e sherbimit vullnetar Albamyriam
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-03-2006, 18:30

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •