Close
Faqja 11 prej 20 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 198
    patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga Arben Kote
    ANGEL po nuk fillove te pish RAKI nga keto xhevahire do te vazhdosh te nxjerresh nga goja.Qe te justifikosh fillimin e te pirit Raki do t'i thuash njerezve:"Une nuk desha po c'ti bej burrit qe s'e kuptoj kur jam esell"
    C'jane keto divorcologjira te pamenduara ?Hajde ngrije nje gote dhe ndrysho kendveshtrim se keshtu te ka hije .Mos e merr si urdher merre si keshille te nje miku qe do te miren tende dhe te Shokut .

Shoku !
    Pamja e IL-SANTOS nuk duhet keqinterpretuar.Po te mendosh karakterin "lakuriq"te mendimeve te tij do te ish me e drejte ta quajme ana tjeter e medaljes se realitetit,keshtu mendoj une.
    Gezushem.
    Eh more Arben!...une e kuptoj me se miri Angelin!..ajo nuk do te beje nje sakrifice te tille sepse kerkon te beje nje sakrifice tjeter,akoma me te madhe...kerkon te me nxjerre mua nga rruga e rakise....ne kete sakrifice,nje pjese te barres duhet ta mbajne shpatullat e mia...duhet te arrij te shperfill vesin per te zgjedhur nje jete ku te mbizoteroje kthjellesia por te them te drejten me tremb kjo lloj kthjellesie...nuk mendoj se do te mund te jem i afte te mbijetoj ne kete lloj bote..
    ..jam si nje femije "naiv", i cili eshte rritur brenda nje flluske sapuni...kete lloj bote me ka ofruar shenjtorja jone...nje bote ku nuk egzistojne lakmite...nje bote qe nuk e njeh hipokrizine...nje bote ku mbizoteron dashuria dhe rrespekti per tjetrin.. .kam frike se perballja me realitetin,do te me shkaktonte nje traume te tille
    e cila do te me shkaterronte plotesisht...nje traume nga e cila edhe dashuria,nuk besoj se do te mund te me shpetonte....

Kam frike e dashur...me tremb perballja me kete realitet hipokrit...prandaj edhe zhytem ne goten e rakise....

Per sa i perket Santos....asnjehere nuk e kam keqinterpretuar aparencen e tij...gjithmone kam qene i prirur ta vleresoj lakuriqesine e mendimeve te tij,por dua te te bej me dije se keto kohe jam perpjekur te qendroj esell dhe si i tille,i jam rikthyer serish njemendesise njerezore...u jam rikthyer serish komplekseve qe karakterizojne boten tone dhe ti e di shume mire se komplekset tona,nuk mund te bashkejetojne ne harmoni me lakuriqesine e mendimeve...

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku
    Eh more Arben!...une e kuptoj me se miri Angelin!..ajo nuk do te beje nje sakrifice te tille sepse kerkon te beje nje sakrifice tjeter,akoma me te madhe...kerkon te me nxjerre mua nga rruga e rakise....ne kete sakrifice,nje pjese te barres duhet ta mbajne shpatullat e mia...duhet te arrij te shperfill vesin per te zgjedhur nje jete ku te mbizoteroje kthjellesia por te them te drejten me tremb kjo lloj kthjellesie...nuk mendoj se do te mund te jem i afte te mbijetoj ne kete lloj bote..
    ..jam si nje femije "naiv", i cili eshte rritur brenda nje flluske sapuni...kete lloj bote me ka ofruar shenjtorja jone...nje bote ku nuk egzistojne lakmite...nje bote qe nuk e njeh hipokrizine...nje bote ku mbizoteron dashuria dhe rrespekti per tjetrin.. .kam frike se perballja me realitetin,do te me shkaktonte nje traume te tille
    e cila do te me shkaterronte plotesisht...nje traume nga e cila edhe dashuria,nuk besoj se do te mund te me shpetonte....

Kam frike e dashur...me tremb perballja me kete realitet hipokrit...prandaj edhe zhytem ne goten e rakise....

dua te te bej me dije se keto kohe jam perpjekur te qendroj esell dhe si i tille,i jam rikthyer serish njemendesise njerezore...u jam rikthyer serish komplekseve qe karakterizojne boten tone dhe ti e di shume mire se komplekset tona,nuk mund te bashkejetojne ne harmoni me lakuriqesine e mendimeve...

pershendetje shoku tanku,

Uroj te jesh mire dhe do te kisha shume qejf te mos ndaheshit me Angel:
    Sa per keto qe thua,po me dukesh shume pesimist dhe me thene te drejten edhe vete jam ne kete gjendje!Nuk mendoj se alkooli do te te nxirrte nga problemet dhe nuk mendoj qe pa te ti mund te jesh i humbur!
    Pse duhet te nenvleftesojme veten vetem per faktin se ne jete kemi vuajtur?
    Pse duhet gjithmone te mendojme se cdo gje eshte hipokrite dhe me komplekse?
    Jeta eshte lufte miku im dhe nuk duhet te ulesh krahet,nuk duhet te humbasesh besimin se dite me te mira do te vijne,duhet te luftosh dhe te vazhdosh te ecesh para,dhe kjo gje behet esell,ashtu sic te thote Angeli!
    Ne jete rrezohemi dhe e di qe eshte teper e veshtire te ngrihesh,po cfare jane problemet qe na torturojne?
    A jane vertet kaq te medhaja dhe tragjike sa ne i bejme?
    Ka probleme e probleme,ka vuajtje te ndryshme,problemet nuk i ngjasin njera tjetres dhe qe te gjithe vuajme!
    E ke menduar ti ndonjehere ca problemi mund te kishte dikush, per te cilin ditet mund te ishin te numuruara per faktin se vuan nga nje semundje e rende dhe e pakurueshme!
    Po sikur ky njeri te pinte mos valle do sherohej dhe do i shpetonte atj fati te keq qe jeta e kishte denuar?
    Dua te te them qe ne jete ka probleme shume me te medhaja dhe qe te gjitha luftohen kur kemi shendetin,qe te gjitha e kane nje zgjidhje kur kemi trupin dhe mendjen e shendoshe.
    Prandaj te lutem si mike,ngrije koken lart dhe lufto,lere rakine dhe duaje ate njeri qe eshte vetja jote,vleresoje me shume,kujdesu me shume per te,leri njerezit e keqinj dhe mendimet e tyre gabuese,leri ata per te cilet je djegur dhe vazhdo perpara,vazhdo se jeta eshte e bukur dhe e cmuar,te betohem qe po!!!!
    Jeto duke luftuar per qellimet dhe deshirat e tua,mundohu te japesh ate qe merr,dashuro sic te dashurojne dhe pa hile,shikoje boten te bukur dhe te larmishme,dallo te miren dhe te keqen,mos u ndal para cdo lloj pengese!
    Dhe kur ti besh te gjitha keto mik atehere do te thote qe ke gjetur vetveten dhe kur ta gjesh do jesh esell,dhe do jesh i lumtur!

respekte
    "Carpe Diem"

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    [B]B]
    eke thene bukur dhe shume qarte,ne fillim me premtove ndryshe,qe do lije rakine pa ngurrim...........por e kuptova..............te uroj fat ty me gjithe dashnoren tende (rakine). mua mos me kerko me,sepse e dashur e dyte nuk do ti behem askujt ne bote.
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar mė parė nga DI_ANA

Sa per keto qe thua,po me dukesh shume pesimist dhe me thene te drejten edhe vete jam ne kete gjendje!Nuk mendoj se alkooli do te te nxirrte nga problemet dhe nuk mendoj qe pa te ti mund te jesh i humbur!
    Jeta eshte lufte miku im dhe nuk duhet te ulesh krahet,nuk duhet te humbasesh besimin se dite me te mira do te vijne,duhet te luftosh dhe te vazhdosh te ecesh para,dhe kjo gje behet esell,ashtu sic te thote Angeli!
    Ne jete rrezohemi dhe e di qe eshte teper e veshtire te ngrihesh,po cfare jane problemet qe na torturojne?
    Ka probleme e probleme,ka vuajtje te ndryshme,problemet nuk i ngjasin njera tjetres dhe qe te gjithe vuajme!
    E ke menduar ti ndonjehere ca problemi mund te kishte dikush, per te cilin ditet mund te ishin te numuruara per faktin se vuan nga nje semundje e rende dhe e pakurueshme!
    Po sikur ky njeri te pinte mos valle do sherohej dhe do i shpetonte atj fati te keq qe jeta e kishte denuar?
    Dua te te them qe ne jete ka probleme shume me te medhaja dhe qe te gjitha luftohen kur kemi shendetin,qe te gjitha e kane nje zgjidhje kur kemi trupin dhe mendjen e shendoshe.
    Prandaj te lutem si mike,ngrije koken lart dhe lufto,lere rakine dhe duaje ate njeri qe eshte vetja jote,vleresoje me shume,kujdesu me shume per te,leri njerezit e keqinj dhe mendimet e tyre gabuese,leri ata per te cilet je djegur dhe vazhdo perpara,vazhdo se jeta eshte e bukur dhe e cmuar,te betohem qe po!!!!
    Jeto duke luftuar per qellimet dhe deshirat e tua,mundohu te japesh ate qe merr,dashuro sic te dashurojne dhe pa hile,shikoje boten te bukur dhe te larmishme,dallo te miren dhe te keqen,mos u ndal para cdo lloj pengese!
    Dhe kur ti besh te gjitha keto mik atehere do te thote qe ke gjetur vetveten dhe kur ta gjesh do jesh esell,dhe do jesh i lumtur!

respekte
    eh mire eke thene.

njeriu ne jete ka nje monedhe dhe varet se si e shpenzon,po nuk i dhe vetes tende shance, kush do te japi tjeter? askush
    njeriu duhet te luftoje nga gjera qe i dalin perpara jetes te cilat jane te papriturat,edhe jo te kerkosh te pa prituren,sepse atehere ke per te humbur,dhe fajtori do jesh ti vete per aktin dhe zgjedhjen qe ben.
    njeriut zoti i ka krijuar nje dituri ku mund te dalloj te miren dhe te keqen.
    realiteti eshte bukuria me e bukur qe mund te ekzistoj per ate qe ka sy dhe e sheh me kembe ne toke.
    enderat jane te bukura dhe te hidhura,keto i shef kur ben gjume,nga nje here thua,sikur te flija dhe ca sepse ja vlen ta shihja me gjate ate ender. por disa jane te hidhura dhe kur te del gjumi,je teper i gezuar ty ku je,se s tek ajo enderr.
    jeten njeriu e ka ne duart e tij,por fatit nuk i dihet.
    une Tankun e du shume,por me shume jeten time,sepse nuk me jepet shanci qe ta rijetoj ,dhe kur ta jetoj ne cdo aspekt te saj dua te jem esell,te qesh,dhe te qaj,cdo gje eshte perfekte.

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga DI_ANA

respekte
    Fjalet e tua, mikja ime e pazevendesueshme,me ngjasojne shume me zerin e arsyes, ne momente te caktuara, kur zgjohem nga kjo kllapi e cila me ka mberthyer
    keqazi...dua ti ve veshin ketij zeri por mendesia e jetes me thote se jane thjesht idealizma....e pranoj,ne momente te caktuara shnderrohem ne misherimin e vete pensimizmit por kjo ndodh nga qe nuk kam force....nuk gjej dot force per te luftuar
    ...ashpersia e kesaj bote me ben ne momente te caktuara te humbas besimin ne vetvete...do te doja te mos humbisja plotesisht...te mos humbisja veten...do te doja shume...ta them me pasterti...do te doja ta rigjeja kete force te humbur kushedi se ku,ne ndonje cep te erret te qenies sime...kam nevoje per hapesire...kam nevoje per drite...kam frike se Angel,nuk do te jete aq e duruar sa te me riktheje besimin ne vetvete...kam frike se ajo do te lodhet...qe tani i ka shfaqur shenjat e lodhjes...njerezit lodhen shpejt DI_Ana...

Gjithesesi ty te falenderoj...dije se te vleresoj pa mase...vleresoj vullnetin tend
    sado e vuajtur...sado me probleme ndoshta me madhore se te miat,prape perpiqesh te me japesh shprese...te them te drejten,ndihem keq me veten
    kur degjoj fjalet e tua...mendoj se ndoshta tregohem mosmirenjohes ndaj jetes...ndoshta abuzoj me "fatkeqesite" e mia...ndoshta nuk bej aq sa duhet per te arritur ate qe deshiroj...ndoshta per aq kohe sa do te vazhdoj me kete mendesi
    ...te quaj idealizem dicka per te cilen ndoshta nuk kam dhene maksimumin e mundshem per ta arritur...per aq kohe do te jem i dobet dhe pa besimin e duhur ne vetvete...

Te falenderoj edhe nje here per durimin qe i kushton nje te pandreqshmi si puna ime...per ty ne vecanti,ndjej nje mirenjohje te pamase e cila buron nga thellesia e shpirtit...do te doja te mund te ta shperbleja nje dite gjithshka qe ke bere dhe ben per mua...kete do te doja ta filloja duke ndrequr ne radhe te pare veten time,
    duke rigjetur forcen e humbur...ne kete menyre do te isha me i dobishem,ne rradhe te pare per veten dhe me pas per ty e per te gjithe....faleminderit...faleminderit...faleminder it...

i/e regjistruar Maska e Kristiano
    Anėtarėsuar
    15-01-2007
    Vendndodhja
    Lezhe
    Postime
    476
    ketu po qe qenka bere nje drame e vertete,skema kulmore e drames.a s'ngjason pak me romeon dhe zhulietem?!
    nejse.
    une jam ne qejf,kam nje birre te ftohte ketu para,dhe po e shijoj ne maksimium.GEZUAR ALL!

Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar mė parė nga Kristiano
    ketu po qe qenka bere nje drame e vertete,skema kulmore e drames.a s'ngjason pak me romeon dhe zhulietem?!
    nejse.
    une jam ne qejf,kam nje birre te ftohte ketu para,dhe po e shijoj ne maksimium.GEZUAR ALL!
    ma pershkruaj dramn me pak fjale,se une u trema sa e gjate ishte........ec shpejt e shpejt

tanku na qerrove syt,,shkruani me pak....se po e njejta gje si ne fillim dhe ne fund,e trasferuar ne fjale te ndryshme

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Kam pershtypjen se po behem i bezdishem per ty e dashur!...kaq shpejt u lodhe me mua?!...kaq shpejt u lodhe nga dashuria ime?!...e pranoj,ndoshta nuk eshte ajo dashuri qe ti ke kerkuar por pamvaresisht nga veshtiresite...eshte nje ndjenje e paster....megjithese ke te drejte...nuk ke si e kupton..nuk mund ta marresh per te mireqene pasi ke te besh me nje njeri te paqendrueshem...nje njeri i cili rralle here ka qene i kthjellet..edhe une vete do te bezdisesha nga nje njeri i tille dhe do ta kisha shume te veshtire ta merrja per seriozisht po te isha esell

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anėtarėsuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061

Pnp.........................ell`s

Zemrushja,Albanezi,ju faleminderit dhe ne te tilla raste ua shpėrblefshim
    Babe!..po si pak meze e raki na ke zjelle mor burr?!Mos harro se kemi sebep,do tė na vinė shumė njerėz pėr tė na uruar pėr shtėpinė e re

Kristiano!...ndėrtimi ishte me leje por ndėrtesa ishte tepėr e vjetėr dhe pėr pasojė
    e shembėm pėr tė ngritur njė mė tė re e mė tė bukur...gėzuar dhe ta gėzojme

Tanko Po ka kohe per meze e per gjana te tjera se heret eshte
    Ti e di Ai qe pin e mer shtrruar e bute, avash avash qe te shkoj rakia, ne gurrmaz

Ajde Gezuar Antare Te Shoqates Me funde kete gode te na rroj Shoqata sa Malet

Ju Pershendes te Gjithve !!!!

i/e regjistruar Maska e Kristiano
    Anėtarėsuar
    15-01-2007
    Vendndodhja
    Lezhe
    Postime
    476
    Citim Postuar mė parė nga ^AngeL^
    ma pershkruaj dramn me pak fjale,se une u trema sa e gjate ishte........ec shpejt e shpejt

tanku na qerrove syt,,shkruani me pak....se po e njejta gje si ne fillim dhe ne fund,e trasferuar ne fjale te ndryshme
    ah angel moj angel,po keshtu e ka jeta,zhgenjim pas zhgenjimi,dashuri pas dashurie....gabimi yt ishte hyrja ne shoqate,ketu,te gjithe jemi te alkolizuar,dhe e kemi te veshtire ti kontrollojm ndjenjat.
    megjithate,shpresoj qe njeriun e zemres tende ta gjesh,por nuk mendoj se mund ta gjesh ketu

Faqja 11 prej 20 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pamje nga Gjilani
    Nga Irfan nė forumin Albumi fotografik
    Pėrgjigje: 73
    Postimi i Fundit: 27-12-2012, 18:55
  2. Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 13-01-2012, 18:28
  3. Shoqata kėrkon serish rritjen e ēmimit tė biletave pėr linjat urbane
    Nga white-knight nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 13-12-2008, 15:29
  4. Konfederata e Artizanatit Shqiptar
    Nga pekomeri nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 16-10-2006, 07:16
  5. Shoqata e sherbimit vullnetar Albamyriam
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-03-2006, 18:30

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •