Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 59
    Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Cdokush ka jeten e tije/saje e une jam askushi per ta gjykuar,mgjth mua me duket dicka abnormale qe nje njeri i martuar te livadhose me adoleshent/e.Te mos ishte martuar fare nese e ka pare qe s'eshte ne gjendje te qendroje besnik per kohe te gjate.
    Une tek keto lidhjet e tilla perhere fajin ja le te martuarit,kurse budallekun te pamartuarit: faj te martuarit ngaqe ai qe eshte single eshte perhere ne kerkim,i duhet te martuarit te mos bjere pre e kerkimeve te tyre.
    Budallallek tek i pamartuari pasi kthen veten ne plaçke te nje njeriu qe i hahet ne dy-tre pjata njekohesisht.E ato qe shkojne per te mirat ekonomike,per nje bark buke ne restorant,duhet ta konsiderojne si prostitucion.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

i/e larguar Maska e Edelweiß
    Anëtarësuar
    21-06-2006
    Vendndodhja
    Fshat
    Postime
    103
    Eshte per tu habitur qe ky rast eshte bere monotoni ne shqiperi. Sot krenohet burri i martuar qe ka dashnore nje adoleshente.. dhe gruaja qe e ka burr dhe ajo tjetra vetem dashnor. ( nuk e kam kuptuar asnjeher si mund te rrij nje femer me nje burr te till)

Cfare nuk degjoj ke lagja kur shkoj ne vere. Njihen te gjithe dhe jua dine pislliqet njeri tjetrit. Meshkujt i njohim se kush jane, femrat me cudisin cdo here.
    Ishin bo keto te vocklat, qe te vrisnin me flok dhe gjoks kur i shikoje. Edhe sjane aspak naive mi si cdo mund ti klasifikoj ndokush..dine fare mire cfare duan dhe bejne cdo gje per ta arritur atje ku duan. Goca te vogla qe para 4-5 vitesh i shifje te lunin hapa-dollapa, tani i ke me benza dhe mamat qe krenohen per suksesin e goces

Gruaja eshte nderi i familjes femra, eshte barre e rende kjo qe na ka rene mbi supe prandaj duhet shume pune per tu edukuar femija... Them vetem femija se burrave pervec se tju tregojme deren skemi cti edukojme me.

KORCARE 4 EVER Maska e zhorzhi
    Anëtarësuar
    09-01-2007
    Vendndodhja
    atje ku lindja e diellit te jep nje shprese te re....
    Postime
    610
    urime per temen.eshte mjaft e goditur per kohen ku jetojme .
    mendimi im per kte teme ;ne radhe te pare tek gocat e reja ndikim te madh ka familja ,se kur nje prind eshte ilidhur mjaftushem me vajzen ,nuk ka asnje arsye qe vajza te shkoje me nji bure te martuar e ku di une.....patjeter qe edhe keta bura kane shume faj qe iu bien pas ketyre adoleshenteve .
    une per vete njoh plot vajza si keto sa te duash,dhe disa e bejne per pare e disa per kenaqesite e shfrenuara te momentit,megjithate asnji nga te dyja nuk eshte e drejte,pse mor ti te shkateroje tjetra per hic mos gje nje familje me femije?por sic thashe ne fillim nqs.familja eshte mbi baza te forta ,nuk ka tradhetira shere e grindje ne familje edhe femija do te ndjeke shembullin e prindit,kot si thone (femija eshte pasqyra e prindit)....

LE TE BEHET DRITE! Maska e Aloa
    Anëtarësuar
    30-10-2006
    Vendndodhja
    Atje ku qielli takon detin
    Postime
    71
    Po asnjeres nga palet nuk i gjen dot justifikim per shthurjen ne fjale.
    Burrat duan marredhenie jashte martese, cupkat duan leke jashte mundesive.
    U puqen interesat.
    Jazek per te dy palet.Mekatare te keqinj.
    Everything I do, I do it for you.

Ne bregdet Maska e Asriana
    Anëtarësuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    186
    LAKMIA e madhe qe kane disa femra kundrejt LEKUT,i shtyn ato qe te bejne veprime kaq te neveritshme saqe te shkojne edhe me pleq,apo me burra te martuar.Eshte me mire te mjaftohesh me aq mundesi sa ke,sesa te behesh nje personazh i tille

LE TE BEHET DRITE! Maska e Aloa
    Anëtarësuar
    30-10-2006
    Vendndodhja
    Atje ku qielli takon detin
    Postime
    71
    Citim Postuar më parë nga alnosa
    E NGA KUPTOHET KJO ?/NA E TREGONI DHE NE BUDALLENJVE .
    KAN NDODHUR QE VAJZAT DASHUROJ BURRATE MARTUAR PA E DITUR .
    KUSH ESHTE AJO VAJZ QE SHKON ME BURRE TE MARTUAR NQS E DIN ?KAN MBARUAR TE PAMARTUARIT ?
    CFAR LLOGJIKIMESH !!!!

po ti ne henne jeton.hipi makines e shih rrotull se si u shtremerohen syte adoleshenteve tek kalojne rrugen tere tangerllek ne kulm te trafikut.
    po ne ket mes budallenjt me duken meshkujt mu,qe i re medja se u rinun se kane nje vogelushe bukuroshe ne krah;ndersa cupkat vrasin fukarallekun me keto xhaxhot (qe i qujti mire njeri me lart keshtu) dhe shkon tek shoku klases me bo qefin e moshes.
    Everything I do, I do it for you.

i/e regjistruar Maska e G....
    Anëtarësuar
    05-12-2006
    Vendndodhja
    Torino IT
    Postime
    68
    Te gjithe te kulluar paskeni qene mor popull i forumit ..........

