lereni robin te mari fryme se e mbytem te gjithe duke e akuzuar............i shkreti ky,,do i ket ra pishmon 100 her qe ka hap kete teme.
lereni robin te mari fryme se e mbytem te gjithe duke e akuzuar............i shkreti ky,,do i ket ra pishmon 100 her qe ka hap kete teme.
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
Une nuk dua te mbys njeri e dashur,ne ketu thjesht po bashkebisedojme per te dale ne nje konkluzion se cila do te ishte me e mira ne raste te tilla...
Shoku_tanku respekti nuk me humb asnjehere,jo ne kete rast por edhe sikur ky person te ishte nje shoku im une prape do ta respektoja. Por ndonjehere ka te beje edhe largesia per tu sqaruar sa me mire. Prandaj shprehem edhe ne kete menyre,besoj se me kuptovePer Shock!....nuk e kuptoj se c'fare kerkon ti lesh kohes...nese ke vertetuar nje genjeshter te madhe atehere jepi fund dhe mos e mendo me..nese je ne fazen e dyshimit atehere vertetoje dhe analizo shkaqet...por une qe te tregohem i sinqerte,nuk e aprovoj kete menyre te shprehuri..nese kam dicka per ti thene te dashures time ja shpreh ne menyre te drejtperdrejte dhe pa permbajtje teatrale.
Thjeshtesia dhe sinqeriteti jane mbi te gjitha...flas per sinqeritetin e detyrueshem
per pastertine morale...edhe nese nuk do te mund te arrij te rifitoj ate qe kam humbur te pakten do te fitoj rrespekt dhe kjo eshte dicka teper e madhe...gjithkush meriton rrespekt..une kete e quaj rrespekt ndaj vetes mbi te gjitha....
SMe rre dot ne bote...se e njof sikur me e pa me byth... ! Gjithsesi e Zejm sikur me rrejti : Do e rrejsha ne un ene do shifsha so do i vite![]()
Nqs sdo i vite mire do e kuptote qe skishte pse te me rrete mo...dhe sdo e bote mo !
![]()
Postuar më parë nga ^AngeL^
^AngeL^ nuk behem pishman aspak sepse doja te merrja disa mendime.
Por si i thone: Degjo 100 vete e ne fund bej si di vete.
Gjithsesi flm per ate qe ke shkruajtur.
sesht asgje...............dhe e vertet ajo shprehja..
ne fund be si di vet.
ej ju forumista mos shkruani aq gjate se skemi nerva me lexuar aq shume....
genjeshtrat i fal vetem kur mi thone me 1 prill....
ska shume per te komentuar ketu...genjeshtra tregon se sa poshte e ul veten 1 njeri per te fshehur dicka...me mire verteta e hidhur
La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento
jam e mendimit tend mi xhuliana..po ca tju bej ketyre qe me shkruajne nje roman te plot,edhe po si ne fund dhe ne fillim e njejta gje..........pamvarsisht se nuk lodhem me i lezu pervec rreshtin e pare.![]()
e thjesht eshte te shkruash ne forum se i fal genjeshtrat....por kur te ndodh ne realitet...ne momentin e pare qe e merr vesh...nuk mendoj se rri dhe ben meditime kaq te gjata e kaq te thella sic kane shkruar keta....se ne momentin e pare te ngrihen nervat dhe te elektrizohet truri...e shumta qe mund te besh eshte te mbash veten qe te mos thuash ndonje fjale..te cilen nuk do ta thoje ne gjendje te kthjellet....
ps:angel edhe une pas rreshtit te pare bej forward
La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento
Postuar më parë nga xhuliana
Sa te dhunshme jeni ju gocat derman.Po Genjeshtra eshte pjese e jetes.Mgjt persa i perket temes nqs me genjen nuk ma merr mendja te ndihesha mire.Thjesht do i kerkoja arsyen edhe perseritja do ishte e shoqeruar me Mirupafshim nga mbas.![]()
Krijoni Kontakt