Mire se u rriktheve midis nesh
Kalofsh bukure![]()
Mire se erdhe perseri patriote!!!
shpresoj mos te vejne perseri ban nga inati keta!
Ia kalofsh sa me mire ketu ne forum!
Dhe sa per pijet dihet qe ne elbasanllinjt jena te shkit per nje cik raki, prandaj elbasanlliu20 ka te drejte dhe ti ban si te bash dhe na e mush nai tekje,meqe patatet i ka elbasanlliu ullinjt dhe gjizene po e heq une.![]()
![]()
![]()
Si je t’adore par crainte de l’Enfer, brûle-moi en Enfer, si je t’adore dans l’espoir du Paradis, exclus-moi du Paradis. Mais si je t’adore pour toi-même, ne me prive pas de ta Beauté éternelle!
Pershendetje Kapricoze!!!![]()
Mire se erdhe edhe kalofsh bukur. (fol si te duash)
Linda pa deshiren time, do vdes pa deshiren time, me lini te jetoj ashtu sic dua vete
O Koke si shum i rezervum qeke ti daje,, Epo muve m'thon elbasanllije rrusho.. un ta them car kam per t'than n'shesh jo si ca.. mrapa krahve...Postuar më parë nga KOKASHTA
SHQIPËRIA ETNIKE
E VETMJA ALTERNATIVË
Summer babe per derisa m'ke dhan leje ti me elbasanlliun_20(pak me poshte) do flas si t'ma doj e bardha zemer !!
thanks per mikpritjen![]()
SHQIPËRIA ETNIKE
E VETMJA ALTERNATIVË
Moj dreq ske pune tjeter ti ?:P sa here ngaterron passwordin prezantohesh prape.
Mire se erdhe again!
"Forgive your enemies, but never forget their names. \" - John F. Kennedy
O snow white s'harrova fjalekalimin o goce , po kto me kishin ba BAN per nje periudhe te caktuar kohe kshuqe prandaj s'mkeni pa rrethe perqark..Postuar më parë nga Snow^White
SHQIPËRIA ETNIKE
E VETMJA ALTERNATIVË
Postuar më parë nga Kapriçozja ELB
hahahahah o shejtan prape me bane ti moj apappapa cje per koke tate
kissssss yvi
"Forgive your enemies, but never forget their names. \" - John F. Kennedy
Mir Se Erdhe
Sic thot dhe leo shum mir do e kaloshNdryshuar për herë të fundit nga ClaY_MorE : 18-02-2007 më 12:11. Arsyeja: Shume mire do ja kalosh![]()
![]()
Femra ne Sex:
Akmerikanka: o yes o yes
Gjermanja: ja gut ja gut
Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"
Krijoni Kontakt