Close
Faqja 15 prej 20 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 198
    i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar mė parė nga BaLLaKumi
    ste kam par un pse rren moj minorene

po je brune me qime te zeza fytyr te bardh je kshu si tip koti pa pik kuptimi apo jo
    ti mke pa ne foto jo ne kamer mer rracist............ca ke me ne qe jemi tbardh mer gabel....................tyyyyyyyyyyyyyt
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

kapedani Maska e don zuani
    Anėtarėsuar
    30-12-2005
    Vendndodhja
    moon
    Postime
    37

Or shoku tank

Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku
    Po edhe per sa kohe do te na duhet te vazhdojme keshtu or miku im?!..a mund te shtyhemi gjithmone ku rafsha mos u vrafsha?!...njeriu ka nevoje te mblidhet,te krijoje familje...te beje dicka te vlefshme ne jete...dhe per mua,nese kjo gje do te thote te vesh zinxhirat e Tankut me gome dhe te punoj taksi me te..atehere mendoj se do ta bej...c'fare mund te na mbetet neser ne te dyve nese vazhdojme kete lloj jetese or miku im?!...do te plakemi dhe do te perfundojme qe te dy ne ndonje azil te harruar duke u zene me njeri tjetrin per nje luge apo per nje pirua..
    Edhe rakine,do te na duhet ta shohim me dylbi pasi punonjesit sociale,nuk mund te na lene ta bejme azilin rremuje..ja pra qe nje dite do te braktisemi prej saj dhe c'fare do te na mbetet ne fund?!
    Po kujdes or miku im se keto femrat e sotme te marrin me qafe. Ca quhen engjellushe, ca quhen angel, ca quhen angela, ca quhen shen maria, prandaj ki kujdes or miku im. Mos u shiko gunen por u shiko punen. Une per vete te thashe me mire rri ne azil edhe me nder. U perzieva dhe une ca kohe deri sa me rane pulat dhe nxora mesim. E vetmja femer qe nuk me ka zhgenyer eshte rakija or mik.
    Kapedani te keshillon te kesh kujdes se mos ha nje luge corbe te prishur dhe vjell gjithe jeten. Nga nje qe nuk kam frike shume une dhe ajo edhte rakija pa hile, raki skrapari ball kazani. Megjithse edhe asaj te uruare po i bejne hile. Sheqer i hedhin te shkretes por farmak behet ama.
    Gezuar me nje shishe raki qe e imagjinoj se ky kurbeti na la pa raki.
    O kurbet i shkrete or mor i shkrete me le pa raki.
    Oi Oiii Oiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Oiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Oiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiii

kapedani Maska e don zuani
    Anėtarėsuar
    30-12-2005
    Vendndodhja
    moon
    Postime
    37
    Ketu ne moon ku jam une jo vetem raki qe nuk ka por nuk ka as uje.

Mu tha buza mu tha
    por per nje cike raki ama
    se ujin e kam batjava

ku me je moj raki
    nuk te kam me ne shtepi
    si tia bej nuk e di
    u be dynjaja lesh e li

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Pershendetje shoqata,uroj te jeni mire qe te gjithe!
    Nje pershendetje per shoku tanku dhe angel;uroj qe te jeni pajtuar dhe tja kaloni mire.

respekte
    "Carpe Diem"

Juventini Maska e EkOnOmIsTi
    Anėtarėsuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    Mroma pijedashes si po kaloni?? /me ju dhuro nai shishe raki SKRAPARI tgjith dashamirsve qe din me pi raki :P
    S |< R /\ p /\ |_ |
    Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga greendrag
    Ore Shoku_Tanku, po si kshu tani qe u sistemuat me shtepi te re filluan grindjet ne familje. Me bashkeshorten tate skam pun se nuk e njoh e sma prezantove zotrote para se te lidheshit por ty do te te bej rezil.
    Jo per nai gje por shoket per kete pune jane.
    Po si ore shejtan kalama pijanec nuk me ke folur fare per problemet ne familje, duke ditur qe mund te te jap edhe ndonje keshille te vlefshme juridike se ne te tilla raste nuk i dihet kurre duhet te jesh i parapergatitur mir. Me gjith respektin per nusen tate por femrat ne te tilla raste behen shume te rrezikshm dhe te paparashikushme. Harrove cfare shkruanin gazetat per ate vicin a ibrahimovicin qe ka ay. 2,2 miliarde e ca dollare do tia zhvashte nusja. Po ti ore qyqar cdo ti japesh, apo te na dalesh i rruarr dhe i qethur. Jo se dua te ndjell ters po eshte me mire ti mendosh te gjitha edhe me te keqen kshu qe si do te jete puna behu tolerant se nusja ka te drejte edhe tja fusi kot ndonjehere keshtu qe mos u trego konfliktual por ji i qete se gjanem une per te ndershem te kam njohur deri tani, po doren ne zjarr se ve me then te drejten se kur te hypin avujt e rakise ...
    Edhe hapju shoqerise e mos ki frike te kerkosh ndihmen tone.
    Edhe bej thirrje e per te gjithe femrat ktu ti flasin nje cik edhe asaj shejtankes, avash i thoni nje cik se nuk ka dal shoku_tanku ne ankand ta marre kush te munde, se ai po ja dha fjalen njeres maksimumi del edhe me nje tjeter.
    Por per kete e ka fajin shoqeria civile qe nuk proteston per gjera te tilla qe ndikojne ne psikollogjine e njerezve te thjeshte si per shembull tabela e parrulla te tilla si
    "merr dy paguaj nje","Burri i mire me gra shume", "duaje nusen si dashnoren tende" etj etj. E cfaj ka nje qyqar(ne kuptimin e mire te fjales) qe ndonjehere, le te themi edhe pak i dehur behet pre e ketyre iskenimeve te turpshme te shoqerise kapitaliste-borgjeze-revizioniste.
    Shoku_tanku, rriji me prane nuses e tregoje veten o kapedan trim sy shqiponje!
    E mos tu shpofshin kurre rrotat e tankut ishallah!
    Pershendetje mik!....sinqerisht te kerkoj te falur pasi nuk kam qene fort ne terezi keto kohet e fundit...ti e di qe une jam i dobet dhe e leshoj veten fare ndonjehere.
    E di qe nje burre nuk duhet ta leshoje veten deri ne kete pike por ja qe edhe ndodh...ne fund te fundit,po te kisha aq force,do ti futesha edhe une
    studimit te drejtesise si ti...po te isha i zhveshur nga c'do lloj emocioni,do te korrja edhe une nje sukeses te pamate,ashtu si edhe shume te tjere...nje qyqar si puna ime eshte i predestinuar te mbetet ne nivelin e njerezve te thjeshte dhe te ekspozuar ballazi ndaj rreziqeve te botes kapitaliste, pa ato termat e tjera nga mbrapa se na marrin per komuniste...prej teje do te doja me teper keshilla miqesore se sa juridike...ne fund te fundit,edhe nese do te arrija deri ne ate pike,gje qe nuk dua te ndodhe dhe nuk do te ndodhe...nuk kam se c'fare pasurie te ndaj pasi nuk jam ndonje maniat,sheik,apo baron droge...gjithshka kam,eshte nje tank i ndryshkur dhe nje pale tesha te dala mode e gjithe arna,me keq nga sa me pershkrove ti...edhe nga ato parrullat qe permende me siper...per fatin tim te mire nuk kam se si te ndikohem pasi,pervecse xhepshpuar,kam edhe nje cekan(vare)...te hekurt,teper te rende mbi krye.
    Nje trajte te tille predikimi moral,qe me rri mbi koke c'do moment dhe nuk me lejon te largohem me teper nga sa ma ka percaktuar te shkoj...madje do te thosha dy cekane...per te mos harruar pa permendur edhe gruan...keshtu pra qe pavaresisht dobesise...nuk jam i prirur te rend mbas atyre parrullave per arsyet qe te permenda me siper...logjistike dhe morale...nje moral i cili nga shume,madje edhe nga ne vete,cilesohet si teper konservator por qe duam apo s'duam,mbetet nje menyre teper efikase per te luftuar keto risi,dhurata te sistemit kapitalist...

Te falenderoj mik,dhe te uroj nje karriere brilante,megjithese kjo, pervecse do te
    krijonte nje hendek te madh midis miqesise tone...do te te shnderronte edhe ty ne nje pjese te ketij makinacioni te frikshem e degradues per shoqerine tone...e di qe je nje njeri me ideale,por kam njohur shume njerez te tille te cilet kane humbur duke u futur ne kete rruge pa krye te indikuar nga ky sistem drejtues...me teper te trembem ty miku im,se sa i trembem vetes time...do te doja te sillje nje ere te re ne sistemin e drejtesise Shqiptare por kam frike se nuk do tia arrish dot ketij qellimi pasi pika ku kerkon te mbeshtetesh,per mendimin tim ka kohe qe eshte shkaterruar...nuk do te doja ta shnderroja endrren tende ne nje makth,por per fat te keq ky eshte realiteti...per te lare mekatet te cilat heret a vone,te jesh i bindur qe do i kryesh...te keshilloj te dizinfektohesh me raki...Megjithate,nuk dua te besoj se ti do te pesosh nje transformim te tille...te uroj fat dhe pasterti ne kete rruge te veshtire qe ke nisur!

i/e regjistruar Maska e ajzberg
    Anėtarėsuar
    22-09-2004
    Postime
    2,214
    Per gjith gocat e forumit
    Qe dun shok ne internet
    Nji urim kisha me dhene
    Na u befte Rakia det

