Close
Faqja 13 prej 20 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 198
    i/e regjistruar Maska e PRI-LTN
    Anėtarėsuar
    12-06-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    671
    E Shoku, nuk te ndahet shpirti nga ajo e shkrete e?

Nuk e prisja qe te ishe ti perseri hapesi i kesaj teme. Kishe themeluar ndonje shoqate tjeter me mire. Mos fillo tia thyesh zemren Angel-it qe tani.

Po e ngre per ty dhe Angel-in, dmth per ju si cift. Jete sa me te gjate dhe te lumtur! GEZUAR!

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga alnosa
    aaaaaa more cuna dhe goca ..po c'beni keshtu re ju .
    po jemi per humor ketu jo per pesimizem ,sot pata kohe dhe ju lexova ,mir ,mir
    s'jeni keq ,,u martove u dreqsove tanku prandaj mba krahun ,se mir e ka ANGEL ..
    tani kujdesu per familjen ,opo nuk do ti nje qerre me KALAMANJ
    ndonje humor a keni ,apo ndodhi ?se boll kemi qene 5 dite e javes turbull nga truri ..
    jo me ngjarje dhe lexime qe nuk te sjellin humor eshte urdher se kush jam une pyesni me lart se do ju tregojne ....

ARBEN KU JE MOR TI SE PASKAN MARRE FLAKE SI DYFEKU I JEVKUT KETEJ .....

PERSHENDETJE TE GJITHEVE DHE TA GEZONI SHTEPINE E RE ,MOS HARRONI TE NA FTONI NE DASEM ....
    DO KALOI NGA JAVA TJETER PRAP KETEJ
    Ah u martova moj derebardhe,u martova...u martova po nuk po dreqosem"
    ...ndodhite e momentit jane vetem keto...nuk mund ti kthejme ne satirike...me vjen keq qe nuk mund ti bindem nje urdheri te drejtperdrejte te drejtoreshes
    por kam arsyet e mia...jo gjithmone gjerat shkojne vaj...do te doja te mbaja krahun por qenka e veshtire...qenka nje korsi te cilen paskam shume veshtiresi per ta dalluar...mungokan sinjalistikat e duhura...une po,dihet,shofer pa pervoje..
    DO TE KISHA SHUME NEVOJE PER NDIHMEN E ARBENIT...PERVOJA E TIJ DO TE ISHTE NJE NDIHME SHUME E MADHE PER MUA...NESE TE RASTIS TA TAKOSH,TE LUTEM TI RREFESH HALLIN TIM...ESHTE PERGJEGJESIA JOTE SI DREJTORESHE TE BESH NJE GJE TE TILLE...

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga PRI-LTN
    E Shoku, nuk te ndahet shpirti nga ajo e shkrete e?

Nuk e prisja qe te ishe ti perseri hapesi i kesaj teme. Kishe themeluar ndonje shoqate tjeter me mire. Mos fillo tia thyesh zemren Angel-it qe tani.

Po e ngre per ty dhe Angel-in, dmth per ju si cift. Jete sa me te gjate dhe te lumtur! GEZUAR!
    Ke plotesisht te drejte miku im...mendoj se ka ardhur momenti tia kaloj kopetencat e mia dikujt tjeter...nuk mund te vazhdoj me keshtu..po shkaterroj veten por mbi te gjitha po lendoj dashurine e jetes sime...qenka nje situate e paperballueshme...nuk e kisha menduar asnjehere me pare se do te vendosesha perballe nje dileme te tille...

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anėtarėsuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061

PNP............................ELL`S Raki ne vende te Gjakut.

Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku
    Po anetaret e shoqates jane shtuar mer bab...kemi patur shume vizita per shtepine e re...hyr e dil njerezit me dhjetra e qindra ne dite...prandaj te them edhe une....nejse,te falenderoj ne emer te te gjitheve per shendetin qe ngrite..me qe ra fjala...une per vete nuk po pi nje here per nje here..nuk e di ndoshta nxitohem por them te jap doreheqje si kryetar i shoqates...ndoshta jo te parevokueshme por gjithesesi them ta jap nje her per nje her

Po Tanko mir mir spo thot gja Baba, por si paske lan rakin ta paska ba gruja 8 me 2 Na felliqe fare o shoku tanku Partia kishte besim tek ty Ti paske dhan dorheqjen nga Rakia qe me zor e kemi si syte e ballit.

Na Dole Trradhetar i Shoqates Tanko Baaaaaaaaaaaaa se prisja nga ty me sa shofe ti bike mrena ne puset , ashtu ne dashuri doja te thoja shum shpejt.

PS: Por dashuria shoku tanku ta dish ti e te tjere eshte si kumuria qe kendon ku tja ket ngene

Ska gja shoku tanko qe ke dhan dor heqjen Dhe pa ty kjo Shoqate ka per te vazhduar para

Pershendetje Te Gjithve Po e pije me funde kete dopje te rakis bmw per te gjith atyre qe i qendrojne besnik vetem Rakise .
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BaBa : 24-03-2007 mė 18:19

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    /me iken ne nje breg dete dhe ulet,,,,,,,,nuk e ndjen eren e ftohur as lageshtinen......mendon dhe pa pritur qan......qan per nje dashurin e saj.........qan pasi nuk e di se ku do e perplasin keto dallge
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga ^AngeL^
    nuk u lodha aspak me ty,,,,,,une do te rrija per krah gjithmone,por sic e kam shprehur ne nje postim,nese nuk e ndihmon veten skam cte bej une,sepse ti duhet te kesh vullnetin per te bere nje hap para jo te te terheq une.. une te dua aq shume sa kam frike qe nese kembengule me cdo kusht qe te lesh rakine dhe kur ta lesh pastaj tme fajesosh mua per ndoj gje,nuk do mund te jetoja me veten time,pasi dua qe gjithcka qe te besh te besh me deshire dhe vullnet.
    Me fal qe po te shkaktoj kaq dhimbje e dashur...kjo situate,me ben te ndihem si dreq...nje zot e di se sa po perpiqem te gjej forcen per tu shkeputur prej rakise!
    Po mundohem por nuk qenka e lehte...megjihate cilido te jete vendimi yt,dije se do ta rrespektoj..nuk do te doja kurresesi te te shihja duke vuajtur...nuk dua qe ti te shkaterrosh veten duke u perpjekur te me ndihmosh mua...mjaft po lendoj veten,do te ishte e tepert te vazhdoja te lendoja edhe ty...nese do te me braktisesh,te kuptoj me se miri...megjithese me dhemb ne shpirt te te humbas...

Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar mė parė nga BaLLaKumi
    Po Tanko mir mir spo thot gja Baba, por si paske lan rakin ta paska ba gruja 8 me 2 Na felliqe fare o shoku tanku Partia kishte besim tek ty Ti paske dhan dorheqjen nga Rakia qe me zor e kemi si syte e ballit.

Na Dole Trradhetar i Shoqates Tanko Baaaaaaaaaaaaa se prisja nga ty me sa shofe ti bike mrena ne puset , ashtu ne dashuri doja te thoja shum shpejt.

PS: Por dashuria shoku tanku ta dish ti e te tjere eshte si kumuria qe kendon ku tja ket ngene

Ska gja shoku tanko qe ke dhan dor heqjen Dhe pa ty kjo Shoqate ka per te vazhduar para

Pershendetje Te Gjithve Po e pije me funde kete dopje te rakis bmw per te gjith atyre qe i qendrojne besin vetem Rakise .
    ik mor pallosh se po te peshoj per veshesh,,,,,,,,,,,,tyt

Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku
    Me fal qe po te shkaktoj kaq dhimbje e dashur...kjo situate,me ben te ndihem si dreq...nje zot e di se sa po perpiqem te gjej forcen per tu shkeputur prej rakise!
    Po mundohem por nuk qenka e lehte...megjihate cilido te jete vendimi yt,dije se do ta rrespektoj..nuk do te doja kurresesi te te shihja duke vuajtur...nuk dua qe ti te shkaterrosh veten duke u perpjekur te me ndihmosh mua...mjaft po lendoj veten,do te ishte e tepert te vazhdoja te lendoja edhe ty...nese do te me braktisesh,te kuptoj me se miri...megjithese me dhemb ne shpirt te te humbas...
    ti po me len qe te ik?????????????po apo jo?

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anėtarėsuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061

PNP............................ELL`S Raki ne vende te Gjakut.

ik mor pallosh se po te peshoj per veshesh,,,,,,,,,,,,tyt

oj harixheshke kshu i flitet babes se te kam rrit me karamele zana e man men ske nga e man men se ishe e vogel plot jete

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    ti po me len qe te ik?????????????po apo jo?
    Po te le te besh zgjedhjen tende e dashur...dua te besh ate qe ndjen...

Faqja 13 prej 20 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pamje nga Gjilani
    Nga Irfan nė forumin Albumi fotografik
    Pėrgjigje: 73
    Postimi i Fundit: 27-12-2012, 18:55
  2. Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 13-01-2012, 18:28
  3. Shoqata kėrkon serish rritjen e ēmimit tė biletave pėr linjat urbane
    Nga white-knight nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 13-12-2008, 15:29
  4. Konfederata e Artizanatit Shqiptar
    Nga pekomeri nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 16-10-2006, 07:16
  5. Shoqata e sherbimit vullnetar Albamyriam
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-03-2006, 18:30

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •