1% mos ke harru zerot
shqiptar eshte komb me tradita
ti qe jeton jasht e di me mire se ata qe jetojn ne shqiperi
ka varferi por gjithandej eksiston
1% mos ke harru zerot
shqiptar eshte komb me tradita
ti qe jeton jasht e di me mire se ata qe jetojn ne shqiperi
ka varferi por gjithandej eksiston
Jeto sot se neser nuk i dihet
Krenohem qe jam SHqiptare
ku ka me mir ku ka me mir se me kond shqiptar
OO sa mir me ken shqiptar
P.S si shume e dua shqiptarin hahahahah
!Gjeja me e mire dhe me e keqe e njeriut eshte gjuha!
Na keshkan pare boten keta servila e tash na thone se s'jemi Shqiptare. Shqiptar nuk behesh dote or mik, por lind i tille. Juve qe thoni se nuk jeni Shqiptar ju eshte servilosur shpirti, dhe nuk dini se ku jeni. Jeni te lidhur me zinxhir mes rrenjeve te tuaja dhe momentit qe jetoni...
Jam JETUS jo TREGUS!.
jam dakort me Lotin
eshte si me thene kam lindur njeri ne toke dhe shkoj ne mars tani quhem jashttoksor
Une jam 99.99% shqiptar. Ai 0.01% eshte nje si pucer qe me ka dale dhe shkova te doktori dhe me tha qe eshte mish i huaj. Po do ta operoj dhe do ta heq qe te jem 100% mish vendi.
ke te drejt
jena race e bukur dhe te zgjuar
vetem se jemi pak gjaknxeht
Nėse thonė se lufta dėmton paqen unė "m.g.q.n.t.v." po ju them lufta pėr liri ėshtė paqia vetė!
Autori i shkrimit siper nuk eshte femije i lindur ne emigracion e kisha batuten per ate.Sa per ato prinder qe nuk i mesojne femijeve gjuhen shume gabim,sa me shume gjuhe ti dish aq me mire eshte.Mendoj se vijne nga familje me komplekse te inferioritetit.Une kendej nga jam degjoj historira nga me te ndryshmet me vjen per te qeshur.Jo me larg se sot Nje shoqa ime qe punon infermiere ne spital kishte pare nje shqiptare duke i sherbyer nje te semuri me pagese, qe nuk i kujtohesh ku e kishte pare dhe e kishte pyetur nga jeni ju? jam Italiane i kishte thene personin e njoh dhe une Jam shkrire duke qeshur kur me ka thene personi ne fjale nuk do shume per ta kuptuar qe nuk eshte Italiane.Ka dhe keshtu dhe te siguroj qe ketyra nuk ja varin me keq.
Krijoni Kontakt