Ah po D&G, flm qe me kujtove. Kam kohe ne US dhe s'kam degjuar per ndonje rast te tille.Postuar më parë nga D&G Feminine
Ah po D&G, flm qe me kujtove. Kam kohe ne US dhe s'kam degjuar per ndonje rast te tille.Postuar më parë nga D&G Feminine
come on, sa gra ( e burra) tradhtojne, kush po vret thjesht per tradhtiPostuar më parë nga conman
![]()
Scot Peterson vrau, po tradhtoi ai jo ajo, me c'mbaj mend ( ai qe u be biond eshte apo jo?)
Postuar më parë nga Lioness
Ne nje shoqeri te mbyllur qe vlereson shume nderin dhe moralin, Honor Killings most of the times eshte Mercy Killing.... Eshte e vertete qe Shqiperia ka ndryshuar po ekzistojne ende krahina te cilat ende nuk jane rrahur nga era e ndryshimeve.... Une prape mendoj qe akti i vellait ishte me i respektueshem sesa ai i motres...everything aside, nje k***v me pak...
Pse akoma ekzistojne keto losers qe presin ti marrin grate nga Shqiperia , biles te virgjera ??? Gimme a break !!
dhe ne fund mire ua bejne .
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Postuar më parë nga D&G Feminine
Eshte e vertete, po ky ishte rast ekstrem ashti sic eshte ka plot raste ekstreme ne te gjithe boten...
Kush Tha Qe Ajo Ishte E Virgjer KUR U MATARUA :d
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Postuar më parë nga PINK
Quote of the Day![]()
Totallly agree
Bie fjala , nuk eshte e thene te jete apo jo . lolPostuar më parë nga Xhuxhumaku
Mire ua bejne po he , se nuk martohet njeriu vetem se eshte shqipe per nje kohe te shkurter si 1 muaj .![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Per conman, kur te kete kohe ose deshire lol:Postuar më parë nga conman
Kliko: Honor Killings
Martohen qe i lujne fene
me kane thene nje rast, per nje qe pasi eshte martuar, ka qitur robt e vete neper shqiperi per te pyetur si ka qene sjelle nusja![]()
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Krijoni Kontakt