Sa Vjece Kane Qene Keto Gocat Qe Po Na Sillni Shembull ,se Vertet Po Cuditem Qe Rrembehen Me Zor .
Se Kam Degjuar Qe Fejohen Pa E Njohur Mire Se Kush Ai Person ,cfar Synimesh Ka ,po Qe Ti Rrembejne Me Zor Nuk Me Kane Zene Veshet Ndonjehere .......
Sa Vjece Kane Qene Keto Gocat Qe Po Na Sillni Shembull ,se Vertet Po Cuditem Qe Rrembehen Me Zor .
Se Kam Degjuar Qe Fejohen Pa E Njohur Mire Se Kush Ai Person ,cfar Synimesh Ka ,po Qe Ti Rrembejne Me Zor Nuk Me Kane Zene Veshet Ndonjehere .......
Para Ca Vitesh Alnosa Ne Shqiperi Keto Femra Merreshin Mes Rruges...mes Shkollave Ose Mashtroheshin...dhe Mund Te Them Qe Kane Qene Ne Mosha Nen 18 Vjec....
Po Eshte Nje E Vertete Sado E Hidhur Te Duket....
Ose Shumicen I Kerkonin Neper Shtepija Per Tu Fejuar Dhe Merrnin Rruget E Kurbetit Me To Dhe Atehere I Detyronin Te Punonin Se Ndryshe Ushtronin Dhunen Ose Friken Per Familjet E Tyre Ne Shqiperi..
Respekte
"Carpe Diem"
...eh sa kam lexuar si kjo histori. Me vjen shume keq se shumica mbase jane liruar nga kthetrat e tutoreve por kane paguar shtrenjte.
te pershendes
NGA LARA21K
PO SHUMICA JANE LIRUAR NGA KTHETRAT E KETYRE TUTOREVE....JANE MUNDUAR TE BEJNE JETEN E TYRE NORMALE PO SIGURISHT DUKE U NDJEKUR NGA PSIKOLOGE PER VITE ME RRADHE...SEPSE DUKE VUAJTUR NE KETE MENYRE KAQ TE TMERRSHME ESHTE E VESHTIRE QE KJO E KALUAR TE HARROHET....
ESHTE E VESHTIRE TE HUMBESH PERSONALITETIN DHE TA KRIJOSH PRAPE...
PO NE BOTE FATKEQESISHT KA PLOT FEMRA TE TILLA QE NUK KANE GJETUR AKOMA GUXIMIN TE FLASIN DHE TE VEPROJNE..
RESPEKTE
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DI_ANA : 14-12-2007 mė 14:08
"Carpe Diem"
Postuar mė parė nga alnosa
Ke qene gje ne 97-ten ne Shqiperi ti??
Mosha : 16 - e tutje
Po Kam Qene Biles Ne Nje Moshe Shume Delikate ,dhe Ja Ku Jam Sot E Parrembyer Nga Keta Lamasha .ajo Qe Do Vet Shkon Se Ste Rremben Njeri Me Zor .
Alnosa E Ke Gabim..........
Duhet Te Te Them Dicka ...vete Shqiptaret E Pranojne Nje Gje Te Tille Qe Ka Ndodhur Atje...
Duhet Te Dish Qe Keta Meshkuj Dine Ku Bejne Gjejne Femrat Me Naive Dhe Sa Me Pak Te Perkrahura...
Ka Raste Plot Qe Keta Meshkuj Qe Kane Bere Keto Krime Kane Perfunduar Neper Burgje Ose Vrare Nga Famila E Vajzes Per Te Marre Gjakun Dhe Vene Nderin Ne Vend...
Po Alnosa Keto Gjera Te Shemtuara Kane Ndodhur Dhe Ndodhin Akoma Po Me Me Pakice Sepse Shumica Jane Djegur...
Respekte
"Carpe Diem"
Ndoshta Ke Te Drejte .
Se Une Para 1 Muaje Qesh Ne Shqiperi ,
Dhe Nuk Ti Hidhte Njeri Syt ,biles As Te Shikonte Njeri Me Sy Po Te Shihje Punen Tende .
Ne ate moshe kam qene dhe une dhe mua sme ka ndodhur gje. Pse??
Sepse kisha njerez, ne rast te kundert te atyre qe jane rrembyer. Ato qene pjeserisht jetime ose paten vetem njerin prind gjalle ose i paten te dy gjalle por aq te keputur ekonomikisht saqe nuk mund te merrnin asnje hap pervec ti drejtoheshin policise.
Per policine e asaj kohe nuk kam nevoje te bej koment meqe ke qene aty.
Une e kam pare me syte e mi dhe ajo ishte me cante shkolle.
Ishte gje faji i saj pse ndodhej vetem??? (sepse mua ne ate kohe me merrnin prinderit nga shkolla)
Sepse Kishe Njerez ?jo Kete Sta Pranoj .
Po Thuaj Se Kisha Trurin Ne Vend Dhe Zguxonte Njeri Te Bente Xhap .
Mos Me Fut Familjen Dhe Njerezit Ketu Se Sdo Te Ruanin Keta Nga Prapa Ty .
Nuk mjaftonte vetem mendja e prehte por edhe njerezit qe mua nga mbrapa me kane ndenjur.
Mua ata nga mbrapa me ndenjen, qe per ty mund te jete e imagjinueshme.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga lara21k : 21-01-2007 mė 18:01
Krijoni Kontakt