Ka nji her biem n dashni
    Kete ndjenje e ka fal zoti
    Per ca gjera fare t vogla
    Mos u zini kot se koti

Vec nji here zemra bucet
    dallge e gjakut lart vershon
    kete ndjenje hyjnore
    E provon kur dashuron

E kush nuk ka huqe
    Te gjith kemi nga nji
    I denuar eshte ai
    Qe nuk fal per dashuri

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga don zuani
    Po kujdes or miku im se keto femrat e sotme te marrin me qafe. Ca quhen engjellushe, ca quhen angel, ca quhen angela, ca quhen shen maria, prandaj ki kujdes or miku im. Mos u shiko gunen por u shiko punen. Une per vete te thashe me mire rri ne azil edhe me nder. U perzieva dhe une ca kohe deri sa me rane pulat dhe nxora mesim. E vetmja femer qe nuk me ka zhgenyer eshte rakija or mik.
    Kapedani te keshillon te kesh kujdes se mos ha nje luge corbe te prishur dhe vjell gjithe jeten. Nga nje qe nuk kam frike shume une dhe ajo edhte rakija pa hile, raki skrapari ball kazani. Megjithse edhe asaj te uruare po i bejne hile. Sheqer i hedhin te shkretes por farmak behet ama.
    Gezuar me nje shishe raki qe e imagjinoj se ky kurbeti na la pa raki.
    O kurbet i shkrete or mor i shkrete me le pa raki.
    Oi Oiii Oiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Oiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Oiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiii
    Don zuan o xhan....don zuan o shpirt...po mos bej ashtu o xhan i Veizit"...ma keput shpirtin ai vaji yt...dhe une qe qahem nga rakia...pika pllakave thua
    Mos vajto or trim...mos vajto or te pifsha dolline...ja...do te pije vlla Tanku per ty..
    or po do te pi...qameti le te behet...ne fund te fundit,ndonje femer me emrin shen raki,nuk kemi per ta gjetur ndonjehere....e vendosa...do te pi...do te dehem...ne fund te fundit,ky jam une!...sado te perpiqem,nuk mund te behem dikush tjeter...nuk mund te largohem dot nga vetja ime...ja gezuar vlla e te paca...mos u hidhero se te dergon byrazeri raki ty...balle kazani do ta dergoj...pa asnje gram sheqeri...ta pish e te te duket vetja sikur je ulur te ujet e ftohte te Guhakut...mblidhe veten byrazer se nuk te le vetem Tanku...bashke do ta ndajme dhomen e azilit...edhe rakine,do ta pime fshehurazi...pof tja bejne kujdestaret...do ta pime ne filxhane caji qe te mos biem ne sy...vetem nje gje te kesh te qarte...me lugen time s'ke pune..do ta bej me shenje,do ti shtremberoj bishtin ne menyre qe ta kuptosh se eshte luga ime

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga EkOnOmIsTi
    Mroma pijedashes si po kaloni?? /me ju dhuro nai shishe raki SKRAPARI tgjith dashamirsve qe din me pi raki :P
    Ja mire se na erdhe nje here!...si ekonomist qe je,me fal qe po ta them po nuk i ke bere llogarite mire...nuk ke llogaritur se krietari eshte Skraparlli dhe rakine e mban neper depozita 10 kuintaleshe...ato shishet jane mbushur pikerisht nga ato depozitat e mia...nese do te merresh me shperndarjen, ndryshon puna por meritat,nuk na takojne as ty,as mua...meritat duhet tu takojne hardhive tona,te cilat nxjerrin ate fryt te mrekullueshem qe e ben rakine si askund tjeter ne bote,per te mos harruar edhe mjeshtrat artizanale te prodhimit te rakise,te cilet jane aq mjeshtra,saqe e bejne edhe rakine e sheqerit si te ishte rrush safi....Gezuar...gezuar te gjitheve....

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Pershendetje shoqata dhe ti shoku tanku ne vecanti!
    Uroj te jesh mire dhe me behet qejfi qe ke marre forcen e pare,keshtu vazhdo.
    Hajt gezuar te gjitheve!
    "Carpe Diem"

Faqja 15 prej 20 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pamje nga Gjilani
    Nga Irfan nė forumin Albumi fotografik
    Pėrgjigje: 73
    Postimi i Fundit: 27-12-2012, 18:55
  2. Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 13-01-2012, 18:28
  3. Shoqata kėrkon serish rritjen e ēmimit tė biletave pėr linjat urbane
    Nga white-knight nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 13-12-2008, 15:29
  4. Konfederata e Artizanatit Shqiptar
    Nga pekomeri nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 16-10-2006, 07:16
  5. Shoqata e sherbimit vullnetar Albamyriam
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-03-2006, 18:30

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •