Close

Rezultati i Sondazhit: Olldashi apo Rama?

Votues
122. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Sokol Olldashi

62 50.82%
  • Edvin Rama

60 49.18%
Faqja 6 prej 26 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 253
    i/e regjistruar Maska e Tipiku
    Anėtarėsuar
    08-08-2005
    Postime
    3,950
    qenka olldashi me i mire se edvini edhe kte nuk e kisha degju po kshu flasin ato qe jan jashte shtetit edhe nuk shofin cfare pune kolosale ka bere EDI RAMA po i ftoj ta vizitojn me shpesh Tiranen ato qe e mbajn veten per tironca apo tironce edhe te shofin cila ka qen tirana edhe kush eshte sot.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Tipiku : 24-11-2006 mė 07:38

Stjerner er dom som lyser i Mųrke

Edi Rama = nje siguri per te ecur Tirana perpara dhe drejt rruges se nje kryeqyteti Europian.Kete nuk e them une po eshte cilesuar nga udheheqesa te BE qe eshte nje nga kryetaret e bashkive me te pergatirur ne europe.

Superlativa tipike allashqiptare!
    Nje kryeqytet europian nuk behet vetem nga ngjyrat e fasadave apo minifundet e punonjesve te bashkise.
    Kryeqyteti europian njihet nga menyra se si zgjidhen ata qe e drejtojne ate bashki dhe nga menyra se si drejtuesit e saj e zbatojne ligjin.
    Pra sa dhe si drejtuesit e saj e mbrojne dhe respektojne qytetarin, sa dhe si e mbrojne ata mjedisin ku jeton ai qytetar, sa dhe si e mbrojne ata te ligjshmen etj.
    Ne asnje kryeqytet europian nuk ndodhin paradokse si ne Tirane (pa folur per bashkite dhe komunat e tjera).
    Paradokse qe kane te bejne me mungesen e plote te nje strategjie zhvillimi afatgjate te Tiranes, paradokse qe kryhen permes perfaqesimit te grupeve te interesit (bizneset e ndertimit) te shfaqura kryesisht ne dhenjen e lejeve te ndertimit mbi bazen e studimeve pjesore urbanistike etj.
    Tiranes qe rritet per se gjati pa fund ne periferi dhe per se larti pa fund ne zonat qendrore.
    A kishte me paradoks se sa shperfytyrimi gjigant prej betoni i sheshit Rilindja (ish-Zogu i Zi)?
    A ka me paradoks se bashkia ne vend se te merret me ato per te cilat eshte zgjedhur, merret me zedhenje e zedhensa, me lufte politike e me demagogji?
    Bashkia po i ngjan qe nje kohe te gjate nje partie opozitare, ndersa partia kryeopozitare PS po i ngjan nje bashkie!?
    E gjithe PS po merret me ngjyrat e fasadave te Edit, ne vend se te mirren me demokratizimin dhe emancipimin politik te vetvetes dhe te te gjithe shoqerise shqiptare!?

Akulli Maska e DiGiTeX
    Anėtarėsuar
    30-04-2002
    Vendndodhja
    Diku Rreth Botes
    Postime
    368
    Ore une sju mar veshe juve.. dhe me vjen sinqerisht shume keq qe gjykoni ne kete menyre.
    Me sa shof une juve keni kohe qe ngroheni ne diell dhe sdoni qe ti fusni ne mendje te mirat e Edi Rames per Tiranen.
    dhe tjeter gje me sa shof une ju keni dhe nje ego qe vetem ju dini dhe asnjeri nuk mund tju kundershtoi juve.

Shifni realitetin dhe flisni , mos flisni ne ajer sepse ska kuptim te bisedojme me nqs vazhdoni dhe flisni ne ajer !!

Kalofshi mire !!
    "Merrja te mirėn tė ardhmes, hidhja te keqen tė kaluarės"

2010 Triplete Maska e oliinter
    Anėtarėsuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    me zgjedhje te ndershme fiton e majta pasi me te djathten jane vetem nje pakice dhe ata jane ekstremistet e ushtarit te panjohur!!

EDI RAMA fiton perseri
    vari leshte

zhapik buster Maska e drity
    Anėtarėsuar
    11-01-2006
    Postime
    1,237
    Citim Postuar mė parė nga vlora_forever
    dhe tjeter gje me sa shof une ju keni dhe nje ego qe vetem ju dini dhe asnjeri nuk mund tju kundershtoi juve.

Shifni realitetin dhe flisni , mos flisni ne ajer sepse ska kuptim te bisedojme me nqs vazhdoni dhe flisni ne ajer !!
    vlora for ever,

personalish nuk e kam problem te me kundershtosh, por, do te ishte me interesante te me kundershtoje me argumenta.

"Shif realitetin" nuk eshte argument ne nje debat, sepse realiteti interpretohet ndryshe nga njerez te ndryshem.

E lexova edhe nje here postimin tim, dhe nuk me duket se kam folur ne ajer, kam pershtypjen qe kam mbeshtetur mendimet e mia me argumenta. Mund te them te njejten gje per postimin e Qazimit, eshte i mbeshtetur me argumenta.

Jam gati te ndryshoj mendim per Ramen, por do te te duhet te perdoresh argumenta dhe fakte ne debat, dhe jo vetem fryme proletare.

gezuar,
    When you are in it up to your ears, keep your mouth shut.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-03-2006
    Postime
    92
    Citim Postuar mė parė nga Qazim RUDI
    A kishte me paradoks se sa shperfytyrimi gjigant prej betoni i sheshit Rilindja (ish-Zogu i Zi)?!?

Qazo me kenaqe me kete shprehjen e sheshit Rilindja
    Po ai ishte Enveri o tu mbyllte dhe sja ndryshoi dot emrin Kucoves doli nje katnar si Sala ti ndryshoj emrin Zogut te ZI
    Qazo vllai
    nese te paguajne per kete pune hallall
    Nese i thua keto shprehje pa te paguar njeri shko vizitohu qazo se sje mire....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ClaY_MorE : 25-11-2006 mė 15:48

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    vampiri i luizes.. ti smund te besosh se ka njerez bota e se kta njerez ndryshe nga soji yt vampir mund te thone mendime pa u paguar..
    ku di ti nga civilizimi.. soji yt ka folur me pagese te radhat e gjizes duke provokuar njerzit per hesap te gestapos se enverit dhe me vone te sportelet e gjallices duke provokuar gjakderdhjen e 97-tes per hesap te padronve te ps-se..
    ik mos hyre ketu ku diskutojme ne njerzit.. shko te freshi i edvin brace gjinush mustaf caush velise.. se aty te paguajn mire..

Femme Fatale Maska e Poison_Ivy
    Anėtarėsuar
    01-07-2006
    Postime
    121
    Per ke Edi po flasim?
    Per World's best mayor ne 2004?
    Per nje nga herote e Europes te shpallur nga revista "Time" per vitin 2005?
    Se me duket se nuk e keni kuptuar mire.

Si ka mundesi qe ne jemi aq qorra sa nuk e shohim te miren para syve tane. Te pakten kete here (nje nga te rrallat), komplimentet na kane ardhur nga jashte.

Sa per kulture:
    http://www.newyorker.com/fact/content/articles/050627fa_fact2
    So the **** whaaaat??!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-03-2006
    Postime
    92
    Brari ti mos fol pa u konsultuar me doktorin...

Citim Postuar mė parė nga Poison_Ivy
    Per ke Edi po flasim?
    Per World's best mayor ne 2004?
    Per nje nga herote e Europes te shpallur nga revista "Time" per vitin 2005?
    Se me duket se nuk e keni kuptuar mire.

Si ka mundesi qe ne jemi aq qorra sa nuk e shohim te miren para syve tane. Te pakten kete here (nje nga te rrallat), komplimentet na kane ardhur nga jashte.

Sa per kulture:
    http://www.newyorker.com/fact/content/articles/050627fa_fact2

Bonjour Femme Fatale,

Pak para se te vinte demokracia, kur populli shqiptar vuante per buken e gojes, Shqiperia mori cmimin boteror e ushqimeve (nuk me kujtohet sakte titulli i cmimit)!?
    Pra nga jashte vinte asokohe nje paradoks teper qesharak dhe njekohesisht perbuzes per nje popull qe vuante urie!?

Edhe ne shkrimet e meparshme kam thene se sot duhet peshuar mire nga zgjedhesit se cfare te mire apo te keqe ka zgjedhja e Rames apo e Olldashit, pa u nisur se c'thote bota, por se cfare thone zgjedhesit shqiptare.

Qytetari shqiptar eshte ai qe do te dije me mire te vleresoje.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DYDRINAS : 24-11-2006 mė 13:45

Faqja 6 prej 26 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Urbanistika e Tiranes
    Nga BvizioN nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 72
    Postimi i Fundit: 04-12-2008, 07:39
  2. Kapen vrasėsit e Behar Kastratit
    Nga Brari nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 13-02-2008, 09:20
  3. Ēfare ndodh nese zgjedhjet i fiton mazhoranca?
    Nga Humdinger nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 14-02-2007, 16:16
  4. Olldashi: Votoj Nanon president
    Nga Humdinger nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 56
    Postimi i Fundit: 02-11-2006, 02:02
  5. Olldashi kėrkon kthimin e minorenėve tė pashoqėruar nga Anglia
    Nga Shijaksi-London nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 17-05-2006, 17:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •