Close
Faqja 12 prej 20 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 198
    patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Po anetaret e shoqates jane shtuar mer bab...kemi patur shume vizita per shtepine e re...hyr e dil njerezit me dhjetra e qindra ne dite...prandaj te them edhe une....nejse,te falenderoj ne emer te te gjitheve per shendetin qe ngrite..me qe ra fjala...une per vete nuk po pi nje here per nje here..nuk e di ndoshta nxitohem por them te jap doreheqje si kryetar i shoqates...ndoshta jo te parevokueshme por gjithesesi them ta jap nje her per nje her

i/e regjistruar Maska e Kristiano
    Anėtarėsuar
    15-01-2007
    Vendndodhja
    Lezhe
    Postime
    476
    Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku
    Po anetaret e shoqates jane shtuar mer bab...kemi patur shume vizita per shtepine e re...hyr e dil njerezit me dhjetra e qindra ne dite...prandaj te them edhe une....nejse,te falenderoj ne emer te te gjitheve per shendetin qe ngrite..me qe ra fjala...une per vete nuk po pi nje here per nje here..nuk e di ndoshta nxitohem por them te jap doreheqje si kryetar i shoqates...ndoshta jo te parevokueshme por gjithesesi them ta jap nje her per nje her
    tanku moooooooooooos doreheqjeen plako mooos,as mos e mendo.

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga Kristiano
    ah angel moj angel,po keshtu e ka jeta,zhgenjim pas zhgenjimi,dashuri pas dashurie....gabimi yt ishte hyrja ne shoqate,ketu,te gjithe jemi te alkolizuar,dhe e kemi te veshtire ti kontrollojm ndjenjat.
    megjithate,shpresoj qe njeriun e zemres tende ta gjesh,por nuk mendoj se mund ta gjesh ketu
    Hej miko...e di qe je shume frymezues ti?!...po c'jane keto muhabete mor burr i dheut...une e di qe nuk ju ndahet shpirti nga mua po po me shkaterroni...do apo jo te miren e shokut?!...mos i fol ne ate menyre se ca e ka mendjen e ngritur ajo e ca ti...beri valexhet gati e me beri naften fare pastaj...

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga Kristiano
    tanku moooooooooooos doreheqjeen plako mooos,as mos e mendo.
    Po me late pa familje mor burr i dheut...kush do te me marre mua?!

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku
    Kam pershtypjen se po behem i bezdishem per ty e dashur!...kaq shpejt u lodhe me mua?!...kaq shpejt u lodhe nga dashuria ime?!...e pranoj,ndoshta nuk eshte ajo dashuri qe ti ke kerkuar por pamvaresisht nga veshtiresite...eshte nje ndjenje e paster....megjithese ke te drejte...nuk ke si e kupton..nuk mund ta marresh per te mireqene pasi ke te besh me nje njeri te paqendrueshem...nje njeri i cili rralle here ka qene i kthjellet..edhe une vete do te bezdisesha nga nje njeri i tille dhe do ta kisha shume te veshtire ta merrja per seriozisht po te isha esell
    nuk u lodha aspak me ty,,,,,,une do te rrija per krah gjithmone,por sic e kam shprehur ne nje postim,nese nuk e ndihmon veten skam cte bej une,sepse ti duhet te kesh vullnetin per te bere nje hap para jo te te terheq une.. une te dua aq shume sa kam frike qe nese kembengule me cdo kusht qe te lesh rakine dhe kur ta lesh pastaj tme fajesosh mua per ndoj gje,nuk do mund te jetoja me veten time,pasi dua qe gjithcka qe te besh te besh me deshire dhe vullnet.
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

Anėtarėsuar
    15-01-2007
    Vendndodhja
    Lezhe
    Postime
    476
    Jeta Shkon Tanku.jeta Shkon.duhet Te Mesohesh Me Kete Realitet.vajza Ka Plot,po Mos Jep Dorheqjen Prej Kryesise.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    aaaaaa more cuna dhe goca ..po c'beni keshtu re ju .
    po jemi per humor ketu jo per pesimizem ,sot pata kohe dhe ju lexova ,mir ,mir
    s'jeni keq ,,u martove u dreqsove tanku prandaj mba krahun ,se mir e ka ANGEL ..
    tani kujdesu per familjen ,opo nuk do ti nje qerre me KALAMANJ
    ndonje humor a keni ,apo ndodhi ?se boll kemi qene 5 dite e javes turbull nga truri ..
    jo me ngjarje dhe lexime qe nuk te sjellin humor eshte urdher se kush jam une pyesni me lart se do ju tregojne ....

ARBEN KU JE MOR TI SE PASKAN MARRE FLAKE SI DYFEKU I JEVKUT KETEJ .....

PERSHENDETJE TE GJITHEVE DHE TA GEZONI SHTEPINE E RE ,MOS HARRONI TE NA FTONI NE DASEM ....
    DO KALOI NGA JAVA TJETER PRAP KETEJ

kapedani Maska e don zuani
    Anėtarėsuar
    30-12-2005
    Vendndodhja
    moon
    Postime
    37
    O shoku tanku,
    Pse keshtu more byrazer. Ke filluar nga dashurite, na fton femra ne tavoline, na hollon rakine me uje. Pse keshtu more shoku tank.
    Sado te mira te jene dashurite ato duan edhe te japesh edhe te marresh ndersa rakija more shoku im nuk te zhgenjen kurre gjithmone te jep aheng dhe gezim. Edhe dashurite te mira jane, por po e pe keq ne dhashuri prape tek rakija do vish se ajo ti heq hallet or miku im.
    Rakija eshte shok, mik, dashnore,buke,uje, jete,clirim,gezim dhe ne fund flijim.
    Kjo eshte jeta.
    Shoku Tank mos na zhgenje, mos merr rrugen e qoftelargut. Kujdes se femrat ne fillim te duken me te embla se rakija, por eshte vetem nje iluzion. E kam nga pervoja une se me quanin don zhuani mua por me rane puplat dhe me ra edhe nje H dhe tani quhem don zuani.
    Mos u bej pre of "peer pressure", se po u bere do ta nderrojme emrin nga shoku tank ne shoku taksi. Emri tank eshte nje priviligj or mik.
    Ec me shoket te pime nganje dopio dhe ti themi jetes ku rafsha mos u vrafsha.
    Gezuar

Anėtarėsuar
    15-01-2007
    Vendndodhja
    Lezhe
    Postime
    476
    pERSHENDETJE ANETARE,TE SHOQATES,SI PO JA KALONI ,CA KENI BO,A KENI PI NEJ BIRRE APO JO?UNE PER VETE I KAM VU TRAPEN SHISHES SE ME KAN IK LEKET,VETEM NESE NDONJE KETU KA NDONJE NJEMISHE....LERE ,LERE FARE.
    JA KALOFSHI MIRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga don zuani
    O shoku tanku,
    Pse keshtu more byrazer. Ke filluar nga dashurite, na fton femra ne tavoline, na hollon rakine me uje. Pse keshtu more shoku tank.
    Sado te mira te jene dashurite ato duan edhe te japesh edhe te marresh ndersa rakija more shoku im nuk te zhgenjen kurre gjithmone te jep aheng dhe gezim. Edhe dashurite te mira jane, por po e pe keq ne dhashuri prape tek rakija do vish se ajo ti heq hallet or miku im.
    Rakija eshte shok, mik, dashnore,buke,uje, jete,clirim,gezim dhe ne fund flijim.
    Kjo eshte jeta.
    Shoku Tank mos na zhgenje, mos merr rrugen e qoftelargut. Kujdes se femrat ne fillim te duken me te embla se rakija, por eshte vetem nje iluzion. E kam nga pervoja une se me quanin don zhuani mua por me rane puplat dhe me ra edhe nje H dhe tani quhem don zuani.
    Mos u bej pre of "peer pressure", se po u bere do ta nderrojme emrin nga shoku tank ne shoku taksi. Emri tank eshte nje priviligj or mik.
    Ec me shoket te pime nganje dopio dhe ti themi jetes ku rafsha mos u vrafsha.
    Gezuar
    Po edhe per sa kohe do te na duhet te vazhdojme keshtu or miku im?!..a mund te shtyhemi gjithmone ku rafsha mos u vrafsha?!...njeriu ka nevoje te mblidhet,te krijoje familje...te beje dicka te vlefshme ne jete...dhe per mua,nese kjo gje do te thote te vesh zinxhirat e Tankut me gome dhe te punoj taksi me te..atehere mendoj se do ta bej...c'fare mund te na mbetet neser ne te dyve nese vazhdojme kete lloj jetese or miku im?!...do te plakemi dhe do te perfundojme qe te dy ne ndonje azil te harruar duke u zene me njeri tjetrin per nje luge apo per nje pirua..
    Edhe rakine,do te na duhet ta shohim me dylbi pasi punonjesit sociale,nuk mund te na lene ta bejme azilin rremuje..ja pra qe nje dite do te braktisemi prej saj dhe c'fare do te na mbetet ne fund?!

Faqja 12 prej 20 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pamje nga Gjilani
    Nga Irfan nė forumin Albumi fotografik
    Pėrgjigje: 73
    Postimi i Fundit: 27-12-2012, 18:55
  2. Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 13-01-2012, 18:28
  3. Shoqata kėrkon serish rritjen e ēmimit tė biletave pėr linjat urbane
    Nga white-knight nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 13-12-2008, 15:29
  4. Konfederata e Artizanatit Shqiptar
    Nga pekomeri nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 16-10-2006, 07:16
  5. Shoqata e sherbimit vullnetar Albamyriam
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-03-2006, 18:30

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •