Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 50
    jom mo i bukri katunit Maska e TikTak
    Anëtarësuar
    26-04-2005
    Postime
    1,633
    femna duhet me qen e bukur
    ato qi sjon duhet me u bo se skon rrug tjeter

po qi ka tshemtuta qi jon martu ka. e keni nigju at shprehjen i ka hudh trut e gamorit
    no glove no love

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga Davius
    Gabim fatal. Intelegjenca rrezaton mendjemadhesi, dhe ke vene re shume vajza qe hiqen 'intelegjente', kane burrat me te shemtuar, ke pyetur, pse valle ndodh keshtu?
    flas per ato qe jane inteligjente e jo ato qe hiqen.

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Gabim fatal. Intelegjenca rrezaton mendjemadhesi, dhe ke vene re shume vajza qe hiqen 'intelegjente', kane burrat me te shemtuar, ke pyetur, pse valle ndodh keshtu?
    Dmth sa me budallacke,aq me modeste?

Une e kam eksperiencuar ndryshe :sa me kokeboshe,aq me teper mendjen lart. Disa mjaftohen me pak,mendojne qe kane kapur qiellin me dore me nje therrime.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 06-11-2006 më 14:00
    Kam vetem nje limit: qiellin!

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Ne fakt dhe une po e lexoj dhe sterrlexoj kete paragraf po nuk po e kuptoj . Nejse i am gonna let it go ....
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Me duket se autori paragrafit do te thoj qe ato vajza qe jan mendjemedhaja dhe hiqen si inteligjente behen te bezdisura dhe vetem nje djal i shemtuar do merej me to...po kush eshte ai qe e pranon qe eshte i shemtuar?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    une e pranoj

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Citim Postuar më parë nga FierAkja143
    Me duket se autori paragrafit do te thoj qe ato vajza qe jan mendjemedhaja dhe hiqen si inteligjente behen te bezdisura dhe vetem nje djal i shemtuar do merej me to...po kush eshte ai qe e pranon qe eshte i shemtuar?
    Hmmmm, ju deshifruat mendimin tim. Eshte deri diku kjo qe kam menduar, duke ja shtuar asaj se: ato vajza qe jane intelegjente vizatojne princin e tyre me kale te bardhe, dhe rrefuzojne shume oferta joshese gjate viteve te rinise, duke kerkuar parajse ne kete bote, ( qe ne fakt nuk ekziston ) qe me ne fund vetem durimi i nje budallai i bind ato!
    My silence doesn't mean I am gone!

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Hmmmm, ju deshifruat mendimin tim. Eshte deri diku kjo qe kam menduar, duke ja shtuar asaj se: ato vajza qe jane intelegjente vizatojne princin e tyre me kale te bardhe, dhe rrefuzojne shume oferta joshese gjate viteve te rinise, duke kerkuar parajse ne kete bote, ( qe ne fakt nuk ekziston ) qe me ne fund vetem durimi i nje budallai i bind ato!
    Davius , nese po flasim per femra inteligjente , por kur them inteligjente .. i really mean te zgjuara dhe te edukuara e ke gabim komplet kete statement. Ato dine se c'kerkojne nga vetja dhe jeta. Nje femer e zgjuar nuk e enderron princin e saj ne ate menyre .

Atehere i bie femrat budallaqe , dhe tra la la te kene fatin e ..... eh lere lere spo e zgjas me .
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga PINK
    Davius , nese po flasim per femra inteligjente , por kur them inteligjente .. i really mean te zgjuara dhe te edukuara e ke gabim komplet kete statement. Ato dine se c'kerkojne nga vetja dhe jeta. Nje femer e zgjuar nuk e enderron princin e saj ne ate menyre .
    tamam kete po thoja edhe une

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    dhe rrefuzojne shume oferta joshese gjate viteve te rinise!
    E po varet ca quan joshese Davius.Ca ka te beje "oferta joshese" kur s'ka chemistry?Dicka qe kam vene re,tek femrat e bukura/te zgjuara por qe jane ca ne moshe,eshte qe meshkujt mundohen te perfitojne nga gjendja e tyre vulnerabel ne nje shoqeri ku femra s'eshte totalisht e pavarur,dhe te fitojne dike qe s'meritojne(qe eshte me e mire se vetja) nen motton"jam oferte joshese...".
    Ne shoqerine shqipetare pritet perhere qe mashkulli te kete dhe me teper se meriton ngaqe eshte mashkull,pra demek e balancon me te qenurit mashkull.Mirepo ngadale tani,nese nje femer pret princin e kalter etj.,le ta prese xhanem,jeta eshte e saja.

Persa i perket temes:
    Nga pamja perhere kam pasur si standard nje njeri qe afersisht me afrohet mua,ndryshe ne nje pike mund te fillojne dhe komplekset e inferioritetit tek mashkulli(me pasoje xhelozine etj.) ose komplekse superioriteti tek femra(tradhetia,flirtimi,berja ne asgje te atij qe ke ne krah...).
    Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 06-11-2006 më 14:38
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Hej te dashur miq jam une N......
    Nga lozonjare në forumin Prezantoni veten në forum
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 17-11-2002, 04:13
  2. " Emigrantes se dashur "
    Nga Letersia 76 në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 23-09-2002, 20:55
  3. Nuk mundem të të quaj e Dashur
    Nga zemri në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 23-08-2002, 06:04
  4. Pershedetje o Populli im i dashur!!
    Nga Eriglen në forumin Prezantoni veten në forum
    Përgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 08-07-2002, 07:23
  5. ý dashur
    Nga elda në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 10-05-2002, 09:43

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •