femna duhet me qen e bukur
ato qi sjon duhet me u bo se skon rrug tjeter
po qi ka tshemtuta qi jon martu ka. e keni nigju at shprehjen i ka hudh trut e gamorit
femna duhet me qen e bukur
ato qi sjon duhet me u bo se skon rrug tjeter
po qi ka tshemtuta qi jon martu ka. e keni nigju at shprehjen i ka hudh trut e gamorit
no glove no love
flas per ato qe jane inteligjente e jo ato qe hiqen.Postuar më parë nga Davius
Dmth sa me budallacke,aq me modeste?Postuar më parë nga Davius
Une e kam eksperiencuar ndryshe :sa me kokeboshe,aq me teper mendjen lart. Disa mjaftohen me pak,mendojne qe kane kapur qiellin me dore me nje therrime.
Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 06-11-2006 më 14:00
Kam vetem nje limit: qiellin!
Ne fakt dhe une po e lexoj dhe sterrlexoj kete paragraf po nuk po e kuptoj . Nejse i am gonna let it go ....Postuar më parë nga Davius
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Me duket se autori paragrafit do te thoj qe ato vajza qe jan mendjemedhaja dhe hiqen si inteligjente behen te bezdisura dhe vetem nje djal i shemtuar do merej me to...po kush eshte ai qe e pranon qe eshte i shemtuar?
une e pranoj
Hmmmm, ju deshifruat mendimin tim. Eshte deri diku kjo qe kam menduar, duke ja shtuar asaj se: ato vajza qe jane intelegjente vizatojne princin e tyre me kale te bardhe, dhe rrefuzojne shume oferta joshese gjate viteve te rinise, duke kerkuar parajse ne kete bote, ( qe ne fakt nuk ekziston ) qe me ne fund vetem durimi i nje budallai i bind ato!Postuar më parë nga FierAkja143
My silence doesn't mean I am gone!
Davius , nese po flasim per femra inteligjente , por kur them inteligjente .. i really mean te zgjuara dhe te edukuara e ke gabim komplet kete statement. Ato dine se c'kerkojne nga vetja dhe jeta. Nje femer e zgjuar nuk e enderron princin e saj ne ate menyre .Postuar më parë nga Davius
Atehere i bie femrat budallaqe , dhe tra la la te kene fatin e ..... eh lere lere spo e zgjas me .
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
tamam kete po thoja edhe unePostuar më parë nga PINK
E po varet ca quan joshese Davius.Ca ka te beje "oferta joshese" kur s'ka chemistry?Dicka qe kam vene re,tek femrat e bukura/te zgjuara por qe jane ca ne moshe,eshte qe meshkujt mundohen te perfitojne nga gjendja e tyre vulnerabel ne nje shoqeri ku femra s'eshte totalisht e pavarur,dhe te fitojne dike qe s'meritojne(qe eshte me e mire se vetja) nen motton"jam oferte joshese...".Postuar më parë nga Davius
Ne shoqerine shqipetare pritet perhere qe mashkulli te kete dhe me teper se meriton ngaqe eshte mashkull,pra demek e balancon me te qenurit mashkull.Mirepo ngadale tani,nese nje femer pret princin e kalter etj.,le ta prese xhanem,jeta eshte e saja.
Persa i perket temes:
Nga pamja perhere kam pasur si standard nje njeri qe afersisht me afrohet mua,ndryshe ne nje pike mund te fillojne dhe komplekset e inferioritetit tek mashkulli(me pasoje xhelozine etj.) ose komplekse superioriteti tek femra(tradhetia,flirtimi,berja ne asgje te atij qe ke ne krah...).
Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 06-11-2006 më 14:38
Kam vetem nje limit: qiellin!
Krijoni Kontakt