Nuk ka asnje ketu qe ka pasur dy te dashura apo te dashur njekohesisht?????????????????????????????????????? ??

Mendoj se eshte njelloj ndjenja e pasioni edhe mbasi martohesh NDRYSHOJNE DETYRIMET NDAJ FAMILJES qe nuk i ke pasur me pare

Jemi te gjithe mekatare sepse edhe ai, ajo qe kane folur me zjarr e pasion per kete teme, ka pasur te pakten nje here ne jete deshiren per te pasur partnerin e tjetrit NDRYSHOJNE VETEM RRETHANAT PER TE BERE TE TILLA MEKATE

leket ndikojne vetem kur ke te besh me femra te ulta

TRADHETIA ESHTE PJESE E DASHURISE

i/e larguar Maska e bingo-bomba
    Anëtarësuar
    17-07-2004
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    67

Cool E verteta nganjere sna pelqen...

Citim Postuar më parë nga alnosa
    Hajde More Ju Se Spo Dini Cfar Flisne Me .bla --blla --bllaaaaaaaaaaaa
    Ja Tjetri Na E Beka Mashkullin Ujk Tani .,I LAT ZVARRANIKET DHE ZHABAT ,KALUAT TEK KAFSHET ..mjer Ju Per Mendjen Qe Keni .
    Lali nese mire bere qe me kritikove po nuk me the genjej apo jo ???
    Une mund te ta bej me te qart ato cfar thashe me pare thjesht....
    Pyet 10 shoket tend per te gjitha ato qe thashe me lart dhe te jesh e sigurt qe....

8 nga ata qe te shikojne thjesht si shoqe do te thone te verteten d m th ato qe thash une me lart asgje me shume....

2 nga ata qe nuk te shikojne paster si shoqe... do te thone qe jam shume gabim..
    Mendoje vet ti pse kta te 2 do te thone genjeshter....

Pra ska per genjeshtra mashkulli sic e thash eshte......
    Ujku qe qimen e nderon po zakonin se haron..
    Nese sju pelqen juve femrave atere mire do beni ta besoni se edhe ju nuk jeni me te mire se meshkujt sot e ksaj dite....

< me shume respekt bingo-bot >

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar më parë nga bingo-bomba
    Lali nese mire bere qe me kritikove po nuk me the genjej apo jo ???
    < me shume respekt bingo-bot >
    une nuk te thash se ginjen jo ty,asnjerit .
    po thash se mosha e adoleshnteve 17 -19 vjec genjehet leht .
    sepse eshte mosha me e veshtir .pse ky burr i martuar nuk e ha dot me nje qe ka kaluar te 22 apo me lart ?dhe ne kete mosh nuk diskutohet ka ,por % eshte me e vogel se vajzat nqs genjehet genjehet se do vet ..

megjithate respekte ke dhe nga une per kete sjelle te qete . dhe nuk ofendove te me quaje bretkosa apo zhabe e zvarranik .....

flm

i/e regjistruar Maska e saimiri-uk
    Anëtarësuar
    13-01-2003
    Vendndodhja
    All over Albania
    Postime
    252
    ku nje mashkull i martuar d.m.th ka gruan dhe femijet dhe akoma vrapon ndaj epshit te gabuar.

Madje keta persona qe preferojne kete ... mundohen qe te udheheqin nje "LUFT" me jo me moshataret e tyre ,por preferojne qe kete"LUFTE" ta zhvillojne me adoleshentet dhe te shfrytezojne moshen e tyre dhe papjekurin .
    Me kalim e viteve trupat fizik te dy partnereve ndryshojne se tepermi. Disa arrijne ti bejne balle presionit disa te tjere jo, dhe prandaj shohim qe disa meshkuj ose femra "shkojne" me njerez te tjere jashte martese, qofshin me te rinj ose vjeter se vete, dhe shohim shume raste divorci!
    Perse vajzat e reja jane te joshur mbas burrave te moshuar? Sepse te moshuarit jane "fjale embel" dhe sensitiv (u besojne te shkretat u besojne LOL).
    Nga ana tjeter djemte e rinj beqar jane gjith hije rende, epshor dhe patakt! Kjo verehet se si ata ecin dhe flasin dhe femrat i verejne keto gjera shume, nervozizmin, pasigurine dhe sidomos gjuhen e trupit (body language) te mashkullit!
    Ne fillim individet e moshuar duken si "jo predator" dhe femra ju afrohen pa frike dhe gjate bisedes muhabeti ngrohet dhe (u besojne te shkretat u besojne LOL) dhe mund te kaloje ne kontakt fizik qe ndryshe i thojne SeXXX!

mirpo ne kete sfere te problemit me e viktimizuara eshte femra!!!
    Duhet ta hiqni nga koka qe "me e viktimizuara eshte femra" sepse ato nuk jane qenie te dobeta dhe fragile! Atyre ju shijon sexxxi aq sa edhe neve, mbase dhe me shume!
    Sexxx dhe vetem sexxx!
    Ndryshuar për herë të fundit nga saimiri-uk : 23-01-2007 më 18:42

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Kerkoj cheats per The Sims 2(PS2)
    Nga meganoi në forumin Ndihmoni njëri-tjetrin
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 18-04-2009, 04:57

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •