Close
Faqja 2 prej 19 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 188
    Perjashtuar Maska e riu
    Anėtarėsuar
    05-12-2005
    Postime
    421
    Kush po e degjeneron mendjen e fisnikut? fislamnik e ke provuar vetevrasjen? sheron cdo semundje.

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar mė parė nga Ermal 22
    Pse nuk e ke kuptuar Crudelia qe fisniku student eshte ne fakt islamiku-student.

Shkruan si vehabist dhe na thoka se edhe muzika qenka e keqe per rinine. Ca jane keto idiotlleqe se edhe ne arabi nuk bejne keshtu kunder artit! Me poshte fisniku me siguri do pergjigjet se e ka fjalen vetem per disa lloj muzike por postimi i pare me shkronja te medha e thote hapur se ky mund te jete nje vella a nje burre qe as radio nuk lejon ne shtepi.
    shikoje kete videon e arabit perparimtar dhe kupto sa prapa kerkon te na cojne fisnikat islamike ne emer te luftes kunder degjenerimit:

http://switch5.castup.net/frames/200...363wmv&ak=null

Eshte po ky antar qe para do kohesh shkruante

E kuptove tani se me cfare rreklamisti ke te besh dhe ku e ka synimin e vertete kur na qahet per gjendjen e rinise shqiptare?

shiko quni keshilla eshet keshille nese do ateher praktikoje por e mire do kishte qen qe ate keshille ta perpunosh me logjike dhe pastaj te te postosh fiksione ketu ne forum.

une nuk jam vehabist ki mendjen qfar flet i nderuar ... as nuk jam extremist jam nje njeri qe studjoje keto qeshtje pa asnje prapavije vetem se marr si mateje moralin .d.m.th qdo problem e shikojme me etik te pastert.
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar mė parė nga crudelia
    Une ne fakt lexova vetem kete. Ej po ky fisniku sqenka ne terezi. O fisnik e di qe sot ekziston liria fetare??? Une takoj myslimane perdite nga ata qe mbajne shami ne koke dhe nuk flasin keshu si ti. Nejse mendimi yt ky. Sa per serialet dhe muziken nuk kane lidhje fare.
    Gjithsesi shume i ceket ky mendim i yti. Jashte mase i ceket. Them se eshte koment i mjaftueshem ky i fundit apo jo?
    ngadal e nderuara crudella me qfar pergjegjesie flet per persoanlitetin tim"terezi"

per serialet dhe muziken ben te parashtrosh pyetje dhe te diskutojme ... ne teme...
    dhe mos bjer viktim e disa kopukave te forumit qe meshume e shfrytezojne forumin per kismet dhe shfrenim ndjenjash shtazore.

Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar mė parė nga Qafir Arnaut
    Para se te mendosh per te rinjte mendohu nje here per motivimin e atij qe hapi ket teme.

me siguri ti enjef veten tende...mjafton aq...ky eshte kulminacioni karrieres suaj ...megjithate ka njerez qe nuk njofin as veten e tyre .mos u nenqmo me kete. se ndoshta ky eshte etiketim i imi per ty se ndoshta as veten tuaj nuk enjef...

Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar mė parė nga lara21k
    Une mendoj qe te kthehemi dhe nje here 500 vjet mbrapa dhe te jetojme ne sundimin e turkut sepse ky zhvillim i teknollogjise se sotme na degjeneroka..........
    shiko nje keshille per ty teknologjia eshte ne te mire te njeriut kjo kuptohet kjart .mirpo keqperdorimi i teknologjis na qon ne humbje.....

Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar mė parė nga riu
    Kush po e degjeneron mendjen e fisnikut? fislamnik e ke provuar vetevrasjen? sheron cdo semundje.
    nuk eshte ky forum per adoleshent qe nuk dallojne gjerat akoma mire....

magjthate kjo eshet menyre per deshmim te moshes ...si llojje marketngu ....

i/e regjistruar Maska e crudelia
    Anėtarėsuar
    02-11-2006
    Postime
    123
    Fisnik, se shikon qe je ti kunder te gjitheve??? Gjykoje vete se kush ka te drejte. Gjithsesi nuk besoj te diskutohet me mbi kete teme sepse ai qe e hapi shfaqi vete nje mendim shume te ceket, prandaj nuk ja vlen me si teme.
    me nderime
    "bukuria perfekte eshte mjeti me i mire per te percmuar te miren perfekte" Konfuci

i/e regjistruar Maska e friendlyboy1
    Anėtarėsuar
    25-06-2002
    Postime
    769
    rinia shqiptare nuk eshte e degjeneruar, mos shif vetem ata langot qe jargaviten te klubi lagjes tende, pastaj dihet shumica per lesh do vej si ne shqiperi dhe ne cdo vend tjeter, rendsi ka qe ata pak qe do arrin te bejn dicka do ndryshojn gjerat edhe per te tjeret

Texas Ranger Maska e Clauss
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    fisnik, keep walking, une jam me ty. bile do thoja dhe ate shprehjen (per ngritje morali) qe sec thote per kur je kunder me te gjithe etc etc po sme vjen ne gishta tani.
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

Perjashtuar Maska e riu
    Anėtarėsuar
    05-12-2005
    Postime
    421
    po shi sa i rregullt qe eshte, i eshte pergjigj te gjitheve nji me nji. lumsi ajo qe do e marri... vdeksha un ishalla

Faqja 2 prej 19 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Theofan Stilian Noli: Jeta dhe veprat e tij
    Nga ILovePejaa nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 15-11-2022, 22:39
  2. Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2016, 09:56
  3. Diaspora shqiptare nė mbrojtje tė ēėshtjes sonė kombėtare
    Nga altin55 nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 09:20
  4. Kryengritja Popullore Shqiptare E 1912 – 1915
    Nga ORIONI nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-07-2005, 14:44
  5. Permbysja e rregjimit ne 97, Revolucion komunist?
    Nga Seminarist nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 28-05-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •