Close
Faqja 8 prej 20 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 198
    patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga DI_ANA
    Flm prej teje shoku tanku dhe ty te uroj lumturi ne jete dhe mos kesh merzitje kurre!
    Dhe ma ki kujdes Angel,trajtoje mire se pastaj ke pune me ne!
    Megjithese nuk dyshoj fare te ty,as te sinqeriteti i fjaleve te tua!

respekte shume
    Kjo fjalia,do kesh pune me ne"..me kujton ate kohe kur te vendosnin perpara keshillit te lagjes dhe te kerkonin llogari per ceshtje familjare apo akoma me keq intime...ne ate kohe isha i vogel dhe me dukej gallate e madhe por sot e kuptoj se sa e hidhur ka qene per ate person qe e gjykonin...

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    hellooooooooooooooooooooooooooooooooooo... mos ma ngacmo Santosin se e kam xhan.
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku
    Kjo fjalia,do kesh pune me ne"..me kujton ate kohe kur te vendosnin perpara keshillit te lagjes dhe te kerkonin llogari per ceshtje familjare apo akoma me keq intime...ne ate kohe isha i vogel dhe me dukej gallate e madhe por sot e kuptoj se sa e hidhur ka qene per ate person qe e gjykonin...
    Po po ma kujtove edhe mua,ne te vertete ka qene nje gje shume e rende!
    Shume e rende dhe e padrejte thuaj,po mire qe skami qene ne ne ate kohe thuaj se me keto idete tona te jetes,do na kishin mbyllur neper burgje!
    "Carpe Diem"

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga ^AngeL^
    hellooooooooooooooooooooooooooooooooooo... mos ma ngacmo Santosin se e kam xhan.
    Si e ke xhan?!!!C"fare do te thote e ke xhan?!!!...me duket se po abuzon me zemergjeresine time..nuk te pengon njeri te flasesh me shoket por ama edhe bashkebisedimi e ka nje fare limiti...ti nuk me le as ti pershendes shoqet e mia...

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Po po ma kujtove edhe mua,ne te vertete ka qene nje gje shume e rende!
    Shume e rende dhe e padrejte thuaj,po mire qe skami qene ne ne ate kohe thuaj se me keto idete tona te jetes,do na kishin mbyllur neper burgje!
    Burgun the?!!!...me keq akoma...do te na kishin ngritur nje tre kembesh te bukur dhe do te na kishin varur mu ne mes te lagjes....

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874

Epo ky shoku tanku e paska te keqen nga brenda ,ste ka faj santosi,po kjo qe e ka xhan!
    Po bleji mi dreqe nje rryp se na turperoi dhe xhan vetem burrin duhet te kesh,asnje tjeter!

"Carpe Diem"

Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Epo ky shoku tanku e paska te keqen nga brenda ,ste ka faj santosi,po kjo qe e ka xhan!
    Po bleji mi dreqe nje rryp se na turperoi dhe xhan vetem burrin duhet te kesh,asnje tjeter!

po moj po ,por dhe ty te kam xhan...................................

Burrin e kam Zemer Shpirt.dhe e dashuroj..............................

kto te tjeret qe i kam xhan jane nga ana siperfaqesore.

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    po moj po ,por dhe ty te kam xhan...................................

Burrin e kam Zemer Shpirt.dhe e dashuroj..............................

kto te tjeret qe i kam xhan jane nga ana siperfaqesore.
    E di moj shpirt e diiiiii...po edhe gabimet(devijimet) nisin ne menyre siperfaqesore
    prandaj bej kujdes...te keqen vetes do i besh se mua me lusin...e di sa e kam rradhen e femrave perpara deres se shtepise apo jo?!...kilometrike..nuk dal dot nga dera se perpara oborrit ka vetem femra qe shkulin floket dhe tentojne te me puthin e perqafojne...keshtu e te keshilloj te besh kujdes pasi konkurrenca eshte teper e madhe

Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku
    E di moj shpirt e diiiiii...po edhe gabimet(devijimet) nisin ne menyre siperfaqesore
    prandaj bej kujdes...te keqen vetes do i besh se mua me lusin...e di sa e kam rradhen e femrave perpara deres se shtepise apo jo?!...kilometrike..nuk dal dot nga dera se perpara oborrit ka vetem femra qe shkulin floket dhe tentojne te me puthin e perqafojne...keshtu e te keshilloj te besh kujdes pasi konkurrenca eshte teper e madhe
    dmth nuk vuan.te lusin................................... good
    atehere po te jap divorcin qe tani. mbase tek rradha para oborrit te del ndonje zocke qe kerkon.

Ekuiliber shpirteror Maska e ARKIA
    Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    1,068
    [QUOTE=shoku_tanku]

Arben Kote!...po ku je more miku im se na ke humbur fare?!..ja mire se erdhe vella!...une te kisha lene edhe nje pusulle te dera e shtepise se vjeter ne te cilen te kisha shkruar;...Largohemi nga ky apartament pasi kemi nevoje te marrim zgjerim"...pse si mendon ti,do ti lija miqte perjashta une?!..me ate llafin qe the me lendove shume or mik,si te shkon nder mend te mendosh dicka te tille?!...ti po e sheh edhe vete qe ne mungesen time,ime shoqe pret miqte dhe e drejton muhabetin njesoj sikur te isha une vete ne tavoline...pse si kujton ti,se Shoku tanku do te zgjithte per bashkeshorte nje njeri qe s'ja thote fare nga dollite?!
    Nese mendon dicka te tille, atehere do te thote se nenvlefteson aftesite e mia.
    Jam krenar per time shoqe Arben,c'do pijedashes i rrangut tone, do te krenohej me nje partner te tille...u lodha duke e kerkuar por me ne fund e gjeta....mendoj se ja vlejti ky mundim....gezuar mik dhe mos e ver asnjehere ne dyshim besnikerine time...

QUOTE]
    Shoku!
    Pa dashur te te lendoje i thashe ato me siper ma bej hallall.
    Sa per ANGEL eshte "me pantallona "ajo mos u be xheloz se flet me IL-in.Ne pergjithesi ANGEL mund te kete shume "XHANE" po vetem nje dhe te vetem mbret te zemres e te shpirtit,duket ajo.
    Gezuar IL-SANTO .
    Gezuar dhe ju embelsira* me shpresen se do te respektoni gjithmone Rakine e se do te jeni gjithmone prane nje rakidashesi partner ne jete.
    __________________________________________________ ____________
    *lexo: vajza.Kjo s'do te thote se ne jemi meze.
    Uji: H2O
    Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO

Faqja 8 prej 20 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pamje nga Gjilani
    Nga Irfan nė forumin Albumi fotografik
    Pėrgjigje: 73
    Postimi i Fundit: 27-12-2012, 18:55
  2. Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 13-01-2012, 18:28
  3. Shoqata kėrkon serish rritjen e ēmimit tė biletave pėr linjat urbane
    Nga white-knight nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 13-12-2008, 15:29
  4. Konfederata e Artizanatit Shqiptar
    Nga pekomeri nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 16-10-2006, 07:16
  5. Shoqata e sherbimit vullnetar Albamyriam
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-03-2006, 18:30

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •