Kjo teme eshte me se e mbingarkuar tani (fale kontributit te vecante te Edi-9/11 me aparatin e tij te pa lodhur)

Per ta bere shfletimin e temave sa me te lehte, eshte mire qe temat te mos mbikngarkohen me teper se me 500 postime, 1000 ne rastin tone jane teper shume, per arsye se temat permbajne fotografi, qe do te thote hapja e tyre ngadalesohet ndjeshem.

Pra, postimet e ardheshme do behen ne temen Tirana e diteve tona II

Pune dhe frektuentim te kendeshem.