Postuar më parë nga HELEN OF TROY Sie sind Gold miiiiiii das ist wahr
me ngrihen nervat kur nuk i perkthej dot keto.... me duket sikur me shajne mua
Unë jam njeri i thjeshtë. Kënaqem me pak. Më mjafton më e mira.
Postuar më parë nga 2043 me ngrihen nervat kur nuk i perkthej dot keto.... me duket sikur me shajne mua mos u nervozo kot se gloreta po me shan mua po me ben te vdes
JO SEKS PARA MARTESE
Postuar më parë nga goldian mos u nervozo kot se gloreta po me shan mua po me ben te vdes wassssssssssss ups wenn das so ist ich gebe auf. Dich zu kranken vergiss es Goldi Die frauen sind und bleiben immer schöne Wesen
Postuar më parë nga 2043 me ngrihen nervat kur nuk i perkthej dot keto.... me duket sikur me shajne mua kot e ke qetesohu nervat te ngrihen vetem kur barka eshte duke u mbytur
me cohen nervat pse glori sme jep perjigje per pytjen qe kam kohe qe i bej
Postuar më parë nga goldian me cohen nervat pse glori sme jep perjigje per pytjen qe kam kohe qe i bej me gerricen nervat per Goldin kur luan gje e gjeze
Postuar më parë nga gloreta miiiiiii das ist wahr wahr ist, ist mi.....
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
Postuar më parë nga 2043 me ngrihen nervat kur nuk i perkthej dot keto.... me duket sikur me shajne mua cke ti zemla ti perkthej une goldi ja lyp glorit
Postuar më parë nga HELEN OF TROY cke ti zemla ti perkthej une goldi ja lyp glorit mi mos trego se me ben me nerva mua
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt