Prandaj quhen burra se nuk kane dy fytyraPostuar mė parė nga serenata
Pershendetje
Prandaj quhen burra se nuk kane dy fytyraPostuar mė parė nga serenata
Pershendetje
femra i ben tera punet qe bejn dhe meshkujt,ikemi pare me grada te larta ushtarake,drejtuse shteti,pilote.mekanike.mjeke.shofere.police.mesuse .drejtoresha.kudo ato jan teper aktive
mendoj se si mashkulli dhe femra e bejn punen njesoj,pervec se femra ka dhe nje dicka super nga mashkulli sjell jet(bebe)
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
E po ne ndertim nuk punojn amaPostuar mė parė nga bebushja
![]()
Kristal.....E bardhė.....Qė mė mban gjall!
kush te tha nuk punojne ..Postuar mė parė nga shefqeti11
kam pare femra ketu ne usa qe rruget ndertojne,shtepi ,ngasin nga ato kamionet me te medhenj qe mashkulli ka veshtiresi e jo me femra ,po ja qe me zgjuarsin e saj i arrin te gjitha ,dhe hajde shiko kur vete nje femer shofere dhe nje mashkull per te kerkuar pune ke do te marrin ne pune ?femren nuk diskutohet se eshte me e vemendshme ......kisha pare femra puntore por qe te ngisnin dhe trakun me tre rimorko nga prapa dhe te ecnin shtet me shtet nuk do e kisha besuar ndonjeher po mos ta shihja me syte e mij ,po eshte e vertet qe femrat punojne njesoj si meshkujt me pak veshtiresi ne disa pune ,po e arrijen gjithmone ate qe kerkojne![]()
tani me truck punoja vetPostuar mė parė nga alnosa
kisha nje shoqe qe punonte me truck edhe takoheshim shpesh ruges ose me mir flisnim ne telefon cdo nat duke ngar edhe duke fol ne telefon por eshte nje gje se nje mashkull reziston me shum se kam me shum fuqi
truck seshte edhe aq e lehere seshte vetem timoni si mendoni
nejse un jam mese se dakort qe femrat mund te bejn nje pun si cdo mashkull
por kur vin puna e fuqis sa do e mencme te jesh eshte vet puna qe do forc fizike qe femra nuk e ka ne kete mes
take care
Partizoni
Krijoni Kontakt