ti mke pa ne foto jo ne kamer mer rracist............ca ke me ne qe jemi tbardh mer gabel....................tyyyyyyyyyyyyytPostuar mė parė nga BaLLaKumi
ti mke pa ne foto jo ne kamer mer rracist............ca ke me ne qe jemi tbardh mer gabel....................tyyyyyyyyyyyyytPostuar mė parė nga BaLLaKumi
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
Po kujdes or miku im se keto femrat e sotme te marrin me qafe. Ca quhen engjellushe, ca quhen angel, ca quhen angela, ca quhen shen maria, prandaj ki kujdes or miku im. Mos u shiko gunen por u shiko punen. Une per vete te thashe me mire rri ne azil edhe me nder. U perzieva dhe une ca kohe deri sa me rane pulat dhe nxora mesim. E vetmja femer qe nuk me ka zhgenyer eshte rakija or mik.Postuar mė parė nga shoku_tanku
Kapedani te keshillon te kesh kujdes se mos ha nje luge corbe te prishur dhe vjell gjithe jeten. Nga nje qe nuk kam frike shume une dhe ajo edhte rakija pa hile, raki skrapari ball kazani. Megjithse edhe asaj te uruare po i bejne hile. Sheqer i hedhin te shkretes por farmak behet ama.
Gezuar me nje shishe raki qe e imagjinoj se ky kurbeti na la pa raki.
O kurbet i shkrete or mor i shkrete me le pa raki.
Oi Oiii Oiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Oiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Oiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiii
Ketu ne moon ku jam une jo vetem raki qe nuk ka por nuk ka as uje.
Mu tha buza mu tha
por per nje cike raki ama
se ujin e kam batjava
ku me je moj raki
nuk te kam me ne shtepi
si tia bej nuk e di
u be dynjaja lesh e li
Pershendetje shoqata,uroj te jeni mire qe te gjithe!
Nje pershendetje per shoku tanku dhe angel;uroj qe te jeni pajtuar dhe tja kaloni mire.
respekte
"Carpe Diem"
Mroma pijedashes si po kaloni?? /me ju dhuro nai shishe raki SKRAPARI tgjith dashamirsve qe din me pi raki :P
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
Pershendetje mik!....sinqerisht te kerkoj te falur pasi nuk kam qene fort ne terezi keto kohet e fundit...ti e di qe une jam i dobet dhe e leshoj veten fare ndonjehere.Postuar mė parė nga greendrag
E di qe nje burre nuk duhet ta leshoje veten deri ne kete pike por ja qe edhe ndodh...ne fund te fundit,po te kisha aq force,do ti futesha edhe une
studimit te drejtesise si ti...po te isha i zhveshur nga c'do lloj emocioni,do te korrja edhe une nje sukeses te pamate,ashtu si edhe shume te tjere...nje qyqar si puna ime eshte i predestinuar te mbetet ne nivelin e njerezve te thjeshte dhe te ekspozuar ballazi ndaj rreziqeve te botes kapitaliste, pa ato termat e tjera nga mbrapa se na marrin per komuniste...prej teje do te doja me teper keshilla miqesore se sa juridike...ne fund te fundit,edhe nese do te arrija deri ne ate pike,gje qe nuk dua te ndodhe dhe nuk do te ndodhe...nuk kam se c'fare pasurie te ndaj pasi nuk jam ndonje maniat,sheik,apo baron droge...gjithshka kam,eshte nje tank i ndryshkur dhe nje pale tesha te dala mode e gjithe arna,me keq nga sa me pershkrove ti...edhe nga ato parrullat qe permende me siper...per fatin tim te mire nuk kam se si te ndikohem pasi,pervecse xhepshpuar,kam edhe nje cekan(vare)...te hekurt,teper te rende mbi krye.
Nje trajte te tille predikimi moral,qe me rri mbi koke c'do moment dhe nuk me lejon te largohem me teper nga sa ma ka percaktuar te shkoj...madje do te thosha dy cekane...per te mos harruar pa permendur edhe gruan...keshtu pra qe pavaresisht dobesise...nuk jam i prirur te rend mbas atyre parrullave per arsyet qe te permenda me siper...logjistike dhe morale...nje moral i cili nga shume,madje edhe nga ne vete,cilesohet si teper konservator por qe duam apo s'duam,mbetet nje menyre teper efikase per te luftuar keto risi,dhurata te sistemit kapitalist...
Te falenderoj mik,dhe te uroj nje karriere brilante,megjithese kjo, pervecse do te
krijonte nje hendek te madh midis miqesise tone...do te te shnderronte edhe ty ne nje pjese te ketij makinacioni te frikshem e degradues per shoqerine tone...e di qe je nje njeri me ideale,por kam njohur shume njerez te tille te cilet kane humbur duke u futur ne kete rruge pa krye te indikuar nga ky sistem drejtues...me teper te trembem ty miku im,se sa i trembem vetes time...do te doja te sillje nje ere te re ne sistemin e drejtesise Shqiptare por kam frike se nuk do tia arrish dot ketij qellimi pasi pika ku kerkon te mbeshtetesh,per mendimin tim ka kohe qe eshte shkaterruar...nuk do te doja ta shnderroja endrren tende ne nje makth,por per fat te keq ky eshte realiteti...per te lare mekatet te cilat heret a vone,te jesh i bindur qe do i kryesh...te keshilloj te dizinfektohesh me raki...Megjithate,nuk dua te besoj se ti do te pesosh nje transformim te tille...te uroj fat dhe pasterti ne kete rruge te veshtire qe ke nisur!
Per gjith gocat e forumit
Qe dun shok ne internet
Nji urim kisha me dhene
Na u befte Rakia det
Ka nji her biem n dashni
Kete ndjenje e ka fal zoti
Per ca gjera fare t vogla
Mos u zini kot se koti
Vec nji here zemra bucet
dallge e gjakut lart vershon
kete ndjenje hyjnore
E provon kur dashuron
E kush nuk ka huqe
Te gjith kemi nga nji
I denuar eshte ai
Qe nuk fal per dashuri
Don zuan o xhan....don zuan o shpirt...po mos bej ashtu o xhan i Veizit"...ma keput shpirtin ai vaji yt...dhe une qe qahem nga rakia...pika pllakave thuaPostuar mė parė nga don zuani
Mos vajto or trim...mos vajto or te pifsha dolline...ja...do te pije vlla Tanku per ty..
or po do te pi...qameti le te behet...ne fund te fundit,ndonje femer me emrin shen raki,nuk kemi per ta gjetur ndonjehere....e vendosa...do te pi...do te dehem...ne fund te fundit,ky jam une!...sado te perpiqem,nuk mund te behem dikush tjeter...nuk mund te largohem dot nga vetja ime...ja gezuar vlla e te paca...mos u hidhero se te dergon byrazeri raki ty...balle kazani do ta dergoj...pa asnje gram sheqeri...ta pish e te te duket vetja sikur je ulur te ujet e ftohte te Guhakut...mblidhe veten byrazer se nuk te le vetem Tanku...bashke do ta ndajme dhomen e azilit...edhe rakine,do ta pime fshehurazi...pof tja bejne kujdestaret...do ta pime ne filxhane caji qe te mos biem ne sy...vetem nje gje te kesh te qarte...me lugen time s'ke pune..do ta bej me shenje,do ti shtremberoj bishtin ne menyre qe ta kuptosh se eshte luga ime![]()
Ja mire se na erdhe nje here!...si ekonomist qe je,me fal qe po ta them po nuk i ke bere llogarite mire...nuk ke llogaritur se krietari eshte Skraparlli dhe rakine e mban neper depozita 10 kuintaleshe...ato shishet jane mbushur pikerisht nga ato depozitat e mia...nese do te merresh me shperndarjen, ndryshon puna por meritat,nuk na takojne as ty,as mua...meritat duhet tu takojne hardhive tona,te cilat nxjerrin ate fryt te mrekullueshem qe e ben rakine si askund tjeter ne bote,per te mos harruar edhe mjeshtrat artizanale te prodhimit te rakise,te cilet jane aq mjeshtra,saqe e bejne edhe rakine e sheqerit si te ishte rrush safiPostuar mė parė nga EkOnOmIsTi
....Gezuar...gezuar te gjitheve....
Pershendetje shoqata dhe ti shoku tanku ne vecanti!
Uroj te jesh mire dhe me behet qejfi qe ke marre forcen e pare,keshtu vazhdo.
Hajt gezuar te gjitheve!
"Carpe Diem"
Krijoni Kontakt