Jeta me ka mesuar te di t'i cmoj gjerat kur i kam
Me ka mesuar se edukata eshte pasuria me e madhe qe te jep trashegimi familja
Dhe qe te di te buzeqesh edhe atehere kur ndoshta mund te kem shume arsye per te qare..........................
Jeta me ka mesuar te di t'i cmoj gjerat kur i kam
Me ka mesuar se edukata eshte pasuria me e madhe qe te jep trashegimi familja
Dhe qe te di te buzeqesh edhe atehere kur ndoshta mund te kem shume arsye per te qare..........................
....po qka jo thuaj ti se, shume me ka mesuar ne te gjitha sferat,![]()
Jeta eshte nje kanvas i perbere nga 2 ngjyra e bardha edhe e zeza . Kombinacioni i ketyre krijon ngjyra infinit . Si rrjedhoje nuk duhet kurre te gjykojme te tjeret pamvaresisht aparencave ose edhe mekatet e tyre .
Kete me ka mesuar jeta , edhe aplikacioni i kesaj shprehje gjen vend ne te gjithe gamen e jetes , ose aktet qe njerezi ndermarin .
Te kem durim dhe te mos dorezohem kurre!![]()
Think Different! Think Again!
..me ka mesuare dielli mund te ngrohe vetem kur rete dhe hijet nuk i ka perball,porse mund te jap drite edhe kur jane ato...Identiteti....
jeta me mesoi shume gjera...
Fillimishte buzqeshjen dhe lumturin...
Me pas trishtimin,vuajtjen dhe lotin,me mesoi edhe dhimbjen e shpirtit jo vetem te zemres.
Me mesoi Durimin,Forcen kurajon dhe shpresen.
Me mesoi si eshte te ejtosh me vetmin,me mesoi si eshte te ejtosh pa pik ndihme nga personat e vetem qe mund te te ndihmoj apo keshillojn.
Me mesoi te eci neper rruget e saja me nje bar shume te rend.
Me mesoi te qeshem kur duhej te qaj...
Dhe perfundimishte me mesoi se mbi gjithcka,pamarparasysh humbjet ne duhet jetuar.
Ne ditet e fundit me ka mesuar se ka dikush qe te don dhe don qe ti te jetosh.
Me mespi serishte te qeshem dhe te jem e lumtur me shpirt e zemer.
Do me mesoj edhe shume gjera te tjera ne ditet ne vijim,E di!
Keshtu eshte Jeta,Nje mesuese e disa drejtimive.mund edhe ti them.
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
... qe jemi qenje shume primitive, qe jemi me egersira se kafshet e egra.
Lumi ka ujin e paster ne burim
Kombi mbi te gjitha
mos i besojme shume njerezve....
Let food be your medicine !
Krijoni Kontakt