Te gjithe e ndjejme se 14 shkurti dita e zemrave te bashkuara,festa e te dashuruarve po afron.Shume po e presin me padurim.Meqe skam pare asnje teme ne forum kushtuar Shen Valentinit,vendosa te jem une nismetar.
Veshje
Cd
Celular
Stoli
Tjeter
Te gjithe e ndjejme se 14 shkurti dita e zemrave te bashkuara,festa e te dashuruarve po afron.Shume po e presin me padurim.Meqe skam pare asnje teme ne forum kushtuar Shen Valentinit,vendosa te jem une nismetar.
Ja me dhe nje ide ti .Nje Cd se nuk e dija cfare ti beja dhurate.
tjeter.......
#VamosArgentina
Tjeter Dhe Une![]()
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Mund edhe ta tregoni ate se cfare per t'i dhene ide edhe te tjereve.Keshtu mendoj se do ishte me mire.
Nėse mendoni tė dhuroni diēka romantike ju mund tė zgjidhni njė unazė, njė byzylyk, njė medaljon zemėr tė ndarė nė dy pjesė, njė fundjavė nė njė vend romantik, apo njė portofol me fotografinė tuaj. Nėse kėrkoni qė tė jeni surprizues me dhuratėn tuaj, atėherė ju mund tė zgjidhni njė kėlysh qeni, njė videokamera apo njė celular. Pėr ato qė pėlqejnė parfumet, mund tė zgjedhin parfumet e preferuara tė partneres, qirinj aromatikė apo esenca parfumesh pėr shtėpi. Por mos harroni dhuratat mė klasike pėr kėtė ditė, njė tufė me trėndafila, apo njė komplet tė brendshmesh.
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
ca te japesh dhurate ate dite jane te mirpritura![]()
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
Postuar mė parė nga pandiani112
MOS MA KUJTO SHEN VALENTININ SE NDIHEM KEQ.
Ogni xsona che passa nella mia vita č unica...
Xkč lascia un poco di se..
E prende un poco di me.
Si fillim mire se erdhe ne forumin shqiptar.
Po pse kaq e trishtuar m'i?
Pikerisht shen valentini te ben te ndihesh keq?
SHUUUUM FALEMINDERIT,vetem se e lexova tani pergjigjen tende.. isha e trishtuar se u ndava me te dashurin. po tani jam akoma me mire se me pare... ketu thone MORTO UN PAPA SE N'č FA UN ALTRO!! shpresoj ta kesh kuptuarPostuar mė parė nga Kristiano
![]()
Ogni xsona che passa nella mia vita č unica...
Xkč lascia un poco di se..
E prende un poco di me.
Krijoni Kontakt