Close
Faqja 2 prej 10 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 98
    patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Per Ballakumin!..eshte e vertete qe na kane rene l3shte ne ate kohe ashtu si'c eshte e vertete qe edhe dallavere benim te gjithe ndonje cike...rendesi ka qe jemi kalitur te mund te jetojme edhe ne kushte ekstreme...

Per Alnosen!....nuk me frikeson as me Grabianin a tu befsha se tani eshte bere fshat turistik...sa per ato perlat,ben mire te mos hash shume embelsira se do te kthehen ne copa qymyri...hahahahhh....lere pastaj qe do te shendoshesh e do te behesh si balene)))...ate buken mos ma kujto....ishte edhe e shijshme e shkreta
    megjithese sterre e zeze,dhe po te te binte ne koke,te dukej sikur te gjuanin me tulle....une vetem tulin coja ne shtepi se kotheren e haja gjithmone rruges))....sa per nostalgjine e asaj kohe nga ana e prinderve tane mund te them se qenka nje semundje e pergjithshme...plaku me thote ndonjehere se po te kisha kete mendje ne ate kohe do te denohesha me burgim te perjetshem per agjitacion e propagande....)))

ciao belli !!! Maska e donna76
    Anėtarėsuar
    30-08-2005
    Postime
    1,491
    Isha te rradha e kosit o te djathit,tani s'me kujtohet mire. mbasdite me duket ishte.
    vjen njera rri aty ca minuta dhe pastaj iken
    kujtohet vjen mbas nje ore dhe donte te futej ne rradhen qe kishte.
    une isha nja 13 o 14 vjece dhe kisha ne fytyre akne ose pucrra .
    kjo pa piken e ndjesise i tha atyre ne rradhe
    e kisha radhen aty pas asaj cupes me pucrra.
    doja ta haja me dhembe .
    kjo eshte nje nga gjerat qe me neveriten ne karakterin e shqiptareve ,qe s'kane ndjesi
    "Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Ne fakt,ne ate kohe,ndjesia ishte gjeja e fundit per te cilen na binte ndermend te shqetesoheshim...e para ishte..."a do ti marr ushqimet apo jo,a do kete buke per neser apo jo...a do te rri shume gjate ne rradhe ?!"...pa sa per pucerra,te gjithe njesoj ishim....une nuk shqetesohesha nese nje fytyre salduar me bente moral per pucerrat,kjo ndodhte sepse rralle njerezit kishin pasqyra neper shtepite e tyre...nese e mbani mend,grate ne ate kohe ngjanin si burra...dhe jo vetem nga pamja e jashtme....edhe nga ndjesite....e vertetove edhe pak me lart me historine tende Dona

i/e regjistruar Maska e ajzberg
    Anėtarėsuar
    22-09-2004
    Postime
    2,214
    A mer shuku c na kujtove tullonat.Une mbaj mend muziken apo tingullin dritherues te dy shisheve ,nje qumeshti e nje kosi.Rradha mbahesh me tulla,gure njerez ,ndonje shkop e ku di une se cfare.Kujtoj qe dy shishet futeshin ne nje lloj rrjete plastike .Po atletet e NISH Goma Durres i mbani mend ?25 vjet po te njejta atlete.Kurse topi 50 lekesh i futbollit i ngjante me shume nje dardhe .

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Mos ma kujto ate topin 50 lekesh te futbollit se nje shoku im,hoqi veshken si pasoje e nje goditjeje denimi nga topi qe u perplas fort ne ijet e tij...falenderoj zotin qe nuk e egzekutova une ate goditje se do te me kishte vrare ndergjegjja per tere jeten...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku

Per Alnosen!....nuk me frikeson as me Grabianin a tu befsha se tani eshte bere fshat turistik...sa per ato perlat,ben mire te mos hash shume embelsira se do te kthehen ne copa qymyri...hahahahhh....lere pastaj qe do te shendoshesh e do te behesh si balene)))...ate buken mos ma kujto....ishte edhe e shijshme e shkreta
    megjithese sterre e zeze,dhe po te te binte ne koke,te dukej sikur te gjuanin me tulle....une vetem tulin coja ne shtepi se kotheren e haja gjithmone rruges))....sa per nostalgjine e asaj kohe nga ana e prinderve tane mund te them se qenka nje semundje e pergjithshme...plaku me thote ndonjehere se po te kisha kete mendje ne ate kohe do te denohesha me burgim te perjetshem per agjitacion e propagande....)))
    he shoku fol e qesh se sdo jem shume aktive kete muaj per te shkruar ne forum se marramendesh

epo derbardh dhe ti BALENE THOT ?une 10 kg me gjithe kepucet me balt jam o dermano...
    tollonat haha tollonat .
    ju kujtohen gjymat ?me ata venim e blenim vajguri ,apo bidona nuk e mbaj mend cfar quheshin .vetem mbaj mend se thoshin MA KE KOKEN SI GJYM VAJGURI !!!
    dhe mbreme ja kujtova kletyre te shtepise .mbesa me pyeti .
    halla kush jane tollonat !!!!ah tollonat te keqen halla jane buk me sheqer me vaj ulliri .kerkoi nenes me gjyshin te te japin i thash
    o nena i tha mamit ti me jep te ha ca tollona me sugar dhe oil hahahahaha qe vdeksha une per ate qe eshte si papagall cfar degjon do e thote .....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-01-2006
    Vendndodhja
    elbasan
    Postime
    182
    mu ajo koh me kujton rradhet kur rrija ke dyqani per te ble vapik qe edhe sot i maj men ca limonatash kan qen ( limonat i bie llafja se.....) po nejse ai vapiku na knaqte ateher,nuk e di nese ndokush nga ju e mban men!

i/e regjistruar Maska e ajzberg
    Anėtarėsuar
    22-09-2004
    Postime
    2,214
    Po rradhen ke vaj guri se na e kujtoi Alnosa me gjymin....................

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Alnosa!...mos u perpiq tja shpjegosh mbeses tallonat se nuk ka per te te kuptuar ndonjehere...edhe ne vete nuk e dime se si kemi kaluar dhe c'fare kemi bere ne ate kohe...na duket si nje enderr e pashpjegueshme...
    Po ti po na thua se do te na largohesh kete muaj?!...po si do tia bejme ne pa ty?!
    A shtyhet ketu ne forum pa dallaveret e tua!...mire mire...perpiqu te pakten te shtosh nje cike ne peshe se qenke per te qare hallin...10 kile me kepuce te lagura thote"...me gjithe ato tornado qe dalin andej nga ju....po te kap ndonjeri e kushedi se ku po te con

Eh more Elbasanlliu,si shfaqen kujtimet njera mbas tjetres"...edhe vapikun kisha kohe qe e kisha harruar...ishte i mire dreqi

Ajzberg!...aty nga fundi i sistemit,kur gjithshka po merrte te tatepjeten,edhe ushqimet apo vajguri vinte me shume vonese...mbaj ment kur njerezit te irrituar nga pritja e gjate ju binin atyre gjymave prej llamarine dhe behej nje zhurme e kendeshme si sinfonia e nente e bet'hovenit...e shoqeruar nga kori i njerezve i cili bertiste...duam vajguri")))..eh c'gallate"...nuk dije c'te beje,te qeshje apo te qaje!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-01-2006
    Vendndodhja
    elbasan
    Postime
    182

qetesia_e_shpirtit_m

Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku
    Eh more Elbasanlliu,si shfaqen kujtimet njera mbas tjetres"...edhe vapikun kisha kohe qe e kisha harruar...ishte i mire dreqi
    vallain edhe ne anderr na dilnin,do mlidheshim aty gjith kushurit sa ishim edhe mlidhnim leket qe te blishim 1 vapik 2 veta ene mos e pyt pastaj filloshim ziheshim pse ke thith me shum e pse ke thith ma pak ( kte te dyten qe pse ke thith ma pak nuk e thoshim ne po ajt ma ) kohe te veshtira por te bukura,i kujtoj me shum nostalgji!!!

Faqja 2 prej 10 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. 27 janar - Dita e Perkujtimit tė viktimave tė Hollokaustit
    Nga Eni nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 29-01-2010, 11:47
  2. Poezi Humoristike
    Nga new-man nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 17-03-2009, 17:15
  3. Opozita e majtė, protesta nė mbarė vendin
    Nga Albo nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 101
    Postimi i Fundit: 03-09-2006, 05:07

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •