Kujdes, nga llapaqenet.
Kujdes, nga llapaqenet.
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
jeta mka msu si tjem mashtrus i zoti edhe mos e perdor ate ane timen![]()
Jeta eshte si nje autostrade me kthesa te forta dhe te buta, me malore e me disheza, thjesht kam mesuar tabelat e qarkullimit ne kete autostrade.
Ndryshuar për herë të fundit nga ArlingtonHTS : 02-01-2015 më 20:32
Po me mbushet dekada e peste e jetes ( na iku jeta neper shale),
por te them te drejten pak gjera jane vertete per tu konsideruar si piketa kufiri...
Nje nga keto "piketa" eshte ; Te mos mbyllesh kurre nje dere, ndryshe, te mos e thuash kurre fjalen e fundit,
pasi qe nuk i dihet kurre, dmth mos ta prishesh me asnje deri ne piken e mos-kthimit, pasi bota eshte me rrota!
Pasi kur iken dhe e perplas deren, jo vetem qe nuk ta hapin me, por koha kalon dhe nuk te jepet shans tjeter.....
Pershendetje
Mësoi të tjerët me jetën tënde dhe jo me fjalët e tua
Jeta eshte nje lufte qe nuk e ka fituar askush.
Ne dac lufto e ne dac dorezohu, ne fund te fundit jeta do te mundet dhe ti je humbes bashke me te.
Ajo qe ti mund te fitosh jane vetem disa beteja.
Unë jam njeri i thjeshtë.
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
Njih vlerën e pesë gjërave para pesë gjërave të tjera: Të rinisë para se të plakesh;të shëndetit para se të sëmuresh
;të pasurisë para se të varfërohesh ;Te dashurise para se te tradhetosh:
të kohës së lirë para se të jesh i zënë me punë ;të jetës para se të vijë vdekja.
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
ArlingtonHTS (03-01-2015)
Busy Girl (03-01-2015)
Ej Busy, po me dalin 6 vlera mua nga 5 qe ke shkruajtur, se i bie qe vlera qe shkruata une te jete e 7 si 7 mrekullite e botes![]()
yeahhhh fiks si ste shkoi mendja lol epo do kete nje mrekulli te kto vlerat ska si te jete ndryshe...........![]()
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
Jam duke vrare mendjen, cila do jete.
Krijoni Kontakt