ahahahahahahahahaha u bane ti re adoleshent tytttttttt,,,,,,,,ej kur regjistrohesh ne forum duhet te jesh siper 18 kur hy ne ca temaPostuar mė parė nga BaLLaKumi
![]()
ahahahahahahahahaha u bane ti re adoleshent tytttttttt,,,,,,,,ej kur regjistrohesh ne forum duhet te jesh siper 18 kur hy ne ca temaPostuar mė parė nga BaLLaKumi
![]()
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
une dua te jem me ty,,,,,,,,,por jo me amoren time te dehur,ate te kthjellur si kristali.Postuar mė parė nga shoku_tanku
Kristal plotesisht i kthjellet zor se mund te behem pasi kam pire aq shume,sa qe me eshte perzier rakia me gjakun por mund te perpiqem te pastrohem disi...kete mund ta bej...Postuar mė parė nga ^AngeL^
mjafton qe te perpiqesh te kthjellohedh dhe ta lesh rakine,,te pime me raste jo per dite.Postuar mė parė nga shoku_tanku
Kete do te perpiqem a bej...te premtoj,por ama edhe ti duhet te mos merzitesh nese une vazhdoj te flas me miqte e mi...do te perpiqem te le rakine por miqesine nuk mundem ta le...do te hyj ne kete shoqate jo si kryetar por si nje anetar i vjeter i cili do te beje gjithshka pervecse te pije raki..e di qe miqte e mi do ta kene te veshtire per ta pranuar por do ta kuptojne nese kuptojne dashurine...Postuar mė parė nga ^AngeL^
Postuar mė parė nga ^AngeL^
oj pallaveshe po mke par dhe ne kamer pale, ti sduhet te futesh se si ke mbush akoma 18 vjec kur te pash ne kamer dukeshe per 14 vjec pranaj ste dhash ma tjek se thash do me fusin mrena per mitmarje![]()
hahahhhhahhha.
ti per kater sting mer poc,,,se nuk me ke pa ne kamer ndoj une,,,une ty mbase,,,,po ti 14 vjec jeDDDDDDDDDDDDDDD
Hajde gezuar i here re pijedashes.
Mesa shof ja paskeni var fare rakise, paskeni fillu muhabetin ime.
Gezuar te gjithe antareve te kesaj teme edhe pini naiēik jo kaq shume llafe.
Postuar mė parė nga ^AngeL^
ste kam par un pse rren moj minorene
po je brune me qime te zeza fytyr te bardh je kshu si tip koti pa pik kuptimi apo jo![]()
Postuar mė parė nga ShocK
Gezuar Qofshe ja te paēa Byrazero
PS: ckemi nai gja mir me rakine .
Krijoni Kontakt