Pershendetje ke doni me shume mamin apo babin dhe pse?
Un pershembull du Mamin me shume sepse nuk kam pasur "babi" ne jeten time dhe ajo per mua eshte Gjithcka..
Flm mirepres Postimet!![]()
Mamin
Babin
Pershendetje ke doni me shume mamin apo babin dhe pse?
Un pershembull du Mamin me shume sepse nuk kam pasur "babi" ne jeten time dhe ajo per mua eshte Gjithcka..
Flm mirepres Postimet!![]()
LoVe Me oR HaTe Me Am StiLL GoNa Be HeRe
Banale,por mamin...
Gjerat me te rendesishme jane me te veshtirat per tu thene, jo se mungojne fjalet,por mungojne zemrat qe ta dine ta kuptojne
O bejbi me kete pyetje me duket vetja me shume si ne klase te pare filloreLoooL
ok ne i du te dy por njeri me mungon se ka vdek me pare
por sdo beja diferencim midis tyre
te dy njesoj nuk mund ta ndaj dashurine per ta
ESHTE E PAMUNDUR TE LEPISH BERRYLIN
Zemerushja me vjen keq edhe un si ty jam po un se kam dit fare njerin qe kshu nuk mund te them dot qe e duanejse vazhdoni sondazhin flm per postimet!
LoVe Me oR HaTe Me Am StiLL GoNa Be HeRe
Njeriu edhe mund te bej dalime kur eshte ne nje moshe me te re mirepo kur vet te behet prind atehere nuk besoj qe mund te bej ndonje dalim mendoj qe sondazhit i mungon edhe pyetja ku do te eishte i vendosur edhe Babi me mamin bashke
Bejbi e prishe biografin mi zemra cer jan kto tema kshu me, una thash bejbi tu hap tema dashnie qeka yhyyyy nolt fare shif una ket temen ktu. Shaka
Une pershemull i du te dy po i du ne menyra te ndryshme.
Mr_Tironci
un mamin e kam pas me afer gjithmon,dhe me babin nuk kam pas shum dialog por tani qe i kam larg me mungojne te dy...........
Postuar mė parė nga ||_BeJbi_||
Pershendetje nga une
Me vjen keqe qe se ke pasur babin
Un i kam edhe mamin edhe babin dhe smund te them se dua njerin me shum se tjetrin nje eshte babi nje eshte edhe mami secili ka vendin e tin ne zemren time.
I Dua te dy si mamin edhe babin
_BeJbi_,Postuar mė parė nga ||_BeJbi_||
Kur kam qene e vogel, kapesha gjithmone pas fustanit te mamit.Kam patur babi per ca kohe, por kur ai iku nga kjo jete, kam qene e vogel qe keshtu nuk kam arritur kurre ate fazen e balancit.
Mami eshte Gjithcka dhe per mua.
Ka filluar ti japi dhe makines tani ajo mistrecja, dhe o Zot o Zot, kur vonohet apo nuk me merr ne tel per te me treguar se ku eshte, me ngrin gjaku.
.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gogla e Kuqe : 23-03-2006 mė 10:55
Ignore List: Snow~Drop
Krijoni Kontakt