Po te kujtoj ca lodra per djem;me kopaca.me zara,me arra per vit te ri,shkopa xingllash,me rreth,komance .karroce me kushineta etj.Per gocat vashdoni vete.
Po te kujtoj ca lodra per djem;me kopaca.me zara,me arra per vit te ri,shkopa xingllash,me rreth,komance .karroce me kushineta etj.Per gocat vashdoni vete.
ej kjo loja me kopaca cfare ishte?
ne luanim me shkopa xingllash(ketej i themi me cingla),
me komance,me plloca(ishte ajo loja me te vizatuar poshte),
shpesh benim festival,kendonim,dhe une per vete me shume luaja me top me djemte,se ne klasen time shumica ishin djem,dhe loznim edhe ne si ata.
dhe une gjithe diten rija mbi biciklete,dhe ne futboll isha shume e mire....
dont worry be happy
Kopacat ishin komcat ose pullat e palltove qe ne ja kepusnim prinderve tane .Komcat e vogla viheshin ne nje trekendesh dhe me kopac i nxirnim qe aty.
hahaha shume e bukur kjo.
se dija kete loje.
dont worry be happy
Po i kthehem dhe njehere asaj kohe ,jo per tullonat ,por per shtepiat neper pallate.Shumica e tyre ekzistojne akoma ,te vogla si kuti shkrepse ,nje kubature mbytese ku gazrat e groshes ndiheshin menjehere.Kjo gje mu kujtua sot kur donim te krijonim nje ambient ku do te punonte nje njeri me kompjuter.Kur i thame qe do ta bejme kater me kater ai na kundershtoi ;
;Ce dua aq te madhe une vetem jam ''E keshtu ishte mesuar ,si mund te rrinte ne nje zyre kater me kater ,kur guzhina e shtepise ishte tre me tre? Prandaj nuk na ben pershtypje se nuk kemi drita ,s na ben pershtypje qe s kemi uje etj.
Dija eshte injorance e mesuar.....
koha e tollonit ! shtepiat ishin standarte si ketej.(pervec ngrohjes qendrore dhe gazit)edhe un e kam kuzhinen 3me3.kuzhina eshte vetem per te gatuar.per kopacat kom pas nji angles bish fare.
Lexova me vemendje kujtimet tuaja.
Po shtoj edhe nje ngjarje personale.
Ne ate kohe me derguan te blej mishin me tollonin dhe 250-teshen .
I palosa , i futa ne xhep dhe u nisa.Dyqani ishte rreth 300m nga shtepia. Llastiqet nuk i ndaja nga dora keshtuqe i morra me vehte. Gjate rruges godisja ndonje mace ose harabel te trembur.Fut e nxirr llasiqet ne xhep me humbi tolloni dhe leket. Shkoj ke dyqani ,as lek ne xhep as tollon.Si t'ja beja ? Sa mund te mendoj nje 10-vjecar ne kete rast? Ishte e shtune , dimer....Prane shtepise kishim nje ndermarrje shteterore (X)....
Kur shkova ne shtepi te henen ne mengjez per te marre canten te shkoj ne shkolle, te gjithe u gezuan qe isha gjalle....... .
Megjithate u rritem.
Me kujtohen fare mire derman se i kam provuar edhe une kohet e veshtira.![]()
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
Hihihihihihi ka pas njeres qe jane dashuruar radhavecooooool
![]()
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Krijoni Kontakt