Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Angel me fal.Nuk e kisha vene re qe ishe BURRNESH.![]()
Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Angel me fal.Nuk e kisha vene re qe ishe BURRNESH.![]()
me mire vone se sa kurrePostuar mė parė nga IL__SANTO
![]()
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
Epo Cti besh kesaj te shkrete Raki.Cdo pije shkon poshte kjo Rakia merr per lart.
Hjde eedhe 1 here Gezuar.
gezuar gezuar...se po fle une.naten......................................... .e befsha gjumin e mire.
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
Naten e mire edhe ti Angel. Befsh gjume Engjellor sic je vet.![]()
Te faleminderit per shendetin...shendet e te mira pac...falendero edhe mamin per keshillen nga ana ime se qenka zonje grua...gezuar dhe mos te pafte syri keq!Postuar mė parė nga DI_ANA
Ore Santo!..per mungesa mban rrekord...pergjegjesite e tua prej sekretari gjithmone i ke anashkaluar...hajde se keto ti bera kabull,po tani vjen edhe ne shtepine time kur s'jam une dhe hargalisesh me time shoqe...c'jane keto gjera mor burr i dheut... di se te kam patur mik,dhe nje mik i respektuar madje...te dija djale te mire dhe te besuar por po me del qafir me duket!...hajde tani,shpejt bej nje autokritike te shendoshe per mungesat...dhe me sqaro se c'te lidh me time shoqe..time shoqeje engjell i them vetem une...more vesh?!!!....mund ti therrasesh angel po deshe meqe une nuk di gjuhe te huaj dhe ne kete menyre nuk e marr per ters...nejse...gezuar nje here...mire se na erdhe e me mend ne kokePostuar mė parė nga IL__SANTO
![]()
Pupupupu,sa turp,une po te isha ne vendin tend do e kisha vrare fare,apo sqenka edhe pa pantallona ky!Postuar mė parė nga shoku_tanku
![]()
"Carpe Diem"
Postuar mė parė nga shoku_tanku
Flm prej teje shoku tanku dhe ty te uroj lumturi ne jete dhe mos kesh merzitje kurre!
Dhe ma ki kujdes Angel,trajtoje mire se pastaj ke pune me ne!
Megjithese nuk dyshoj fare te ty,as te sinqeriteti i fjaleve te tua!
respekte shume
"Carpe Diem"
Lere po e kam edhe mik dreqin,c'fare s'i kam punuar per ti mbushur mendjen qe tu vinte nje rrip atyre pantallonave po nuk i degjon koka...or po do te ble nje rrip firmato D&G i kam thene,por prape nuk ka pranuar...po pse or te mori dreqi rri keshtu,nuk e kupton qe na ve ne siklet edhe ne te tjereve?..te vjen zor ta prezantosh me nje shok apo me nje shoqe se gjeja e pare qe te thone eshtePostuar mė parė nga DI_ANA
...-c'eshte ky barbon...lere pastaj ta marresh ne shtepi per te pire ndonje gote
tmerrohen kalamajte![]()
Krijoni Kontakt