Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 26
    Durrsak-Rob Zoti Maska e Sherri
    Anëtarësuar
    25-03-2004
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    869

Programe për të thyer mbrojtjen e lidhjeve pa tela (wireless)

Di ndonjeri nje program qe gjen sinjalim umts te nje celulari qe eshte lidhur deri ne 15 km nqs ke portabel wi-fi.

Mora vesh qe ekzistonte nje program i tille po si mbaj mend emrin dhe me duhet te lidhem ne net me ane te ktij programi.

Me duket se ky program skanon rrjetin per 15 km dhe pasi gjen sinjalin umts te nje personi merr kodet dhe me ane te ketyre kodeve arrin te futesh ne net.

Flm.

Gjithe te mirat!
    Divide Et Impera
    " Yo soy cubano, latinoamericano
    y pa’ todos mis hermanos yo les quiero cantar"

Crazy-Albanian Maska e Tony Montana
    Anëtarësuar
    25-06-2002
    Vendndodhja
    Londer,UK
    Postime
    397
    lol...sherro shpresoj ta gjesh...

por me ca lexova si pak si veshtire eshte

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-10-2004
    Vendndodhja
    Kanada
    Postime
    66
    Nuk e dij per qfar sinjali pyt ti nese eshte WI-FI 802.11B/G kij program me emer ComView qe bon sniff wireless edhe ti gjen MAC dhe IP qe i ka ne pun dosti, qka te mjaftojn per te pas access ne internet

i/e regjistruar Maska e che_guevara86
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    verdalle anej ktej
    Postime
    641
    Meqe tema ketu qeka afersisht e hapur mbase di ndonjeri te ekzistoj nje program per te kapur sinjalet e internetit wireless dhe nese nje linje e tille egziston si mund ti behet per ti hequr gjetur kodin nese eshte me nje te tille ? Me pak fjale me kap ndonje linje qyl me wireless

i/e regjistruar Maska e che_guevara86
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    verdalle anej ktej
    Postime
    641

Ketu ku jetoj une afe kam gjetur nje linje interneti Fastwebi dmth linje interneti me wireless por problemi eshte se eshte e mbyllur me password nese ndonjeri ka mundesi te me ndihmoj se si mund te hyj tek kjo linje? Une me duket se i kam gjet Ip dhe eshte kjo 169.254.108.23 nuk jam shume i sigurte se eshte kjo Ip e kesaj linje por jam shume i sigurte per emrin e profilit qe eshte Alice-96460238. Nese ndonjeri arrin te gjeje passwordin ju lutem me shkruani ne privat dhe nese nje gje e tille nuk lejohet te me falni. Me respekt Che_Guevara

Rise-the-tempo Maska e edion1
    Anëtarësuar
    09-02-2005
    Vendndodhja
    london , uk
    Postime
    131
    Hi , Edhe une kam te njejten gje ,
    Jam me se i sigurt qe eshe komshiu qe perdor wireless network dhe po qe se ai / ajo ka vene pasword ( acess key ) harroje , nuk futesh dot .
    Por ti mund te shtypesh ( search for wireless networks ) dhe gjen nje liste te te gjitha rrjeteve qe kap , Nqs ka nje kyc te mbyllur nuk futesh dot ne ato rrjete . ato qe nuk kane kyc , futesh pa problem .
    Une kam 2 muaj qe po perdor internet falas ne kete menyre.

i/e regjistruar Maska e sniper_007
    Anëtarësuar
    09-09-2003
    Postime
    81
    Citim Postuar më parë nga lavdimii
    Nuk e dij per qfar sinjali pyt ti nese eshte WI-FI 802.11B/G kij program me emer ComView qe bon sniff wireless edhe ti gjen MAC dhe IP qe i ka ne pun dosti, qka te mjaftojn per te pas access ne internet
    Pershendetje !

A ka mundesi te ma dergosh mua ate software , kam gjet nje tjeter qe mbahet si software i mir per wireless sniff wep (aircrack) po nuk i pershtatet kartes wireless qe kam un. nqs ke koh ma dergo tek kjo adres ate comview albaps@gmail.com

cheers
    .

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821

Pako me programe hacking wireless
    AIO Wireless Hack Toolz-14.8 mb-

Perfshihen Kismet(Linux), NetStumbler(windows), Wellenreiter(linux), WEPcrack(Linux), airsnort(Windows dhe Linux), Wepwedgie (Linux) and Hotspotter(Linux).http://www.megaupload.com/?d=MH9K3LVW
    Hakimi ne rrjetet wireles para se gjithash kerkon te njihet skema e enkripsionit WEP.Zakonisht e bazuar ne shifren RC-4 qe eshte e pranishme ne gjithe kompjuterat laptop qe shfrytezojne protokollin
    802.11a, b dhe seria G.Ne komunikim serveri me laptopin klient perdorin te njejtin celes WEP qe realizon encryptim/decriptim te paketave qe qarkullojne.Celsat me te perdorur jane 64 dhe 128 bit.
    me qellim qe te krakosh nje celes WEP duhen kapur qindra mijra paketa,proces qe mund te kerkoje disa ore deri disa dite.Kapje e paketave mund te realizohet me programe te kategorise "Snifer"te dizenjuara posacerisht per rrjetet wireles.Pasi paketat ne rrjet jane kapur,mund te perdoret nje program si Aircrak mund te beje krakim ne paketat per te gjetur celesin WEP.Trego vemendje ndaj IV
    qe eshte pjese e celesit e njohur si "initialising vektor"
    Per te bere hackim te rrjetit wireless duhet te diktosh rrjetin dhe skanosh ate.Programe per kete pune jane Kismet per linux dhe Netstumbler per windows.Pasi rrjeti eshte diktuar dhe identifikuar,behet kapja e paketave dhe konvertimi i tyre ne pcap.format.Mund te perdoret edhe programi Airplay(aircrack i cili kap nje pakete nga kompjuteri i viktimes dhe e rikthen ate mbrapsht per te rivendosur,lidhje komunikim me kompjuterin e viktimes dhe gjeneruar trafik per tu kapur dhe analizuar per celes WEP.
    --
    Auditor
    Koleksion veglash per wireles hacks,rreth 300 te hedhura te gjitha ne nje CD ROM .Punohen ne Linux Knopix http://www.remote-exploit.org/index.php/Auditor_mirrors
    --
    Nsauditor Network Security Auditor ver. 1.3.3

Nsauditor Network Security Auditor is a complete networking utilities package that includes a wide range of tools for network auditing, scanning, monitoring and more. You can discover network services and check them for vulnerabilities, list all TCP and UDP endpoints with their associated process, discover NetBios names, audit MS SQL servers, scan for common Adware traces and more. The program also includes real-time network packet filtering and analyzing, web proxy scanning, password auditing, IP address lookup and more than 35 network tools for scanning, sniffing, enumerating and gaining access to machines, DNS and WHOIS lookups, e-mail validation, HTTP traffic generator and intrusion detection based on security events log. Reports can be generated in HTML and XML format.

http://rapidshare.de/files/20420475/...seros.zip.html
    ose
    http://momoshare.com/file.php?file=4...8ae585ede23663

--
    Ndryshuar për herë të fundit nga edspace : 15-10-2006 më 12:09
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar Maska e namik
    Anëtarësuar
    28-10-2004
    Vendndodhja
    Sa andej sa ketej!
    Postime
    52
    Nuk ka rendesi se kush i ka krijuar apo si i ka krijuar ajo eshte puna e tij.Nuk ka nevoje per shume komente.Po tju nevojiten perdorini...
    Falmeniderit Benseven11 per kete pako programesh, po a ke ndonje fare tutorjali qe ti tregon perdorimin e ketyre programeve hap mbas hapi.(vecanerisht per wep crack per windows io per linux)
    FLM dhe nje here

mos e luaj; I DEBUAR! Maska e qoska
    Anëtarësuar
    17-05-2004
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    837
    Te gjitha ato me siper jane programe open-source dhe ne faqet respektive kane tutorialet perkatese.

Ato funksionojne me te njejtat instruksione si ne Windows dhe ne Linux problemi i vetem i perdoruesve te Windows eshte se gjithmone kerkojne nje GUI ku te klikojne dicka dhe tremben nga fakti se do te shkruajne ose modifikojne skedarin e konfigurimit.

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Kushtetuta e Kaçanikut, themelet e shtetit shqiptar në Kosovë
    Nga SkyThinks në forumin Kulturë demokratike
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 27-05-2016, 15:32
  2. DSL me Lan dhe wireless
    Nga Clickman në forumin Rrjeti kompjuterik
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 30-11-2011, 12:59
  3. Zyra për Mbrojtjen e Qytetarëve: Armando Duka në konflikt interesi
    Nga Albo në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 03-09-2006, 22:33
  4. Philadelphia, qyteti me wireless Internet per te gjithe
    Nga Albo në forumin Lajme nga informatika
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 01-09-2004, 11:34

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •