Close
Faqja 44 prej 48 FillimFillim ... 344243444546 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 431 deri 440 prej 480
    eLbaSanLLi Mor bAb! Maska e SeveN
    Anėtarėsuar
    19-07-2006
    Vendndodhja
    Anės detit i palarė,Anės dritės i paparė,Pranė sofrės i pangrėnė,Pranė dijes i panxėnė!
    Postime
    216
    Citim Postuar mė parė nga Qerim Lexo Postimin
    Te tre jane kot ! Me mire te mbetet Aliahmeti.
    Alimehmeti per te qene i sakte!
    Megjithate dhe une ne nje mendim me ty jam me mire te mbajne po kete qe kishim se sa te marrin ndonje nga keto tre dallkauket se asnje s'eshte i pershtatshem! Shpresoj qe Laze te ktheje ne Elbasan dhe Duron me Capen se Kotorri se len Dinamon te pakten edhe kete vit!Te shofim se cdo te ndodhe kete vit, ishalla po fitojme ndonje gje! Forca Elbasani!
    Si je t’adore par crainte de l’Enfer, brūle-moi en Enfer, si je t’adore dans l’espoir du Paradis, exclus-moi du Paradis. Mais si je t’adore pour toi-mźme, ne me prive pas de ta Beauté éternelle!

Verdheblu 4ever Maska e ChAoS_DrAgOn
    Anėtarėsuar
    17-01-2008
    Vendndodhja
    Elbasan
    Postime
    177
    Citim Postuar mė parė nga SeveN Lexo Postimin
    Alimehmeti per te qene i sakte!
    Megjithate dhe une ne nje mendim me ty jam me mire te mbajne po kete qe kishim se sa te marrin ndonje nga keto tre dallkauket se asnje s'eshte i pershtatshem! Shpresoj qe Laze te ktheje ne Elbasan dhe Duron me Capen se Kotorri se len Dinamon te pakten edhe kete vit!Te shofim se cdo te ndodhe kete vit, ishalla po fitojme ndonje gje! Forca Elbasani!
    Cfar duro thua re as duro as capen 1 duro a legen rq pm i ka te gjitha capen 1 a tradhtar as nji nuk dum sa per tranjer alimehmeti nuk ban do i fusim fshesen
    Sulejman Starova. eshte nje nga tranjeret me te mire te shqiperis dhe po ta marrim ben mire
    Verdh E Blu 4ever

BeLeGu Maska e KaLajsi
    Anėtarėsuar
    19-05-2004
    Vendndodhja
    MiLaNo
    Postime
    365

Kotorri,midis 4 alternativave

Elvis Kotorri,portieri me i mire i kampionatit te sapoperfunduar,shprehet hapur per te ardhmen e tij,te cilen nuk e perjashton te jet edhe larg Dinamos,duke pare ofertat konkrete qe kan ardhur ne drejtim te tij menjeher pas kampionatit, E interesuar per sherbimet e numrit 1 me te mir ne qarkullim ne Shqiperi,pervec verdhebluve te Elbasanit,eshte edhe skuadra e Tiranes,nderkohe qe Vllaznia tani per tani nuk ka shfaqur interes,edhe pse ne krye te pankines se saj eshte ven ish-trajneri i Kotorrit Agim Canaj. ''Ofert konkrete per momentin ka pasur vetem nga drejtuesit e klubit te Elbasanit,te cilet me kan kontaktuar disa dit me par dhe me kan afruar shifra te konsiderueshme.Megjithate perpara se te vendos esht normale te flas edhe me kreret e Dinamos e te vlersoj oferten e tyre. Une e di se sa vlejdhe me ate synim do te paraqitem,por eshte ende heret per te folur,mbasi me par duhen konsideruar te gjitha alternativat'',shprehet Kotorri. Nderkoh per Tiranen,portieri tregon se ka pasur nje kontakt pa perfunduar ende kampionati,ndersa me von askush nuk ka folur mė me te. ''Tirana ka ardhur dhe me ka kerkuar pa mbaruar kampionati,por refuzova cdo bisedim,mbasi nuk e kosideroja etike te flas per klube te tjera nderkoh qe jam ne kontrat me nje tjeter. Por mbas perfundimit te sezonit asnje drejtues i bardhebluve nuk esht paraqitur per te folur,nderkohe qe mund te pergenjeshtroj cdo lidhje me Vllaznine,pasi nuk kam pasur as edhe nje kontakt me ta. Kurse ne lidhje me ofertat qe kam pasur nga jashte,situata esht shum e thjesht:nje menaxher ka kontaktuar dhe me ka dhen shum shpresa,keshtu qe tani pres vetem nje sinjal te tijin. Gjithsesi,nuk e kam me ngut,mbasi ofertat nuk me mungojne'',perfundon Kotorri.
    Jufka ime ...

eLbaSanLLi Mor bAb! Maska e SeveN
    Anėtarėsuar
    19-07-2006
    Vendndodhja
    Anės detit i palarė,Anės dritės i paparė,Pranė sofrės i pangrėnė,Pranė dijes i panxėnė!
    Postime
    216
    Citim Postuar mė parė nga ChAoS_DrAgOn Lexo Postimin
    Cfar duro thua re as duro as capen 1 duro a legen rq pm i ka te gjitha capen 1 a tradhtar as nji nuk dum sa per tranjer alimehmeti nuk ban do i fusim fshesen
    Sulejman Starova. eshte nje nga tranjeret me te mire te shqiperis dhe po ta marrim ben mire
    Pse e lale qenkan te tille ato? Menduan per karrieren e tyre, ato ekipe i ofruan ma shume atje vajten! S'mund ti gjykoje asnje per zgjedhjen e tyre! Une personalisht do deshiroja shume ti shikoja serish me fanellen e ELBASANIT se jane lojtare te kalibrit te larte te pakten per kampionatin shqiptar! GJithsesi secili ka mendimin e vet dhe ti mendon se njeri eshte rq dhe tjetri tradhtar, ndersa une se kam kete mendim personalisht!
    Si je t’adore par crainte de l’Enfer, brūle-moi en Enfer, si je t’adore dans l’espoir du Paradis, exclus-moi du Paradis. Mais si je t’adore pour toi-mźme, ne me prive pas de ta Beauté éternelle!

Anėtarėsuar
    17-01-2008
    Vendndodhja
    Elbasan
    Postime
    177
    Citim Postuar mė parė nga SeveN Lexo Postimin
    Pse e lale qenkan te tille ato? Menduan per karrieren e tyre, ato ekipe i ofruan ma shume atje vajten! S'mund ti gjykoje asnje per zgjedhjen e tyre! Une personalisht do deshiroja shume ti shikoja serish me fanellen e ELBASANIT se jane lojtare te kalibrit te larte te pakten per kampionatin shqiptar! GJithsesi secili ka mendimin e vet dhe ti mendon se njeri eshte rq dhe tjetri tradhtar, ndersa une se kam kete mendim personalisht!
    per duron te gjith keshtu thojn merri te gjith tifozet e elbasanit dhe pyti per duron se cfar do te thojne dhe pastaj hajde posto dhe me thuaj se si kan than
    ti me mendin tjeter kurse un kam mendim tjeter klm
    Verdh E Blu 4ever

Anėtarėsuar
    17-01-2008
    Vendndodhja
    Elbasan
    Postime
    177

Josa ne Elbansa, per tri dite behet prezantimi!

Josa ne Elbansa, per tri dite behet prezantimi!

3/6/2008 |
    Keto dite te nxehta vere po kalojne me temperatura te larta, kjo e ndikuar edhe nga zhurmet e merkatos. Ne mbare shtypin e perditshem qarkullojne shume emra futbollistesh si dhe trajneresh. Nje gje e tille eshte vene re edhe ne ekipin verdheblu. Kohet e fundit pas nenshkrimit te kontrates me disa futbolliste si Bejzade, Sheta, Karcev etj,. Si dhe ne kontakt me te tjere lojtare ne kerkim eshte edhe emri i trajnerit, i cili do te udheheqe Elbasanin gjate sezonit te ardhshem. Ne media po flitet per shume emra trajneresh si Bici,n Starova etj. Por me prane ekipit te Elbasanit duket se eshte emri i Mirel Joses, i cili ka rene parimisht dakord me drejtuesit verdheblu dhe nenshkrimi i kontrates duket se eshte thjesht nje formalitet. Joses i jane parashtuar kushtet e kontrates dhe gjithcka qe ka te beje me drejtimin e ekipit verdheblu. Nga burime koefidenciale brenda klubit mesohet se pas tri ditesh do te behet edhe prezantimi i trajnerit te ri te Elbasanit.

ULTRAS_100%
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Verdh E Blu 4ever

Anėtarėsuar
    17-01-2008
    Vendndodhja
    Elbasan
    Postime
    177

Elbasani, gati tri perforcime!

Elbasani, gati tri perforcime!

4/6/2008 |
    Pas konfirmimit tė trajnerit Mirel Josa, tashme Elbasani, hedh "grepat" tek tri futbollistet: Erjon Xhafa, Suat Lici, Mariglen Kapaj, mund te vishen verdheblu shume shpejt. Josa ka shprehur haptazi se do ne dispozicionin e tij keto lojtar dy nga te cilet i ka pasur ne dispozicion kur ka qene tek Vllaznia. Erjon Xhafa nje mbrojtes cilesor qe do i sherbeje shume mire Elbasanit, ne repartin e mbrojtes dhe sezonin e fundit eshte aktivizuar tek Tirana. Gjithashtu, Suat Lici, nje mbrojtes i shkelqyer si ne krahun e djathte dhe ne te majte me mentalitet kampioni. Pritet dhe rikthimin ne ekipin “meme” te Hetlem Capjes, pas nje aventure me shume senje vjecare me ekipin e Tiranes. E.Xhafa, Capja, Lici , Kapaj, mund te jene blerjet e para sezonale per Elbasanin. Duken qarte se objektivat e Elbasanit per sezoni e ardhshem jane per nje skuader kampione duke u futur fuqishėm nė merkato, ku janė projektuar edhe disa blerje tė tjera, qe per momentin mbahen sekret.

Andi Shaulli
    Verdh E Blu 4ever

Anėtarėsuar
    17-01-2008
    Vendndodhja
    Elbasan
    Postime
    177

Hetlem Capja 90% ne Elbasan!

Hetlem Capja 90% ne Elbasan!

5/6/2008 |

Pritet dhe rikthimi ne ekipin "meme" te mesfushorit elbasanas Hetlem Capja.
    Pas nje aventure me shume senje vjecare me ekipin e Tiranes tashme 15-vjacari mund ti bashkohet skuadres verdheblu pas ofertes konkrete nga ana e presidentit Laze. Capja ėshtė njė mesfushor me eksperiencė dhe ka dal ne sezonin 2006-2007 kampion me Tiranen dhe gjithashtu kampion me Elbasanin 2005-2006. Lojtari i Tiranės, mund te jete blerja e parė per Elbasanin. Nga burime konfidenciale brėnda klubit mėsohet se ditėn e sotme janė zhvilluar bisedime ndėrmjet drejtuesėve tė klubit verdheblu dhe mesfushorit elbasanas dhe palet jane parimisht dakord.

Andi Shaulli
    Verdh E Blu 4ever

Anėtarėsuar
    17-01-2008
    Vendndodhja
    Elbasan
    Postime
    177

Josa prezantohet ne Elbasan!

Josa prezantohet ne Elbasan!

Diten e sotme ne ambientet e klubit verdheblu trajneri i mirenjohur i kampionatit shqiptar Mirel Josa eshte prezantuar si "timonieri" i ri i ekipit te Elbasanit. Mirel Josa ka nje te kaluar teper te mire si futbollist i Tiranes dhe i perfaqesueses kuqezi, nderkohe qe si trajner ka drejtuar skuadrat e Tiranes, Skenderbeut dhe Vllaznia, me te paren ka sigurar dhe nje titull kampione.

Ne fjalet e prezantimit te tij nder te tjera trajneri Tiranes u shpreh:
    "Pranova se Elbasani ėshtė njė skuadėr qė ka karakteristikat e saj. Pėr sezonin e ardhshme premtoj njė ekip kompetitiv nė Superligė. E ka treguar kėtė dhe me trajnerėt e mėparshėm. Kush ėshtė ai president dhe trajner qė nuk do tė nxjerrė ekipin e tij kampion. Ne do tė bėjmė maksimumin pėr tė arritur objektivat maksimale”

Nderkohe qe presidenti Arben Laze ka bere te ditur disa emra qe jane ne "shenjestren" e skuadres se Elbasanit si Endri Vrapi, Maringlen Kapaj, Suad Lici, Erion Xhafaj dhe Franc Ahi, por ende asgje nuk eshte zyrtarizuar.

www.kfelbasani.com
    Verdh E Blu 4ever

Anėtarėsuar
    17-01-2008
    Vendndodhja
    Elbasan
    Postime
    177
    Merkato "verdheblu"

Duket se temperaturat e larta si dhe kampionati europian i futbollit kane lene ne hije merkaton verdheblu.Por nje gje e tille kundershtohet nga kampi verdheblu i cili po ben perpjekje maksimale per te sjelle ne ekip elemente te cilet do te plotesojne ekipin verdheblu.Padyshim gjetja e elementeve cilesore nuk eshte e lehte por kembengulja e stafit drejtues po ben perpjekje per te sjelle ne gjirin e saj tre lojtar maqedonas.Lojtaret ne fjale luajne perkatesisht ne pozicionin mbrojtes si dhe mesfushor.Nje komfirmim me i sakte per kete ardhje pritet te jete ne ditet e ardhshme.
    Verdh E Blu 4ever

Faqja 44 prej 48 FillimFillim ... 344243444546 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Tifozėt e Super Kampiones Tirana
    Nga BlueBaron nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 157
    Postimi i Fundit: 26-02-2006, 22:05
  2. Elbasani, atje ku pluhuri mbyt ajrin
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 22-11-2005, 19:10
  3. Elbasani do rikthejė femrat nė stadium
    Nga Brari nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 18-11-2005, 16:54
  4. Njėzet e dy korona: Elbasani
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 06-09-2005, 18:05
  5. Elbasani
    Nga erzeni nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 30-10-2002, 14:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •