Gruje!!!..ne pijedashesve,nuk na pelqejne shakara te tilla me kapare...ne na pelqen te pime e te mos paguajme...nga kam qene keto dite thote?!...nuk e sheh?!..me ka rene bretku nga mengjesi ne darke duke ndertuar shtepine e re!
Tani vjen ti dhe na kujton lejet e ndertimit!...po kush te jep leje ndertimi ketu ne Shqiperi moj e uruar?!...ketu nuk eshte zgjidhur akoma problemi i pronave...me ngrite leshte perpjete nga tensioni tani...te kontaktoj me ata pijetaret rakidashes
,anetare te shoqates tone qe jane ne qeverri, ne menyre qe te mos kemi probleme me policine ndertimore te pakten....he c'na fute ne belara moj e uruar!
Nejse nejse...nje kisssssssssssssssssssssssssss te forte edhe per ty se vertet qe me kishte marre malli...te dua shume
Kristiano!...te te them te drejten, gjithmone kam menduar se isha nje njeri pa fat
derisa erdhi dita qe u njoha me gruan time te dashur...tani e kuptoj se fati egziston vertet dhe se me ne fund u tregua zemergjere me mua...nje grua te tille qe te me kuptonte me se miri,qe te me mbeshteste ne detyrat e mia te veshtira,qe te me pranonte per kete qe jam(megjithese shume i veshtire per tu pranuar)!...nuk besoja kurre se do ta gjeja!Sa per shtepine,jam i bindur se do te jete nje strehe shume here me komode dhe me e bukur se e para!...do ti propozoj edhe gruas qe te transferohemi ne kete shtepi me qe ajo pelqente te kishim nje familje numeroze.....![]()
Krijoni Kontakt