Close
Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 70
    i/e regjistruar Maska e alda09
    Anėtarėsuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327

Talking

Citim Postuar mė parė nga Sa Kot Lexo Postimin
    Une vetem nga mendimi qe dikush do me cpoje llapen tej per tej ze kujen, jo me te me ndodhe ne te vertete!!!!!

Per Zotin, s'ka gje me makaber!!
    HHHHAAAHHhaahhA SA KAM QESHUR,ti tmerrohesh sikur do ta vendos kasapi pirsing

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Me pelqen kur e kan femrat te hunda.
    Ju shkon.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e Helona
    Anėtarėsuar
    02-01-2008
    Postime
    70
    une e kam nje pirsing qe 3 vite dhe ka vetem nje vite qe nuk ndjej dhimbje ,me se dy vitet e para kam pasur shume probleme ,me eshte infektuar ne maksimum sa me eshte dashur te iku tek mjeku, pastaj dhimbje te madhe ,por,qe nje vite nuk kam me probleme...

Elbasanlli 4eve® Maska e AnGeL_DeViL
    Anėtarėsuar
    16-01-2008
    Vendndodhja
    As Ne Toke,As Ne Qiell
    Postime
    507
    Jane gjera kot edhe pak kuptim
    Trimi Mire Me Shoqe Shume

i/e regjistruar Maska e suada dr
    Anėtarėsuar
    04-04-2008
    Postime
    652
    Un e kam 1 ne kerthize, kam 6 vjet qe e kam ber. Se imagjinoj dot veten pa te, me eshte bere pjese e trupit.
    Di te them qe kur e kam ber, gati me ran te fiket.
    Por ja ka vlejt se e kam fiksim.

Kurse cunat me piercing s`me pelqejne.

Happy Maska e milanistja_el
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    ne krahet e dashurise... por me mendje ne Elbasanin tim te dashur...
    Postime
    2,065
    S'dua t'i kem vete, po s'kam paragjykime per ato qe kane pirsing. Motra ime ka dy, nje ne hunde dhe nje ne kerthize... duket kendshem per syrin, por s'duhet te jene te ekzagjeruara, te vihen vend e pa vend neper trup apo neper fytyre... ndoshta ka lezet nje ne vetull, nje ne hunde e nje ne kerthize. Gjithmone t'ua shoh te tjereve se vete s'dua te kem, dhe per vethet nga nje vrime ne vesh kam se kam bezdi me shume
    Mos ua bej te tjereve ē'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,599
    Citim Postuar mė parė nga Glamorous Lexo Postimin
    Cfare mendoni per pirsit??? Keni ndonje te tille ne trup? A do tju pelqente te kishit nje te tille?
    Po e dashura, ose i dashuri juaj a e ka nje te tille? Si ju duket?
    Kam patur edhe kam akoma.Me pelqejne shume ndonje here kam degjuar qe jane shume te rrezikshme.Por eshte dicka qe kur e ben ate pirsit duhet ta kesh kujdes edhe duhet te pakten muajin e pare mos te ifektohet.Une s'kam patur probleme te tilla.Shume i kam hequr tani.Por te fundit qe kam bere eshte afer buzes lart.

£u & £i Maska e xlindax
    Anėtarėsuar
    10-02-2007
    Vendndodhja
    Italy
    Postime
    733
    Citim Postuar mė parė nga Asriana Lexo Postimin
    Pirsing? Jo, faleminderit
    E Diele, 17 Dhjetor 2006
    Nese pirsing mund te konsiderohet nje mjet shprehes, nese mishoren nje impuls rinor apo ka nje vlere estetike, nuk eshte ky qellimi. Ceshtja eshte nje tjeter: eshte e rrezikshme per shendetin? Pergjigja eshte ne faktet e dokumentuar dhe ne revistat kryesore nderkombetare te mjekesise.

Nje nga rastet tipike eshte ai i nje vajze italiane 18-vjecare, e goditur nga nje forme e pazakonte e nevralgjise trinjake. Nje muaj pas venies se pirsing, vajza filloi te kishte nje dhimbje te forte ne anen e djathte te fytyres. Kesaj dhimbjeje i shtoheshin rreth 20 apo 30 here ne dite shok alektrike qe provokojne nje ulje te ndjeshmerise per 30 sekonda. Ishte e qarte se behej fjale per nevralgjine e trinjakeve, irritimi i nje nervi i perbere nga tre rrenje qe pershkojne pjesen frontale. Kjo lloj dhimbje, eshte me intensja dhe me e padurueshmja qe njihet, dhe jo rastesisht kjo nevralgji ehte quajtur si “sindroma e vetevrasjes”, sepse per te shmangur dhimbjen te shtyn ne gjeste ekstreme. Por 48 ore pas heqjes se pirsing, cdo sintome ishte zhdukur dhe nuk eshte shfaqur me deri tani, qe ka kaluar nje vit. Se ne c’menyre pirsing ka qene shkak i dhimbjeve nuk eshte e qarte. Por sipas mjekeve pirsing mund te kete provokuar rryma elektrike qe kane irrituar me pas nervin. Nje hipoteze tjeter eshte ajo e irritimit kimik nga ana e nderhyrjes. Ky rast i cuditshem eshte i pari i regjistruar ne literature. Por nuk perjashtohet mundesia qe t’i kete ndodhur te tjereve. Nje tjeter rast ne literature raporton simptoma te semundjes ne pjesen e siperme te lobeve te veshit, ne nje paciente 68-vjecare, dhjete vjet pas ajo kishte vene pirsing.

Te cposh lekuren per bukuri te ekspozon para rrezikut te irritimeve, reaksione alergjike, infeksione si hepatiti, sida etj. Lekura perfaqeson nje barriere midis organizmit dhe agjenteve te rrezikshem qe gjenden ne ambjent.Nese fusim nje cope metali ne trupin tone, duke dhunuar kete barriere, ekspozohemi para rreziqeve. Sipas disa mjekeve ne pjesen e jashtme te pirsing grumbullohet pluhur, sapun, mbi te gjitha baktere dhe viruse. Keto mund te kalojne lehtesisht ne gjak, vecanerisht nese zona eshte e mbushur me ene gjaku.

Duke mberritur ne gjak, bakteret mund te perfundojne ne zemer, te kolonizojne valvolat kardiake dhe te provokojne disfunzione, si endokarditi.

Midis zonave me te cpuara eshte kerthiza, qe eshte edhe nje nga vendet qe kolonizohen me shpejt nga bakteret. Por megjithate, pikat me te rrezikshme mbeten goja (buzet dhe gjuha), hunda dhe organet gjenitale.

Edhe alergjite jane te shpeshta. Keto mini bizhu duhet te jene celik, por ne shitje gjenden pirsing te cilesive te ndryshem: e nese ne Europe niveli i nikelit, qe provokon alergji, nuk mund te kaloje nje vlere te caktuar, ne Kine per shembull ndodh ndryshe.

/Korrieri/

Kur ben nje pirsing e disinfekton deri sa te krijoet lekura mbrojtese rreth e rrotull vrymes. Kshuqe č e veshtir te infektohet.
    E nejse, kur ke fiksime te tilla mendon vetem ti heqesh dhe kur na ndodhin keto gjera,si asaj vajzes Italiane, kuptojme se c'do te thote.
    Por deri atehere....
    Ogni xsona che passa nella mia vita č unica...
    Xkč lascia un poco di se..
    E prende un poco di me.

i/e regjistruar Maska e loveyou
    Anėtarėsuar
    28-04-2008
    Postime
    36
    mua me pelqejn.

i/e regjistruar Maska e loveyou
    Anėtarėsuar
    28-04-2008
    Postime
    36
    Citim Postuar mė parė nga Gerrard Lexo Postimin
    Pershendetje!!

gjyshja kur vija e takoja (Te keqen nenia me je bere si DEM race me keto vathet, kur ishim ne koperative ja vinim demeve te vaksinuar) LoOoL.
    .
    hahahahahahahahaha loooooooool

Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Cfare mendoni per Hitlerin dhe "Mein Kampf"
    Nga wittstar nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 105
    Postimi i Fundit: 06-02-2011, 20:15
  2. A mendoni tė ktheheni nė Shqipėri ?
    Nga Arbushi nė forumin Kulturė demokratike
    Pėrgjigje: 189
    Postimi i Fundit: 10-01-2011, 07:06
  3. Cfare mendoni pėr lakuriqėsinė e femrave shqiptare?
    Nga vesaaa nė forumin Votime dhe sondazhe
    Pėrgjigje: 454
    Postimi i Fundit: 05-12-2010, 16:02
  4. Pyetesor: Si mendoni...?
    Nga gea_07 nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 19-03-2007, 18:47
  5. Si mendoni...?
    Nga PRI-LTN nė forumin Shkenca dhe jeta
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 28-02-2007, 16:34

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •