Close
Faqja 5 prej 20 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 198
    i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    jooooooooooooooooooo me ca rakie......... do e boj muslimon.

shoku tanku djal azgan
    per imen tkam shume xhan
    t'them te du me gjith shpirt
    por rakia sesht pije e'mire
    nje dashuri duhet me pas njete
    me e mbajt afer e me e pergedhel
    nje shpirt e zemer dashurohet
    zemra ndy pjes nuk coptohet
    ne ket zemer tkam vec ty
    te betohem per kta dy sy
    do te dua ty perjete
    pa dashur kurr nje te trete.
    edhe nje here mendo mire
    me zgjidh mua ose rakine.
    e di jeta eshte sakrifice
    keshtu qe sakrifiko
    se une te kam dhene nje zemer qe kam
    por ti akoma jo.
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

i/e regjistruar Maska e Kristiano
    Anėtarėsuar
    15-01-2007
    Vendndodhja
    Lezhe
    Postime
    476
    Eeee...diana....ne situata te tilla,je i detyruar te pish ca gota,po ti mos e torturo veten ylli,mere me avash,nese do e pish,duhet ta pish per qejf,sepse ne situata te tilla,nuk sherben per asgje pija,vetem sa do te te beje me keq,do te te dehe me shpejt..
    Pije nje gote dhe bej pak pushim ,dheeeeeee GEZUAR.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    107
    Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku
    Rreeeevooooluciooooniii maaaarshooooon!...Po si jeni bere keshtu edhe ju femrat tona moj amani!...ta hani guxhumarrin per nje llaf goje...jo or po kishin lezet femrat e meparshme...te lanin kembet....pinin ujin... dhe nuk benin ze fare!
    Ju keni harbuar fare moj xhan...te thyeni ne mest te thyeni!...mjere ne burrat thuaa!!!

ah mor shoku mo na kujto ato kohera se me ther ne zemer me ther i thoshe femres plac me goje dhe te pergjigjej ' si urdhron im zot' ndersa sot ah sot matesh po te them matesh te flasesh dhe te hidhet ne kok duke te then 'ki kujdes ki kujdes ca do thuash se kecas ja mbatha' po dale moj shpirt se un do te beja nje komplient ja ben ti ' jo jo po po ta mbajti thuaj ndonje gje' jo moj zemer ca flet ta prish un ti ja kthen se ndryshe po sbere kshu sot quhesh 'old fashion'

edhe emrin le ta kan "ANGEL" e ku ta di un te turren si skifteri gjahut mbi kok e ste pyesin fare

megjithate shoku ne prap i duam ne prap pa to sbejm dot keshtu foli bidonit sic ja do zakonit e na hidh na nje god e ta pim per bukuroshet tona se mezi i kemi.............ja ta gezojn ME FUND ORE THASH

i/e regjistruar Maska e Kristiano
    Anėtarėsuar
    15-01-2007
    Vendndodhja
    Lezhe
    Postime
    476
    Citim Postuar mė parė nga ^AngeL^
    jooooooooooooooooooo me ca rakie......... do e boj muslimon.

shoku tanku djal azgan
    per imen tkam shume xhan

do te dua ty perjete
    pa dashur kurr nje te trete.
    edhe nje here mendo mire
    me zgjidh mua ose rakine.
    e di jeta eshte sakrifice
    keshtu qe sakrifiko
    se une te kam dhene nje zemer qe kam
    por ti akoma jo.
    e,ishte ashtu sic mendova.shoku tanku,ka ikur,ndoshta po i fut nje gote raki,per tu menduar,sepse vetem atehere arsyeton.

Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar mė parė nga -x-
    ah mor shoku mo na kujto ato kohera se me ther ne zemer me ther i thoshe femres plac me goje dhe te pergjigjej ' si urdhron im zot' ndersa sot ah sot matesh po te them matesh te flasesh dhe te hidhet ne kok duke te then 'ki kujdes ki kujdes ca do thuash se kecas ja mbatha' po dale moj shpirt se un do te beja nje komplient ja ben ti ' jo jo po po ta mbajti thuaj ndonje gje' jo moj zemer ca flet ta prish un ti ja kthen se ndryshe po sbere kshu sot quhesh 'old fashion'

edhe emrin le ta kan "ANGEL" e ku ta di un te turren si skifteri gjahut mbi kok e ste pyesin fare

megjithate shoku ne prap i duam ne prap pa to sbejm dot keshtu foli bidonit sic ja do zakonit e na hidh na nje god e ta pim per bukuroshet tona se mezi i kemi.............ja ta gezojn ME FUND ORE THASH
    -x- me marsh te keqen......................edhe mgjithse sjellja ime prej nje engjelli edhe spo them me shume

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    107
    -x- me marsh te keqen......................edhe mgjithse sjellja ime prej nje engjelli edhe spo them me shume

..........ja dhe tulla e pare u leshua direkt kokes

e ca thash un i mjeri dy fjal te pafajshme dhe direkt me marsh te keqen megjithate dhe un si xhentelman qe jam ok po i mar un te keqijat dhe te mirat po i le per..............shokun tanku

Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    jo se te mirat i mbaj vet,ska gje

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    107
    jo se te mirat i mbaj vet,ska gje

po dikush duhet ti gezoj keto te mira

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga Kristiano
    Eeee...diana....ne situata te tilla,je i detyruar te pish ca gota,po ti mos e torturo veten ylli,mere me avash,nese do e pish,duhet ta pish per qejf,sepse ne situata te tilla,nuk sherben per asgje pija,vetem sa do te te beje me keq,do te te dehe me shpejt..
    Pije nje gote dhe bej pak pushim ,dheeeeeee GEZUAR.
    flm prej teje,

E di qe nuk sherben jo dhe nuk para pi shpesh pervec ne rastet kur nuk di cte bej nga merzitja!

Angel dhe shoku tanku si ju kam juve.
    E caktuat diten e marteses se mezi po pres une te shikoj nje dasem shqiptare!
    Ju uroj vec lumturi te dyve ju dhe njekohesisht ju te tjereve!

respekte
    "Carpe Diem"

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Angel,grua e dashur!..une jam Bektashi dhe bektashinjte jane nga ata lloj muslimanesh te cilet hane mishin e derrit,pine edhe rakine...e kane me rrecete (te lejuar madje te detyruar)nga feja..keshtu qe ne kete pike jam ne rregull!
    Dmth kerkesen ma bere ne menyre te gabuar..duhej te me kerkoje te nderroja fene nese do qe vertet te le rakine..ne kete pike edhe mund te merremi vesh pasi une ,per fatin tend te mire nuk jam nje besimtar fanatik))))
    Persa i perket dashurise,tani kam filluar ta dua rakine,thjesht si nje mall konsumi dhe ky eshte nje hap i madh perpara...deri dje nuk dija ta beja kete dallim por e konsideroja rakine si dicka me shpirt..si femer ideale me sakte..ndersa sot shoh me qarte...dhe e gjithe kjo,fale teje)))....ndryshimi perfundimtar (braktisja ne menyre definitive)eshte dicka qe do te doje pak kohe megjithate jam i bindur se do tja arrij qellimit...sigurisht, edhe me ndihmen tende"te kerkoj te falur per mundimin qe po te shkaktoj dhe te premtoj se do te ta shperblej me nje oqean,jo rakie por dashurie

-X-!...mendoj se ne nje fare menyre,edhe duhet tu japim te drejte...e imagjinon dot?!..gjithe ajo periudhe shekullore roberie..ne si do te reagonim po te kishim vuajtur nen nje trysni te tille?! ..une per vete i le te me shajne..te me rrahin...te me bejne c'fare te duan...ju jap plotesisht te drejte...gjuani goca sa jam i dehur,se nuk me gjeni me kete mendje

Kristiano!...goten e rakise ja futa se isha pak me grip dhe po me dhimbte fyti...nuk vazhdoj ta pi me per kenaqesi por thjesht per nevoje..do ta pi deri sa te kaloje kjo viroza gripale qe kemi neper kembe pastaj do ta le...duhet te me besosh
    ...duhet te me besosh Angel...

Di_Ana!...sonte mund te te shoqeroj edhe une me nje gote meqe kam justifikimin e gripit...ne fakt ky gripi,pervecse me ka dobesuar rezistencen trupore me ka bere edhe pak melankolik keshtu qe ne kete pike,mendoj se jemi te dy njesoj...ben mire te pish ndonjehere por ndonjehere ama....gezuar Di_Ana...po e pi nje gote per mamin tend...ta kesh me jete!Te faleminderit gjithashtu edhe per urimin
    ne fakt ne ditet e sotme eshte e veshtire te besh nje dasem 100%Shqiptare por do te perpiqemi ta bejme dicka te tille..per vete dhe per ju...

Faqja 5 prej 20 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pamje nga Gjilani
    Nga Irfan nė forumin Albumi fotografik
    Pėrgjigje: 73
    Postimi i Fundit: 27-12-2012, 18:55
  2. Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 13-01-2012, 18:28
  3. Shoqata kėrkon serish rritjen e ēmimit tė biletave pėr linjat urbane
    Nga white-knight nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 13-12-2008, 15:29
  4. Konfederata e Artizanatit Shqiptar
    Nga pekomeri nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 16-10-2006, 07:16
  5. Shoqata e sherbimit vullnetar Albamyriam
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-03-2006, 18:30

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •