Cili Eshte Mendimi Juaj Per Radiot Shqiptare.
Cila Eshte Ok???
Pse???
Cili Eshte Mendimi Juaj Per Radiot Shqiptare.
Cila Eshte Ok???
Pse???
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga aleee : 06-11-2006 mė 13:13
Plus Dyshi eshte Ok dhe kam radion e preferuar
Topi ka dashur me u be komerciale dhe eshte kthyer ne nje radio te padegjueshme ose ka shkuar drejt moshave 15-16 vjec dhe ndoshta se kuptoj me.
Radio Tirana... ska nevoj per koment
Te tjerat jane te mira kur kane kenge qe i pelqejne gustove te mija por nuk eshte se kane ndonjegje te vecante!
Tung njerez te forumit.
Mendoj edhe une se Radio numer 1 eshte Plus Dy Radio.
Muzika eshte per te gjithe dhe prezantuesit nuk jane mendjemedhej dhe kokebosh, siē hasen ne radio te tjera.
Shpresoj te mos i bien shpejt baterite si ndodhi me Topin...
edhe ketij plus dyshit do ti bien baderite,se shpejti..
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga 007uk : 07-11-2006 mė 08:34
HI te gjitheve....ne kete moment po degjoj +2 Radio.Eshte "Posta e zmeres" me Oltin.
Ky emision me pelqen shume.mendoj se +2 Radio eshte radio shume e mire.
Por edhe emsioni i Kolos ne mengjes ne Club Fm eshte interesant.
Un mendoj qe ka radio te mira,por ka edhe radio kot.Nder radio te mira do te permendja radiot ''Sport'' ''Sot'' ''Koha'' dhe ''My music''![]()
![]()
Arsiana
me duket se e ke me ironi ate siper
se mua keto qe ke thene ti me duken radiot me kot
bile radio Koha me duket eshte mbyllur
kurse kete radio sot as e kam degjuar ndonjehere..
nuk ben as 100% dhe as 101 %
kjo ketu perkundrazi ben
http://www.plus2radio.com.al/index.php?faqe=hite
dhe ka 100% muzike shqiptare
gjithashtu ke dhe nje radio qe ka vetem folk
Ju psh,jam pikerisht ne +2 Radio ne keto momente, po degjoj emisionin "Posta e zemres", ky Olti e ka imituar pak Maria De Filipin me Ce posta per te, por nuk paska dale keq.
Megjithese edhe Maria emisionin ne Canale 5 e ka te imituar nga nje stacion televiziv Hollandez.
Olti po lidh nje vajze nga Elbasani me te dashurin nga Tirana.Ajo po e pret ta takoje sonte, por ky i thote Oltit se ka ndryshuar planet dhe do te shkoje ta takoje dite tjeter..hajde korrektesi meshkujt shqiptare hajde...
Prandaj vajzat nuk duhet te presin....Tung, tung, tung.
Nese doni te degjoni nje emision te lezetshem, C'do nate mbas ores 00.00 do jet Jimmy ne Mikrofon i cili do lexoje te gjith mesazhet qe dergohen ne Radio...
Radio Planet degjohet ne te gjith Tiranen... Edhe ne kete Emision Gallata ka filluar
Per te degjuar Planet Radio Live ... mund te perdorni kte LINK
http://www.planet93fm.com/airplaneti.htm
Nese doni te dergoni ndonje sms.. dergojeni ne kte ( Nr tel- 068 2080418 ).. Ose shkruajeni ne kte teme, edhe un do e bejn te mundur te lexohet ne Radio....
Per ata qe jan ne Tirane.. Mund te levizin Radion ne Frekuencen 93.00 FM
Emisioni ka filluar... Degjim te kendshem
SHQIPTAR
Krijoni Kontakt