Close
Faqja 16 prej 51 FillimFillim ... 6141516171826 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 510
    kujtese harreses Maska e gimaxhami
    Anëtarësuar
    01-05-2007
    Vendndodhja
    ne vendin e cudirave
    Postime
    25

Question

cfare na ka mesuar jeta? me thoni te nderuar kolege, .Parafytyroni veten ne nje labirint gjigant(sikurse eshte vete jeta) hyni pra ne labirint e pastaj ???!!! cfar ndodh???!!! me ne fund dolet nga labirinti i pershkuat gjitha zik-zaket e tij.....dhe.....cfar mesuat?????

kujtese harreses Maska e gimaxhami
    Anëtarësuar
    01-05-2007
    Vendndodhja
    ne vendin e cudirave
    Postime
    25
    i respektuar je nga ana ime Stefano 007 "Jeto dhe Respekto" thoni juve deri ktu ska me kuptimplote. Por a jeni i sigurte ne krijuesin e gjithckaje .A thua valle krijoi edhe internetin edhe ordinatorin qe ne komunikojme???!!! me te vertete arritje shume e madhe e tij .Per mendimin tim natyra MEME ka gjithcka na duhet neve. dhe ishte,eshte,dhe gjithmone do te jete detyra e njerezve mendimtare qe ta transformojne dhe te krijojne cdo gje qe i duhet jetes sone te perditeshme

The Daywalker Maska e Dageus
    Anëtarësuar
    08-02-2007
    Vendndodhja
    NYC
    Postime
    52
    Jeta me ka mesuar qe "murit nuk i bihet me koke, po po njohe njeri brenda ose ke nje xhep plot me para, dera hapet kollaj".
    Not ready to make nice!!!

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga Dageus
    Jeta me ka mesuar qe "murit nuk i bihet me koke, po po njohe njeri brenda ose ke nje xhep plot me para, dera hapet kollaj".

O Dageus ,

Prej teje hyra ketu , se mua jeta mi ka mesuar e stermesuar te gjitha te fshehtat , skisha nevoje ti permend prape . lol

Haj Dageus , haj . Ja maji erdhi .... lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e Anita07
    Anëtarësuar
    02-05-2007
    Vendndodhja
    Po jetoj ketu
    Postime
    114

Gjithqka!

Deri ne moshen qe jam vedisuar ta kuptoj jeten normalish e dini nga dhe qka kemi mesuar,Mirpo tani qe kuptojm dhe jetojm jeten nuk mundem ti shkruaj te gjitha qfarme ka mesuar jeta. Me ka mesuar te perballem me probleme te ndryshme,dhe aspektet e ndryshme si ne jeten financiare ashtu edhe ne ate sentimetale,me problemet familjare,dhe nga gjith kjo kam mesuar te jem shummmmmmmmmmmm e fort te perballem edhe me gjerat e menduara ndoj her jo te ndodhuara.............Nga Jeta kam kuptuar se Te Jetosh don te thot te Sakrifikosh..

mall Maska e bili99
    Anëtarësuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804
    Rrofsh Albo,teme e qelluar....,

Jeta kjo shkolle, dhe une nxenes i perjetshem...do rradhis disa ..do te provoj te jeme origjinal..por edhe sikur te shpetoje ndonje aforizem.do te jete rastesi keshtu une mendoj,.akuzoni jeten qe ma ka mesuar....
    -Babai eshte shpesh mesues, dhe Nena ne shumicen absolute e shenjte..
    -Familja eshte qeliza e shoqerise.Gjaku uje nuk behet.
    -Nuk ka barabartesi ne jete,qoft ne familje qoft ne shoqeri.
    -Humbja me e madhe per njeriun eshte vete njeriu,humbja e jetes..
    -Njeriu i gjalle mund te permisoje qoft edhe gabimin me te madh,
    -Ti dua te gjithe por ,dashuria per vetveten eshte e perjetshme.
    -Me ka mesuar se miqesia e vertete,megjithse e rralle egziston.Dhe eshte bukuria e jetes.Ne shumicen absolute eshte nje gershetim interesash te ndryeshme.
    -Miqt e vertete gezohen per suksesin tend edhe kur nuk jane vete te suksesshem,ose dhe aq te suksesshem.
    -Me ka mesuar se sinqeriteti shpesh keqkuptohet si inferioritet,dhe si arme kunder teje.
    -Dhe se ,pak njerez e rrezikojne reputacionin personal per nje te mire te pergjithshme.
    -Mendimi i shumices nuk eshte standard i te vertetes..
    -Me ka mesuar se uhet te jeshe i pasur,i forte ose ti keshe te dyja qe te jeshe i respektuar..qe do me thene per fat te keq njerezit pergjithsisht te respektojne nese kane interes ose te kane ne nje mase frike..eshte nje pergjithsim por une e besoj dhe sigurisht se ka perjashtim..
    -Me ka mesuar dhe heq te zinjte e ullirit ende duke me mesuar te shkoj jeten time duke gjet arsye per shoket, miqt, farefisin pse ata sillen sic sillen..pse me sjellin mundime ne jete,.duke u munduar te gjeje varreza per te varros gabimet e tyre te shpeshta ...me ka mesuar se i mencuri duhet te leshoje rrugen perher eshte padrejtesi...
    -Me ka mesuar ta respektoj jeten,se eshte nje dhe une nuk besoj ne jete pas vdekjes ketu te jeme i sinqerte (mbani mend sinqeriteti esht fatal arme kunder jush,kete jeta s'ma mesoi te jeme ndryshe s'mundem e di qe ketu kam ra ne provim por,mbase do te marr klasa te tjera,se une dua ta besoj jeten pas vdekjes, dua ta besoj "Pikpjekjen" se kam njerez me te dashur qe kam humbur ne jete ...... secili eshte unik edhe pse na bashkon e pergjithshmja)
    -...........................................etj...e tj.........
    -Me ka mesuar se te shikuarit ne retrospektive me shume me vjen keq per gjera qe nuk i kam bere.
    -Me ka mesuar se asnjeri nuk e ka ndergjegjen e pastert..pa perjashtim..pak si ekstrem por une e kam mesuar.
    -C'do njeri qe une e njoh , nuk ka qene i sinqerte me mua te pakten njehere gjat kohes qe njihemi.
    -Me ka mesuar se vlerat univerzale jane te tilla dhe jane ne themel te njerezimit,pa marre parasyshe per cfar ngjyre dhe nacionaliteti flitet...Nderi,Besnikria,sinqeriteti,dashuria per familjen dhe atdhedashuria....etj.etj..te qenit njeri me nje fjale..
    -Pergjithesimi eshte paragjykim dhe vjen nga injoranca..
    -Shumica ne bote jane injoranta per fat te keq- ne cdo kohe dhe ne cdo shoqeri.
    -Dashuria me shpesh e mund urrejtjen se anasjelltas.
    -Ata qe sakrifikojne jeten per nje qellim me kane bere shpesh te mendoj, dhe disa edhe ti respektoj....dhe perulem.
    -Me ka mesuar mos ta prish zemren edhe kur te jeme i rrethuar me urrejtje,dhe te punoj me ndere edhe me te pa ndershem..dhe ne mes te pandershem....
    -Qoft ne shoqeri ne pergjithesi njerzit nuk te vleresojne per zotesi, pergatitje profesionale,..por, si shitesh me fjale, dhe ndegjueshmeri..s'me pelqen por e vertete.
    - Me ka mesuar se te qenit njeri ka rendesi qendrore per mua,dhe te qenit shqiptar eshte kenaqesi per mua dhe dekor i bukur i atributit te pare.
    -Me ka mesuar mos te fol kur s'kam gje te mire per te thene..
    -Me ka mesuar se si cdo gje qe te mungon e deshiron me shume..ashtu edhe jeta..ashtu edhe njerezit per fat te keq i vleresojme pasi ata vdesin..pasi ata s'jane ne mesin tone.....Une ende mesoj ne kete drejtim te them me shpesh"Te dua", " me mungon"..."falemnderit"...te jap me shume komplimente...jo vetem per tia bere qefin..vetes ose dikujt por,cdo njeri pa perjashtim meriton te pakten nje kompliment per dicka(Ta nis...?...Bravo Albo..jo vetem qe je i zgjuar, por edhe do te behesh i madh...falemnderit per"Forumin"...dhe per kete teme..dhe je i pashem sikur te ishe vellau im i vogel...lol.)
    -.................................................. .................................................. ...........
    Ne shkollen te quajtur "Jete",une jam nje nxenes mesatar,qe do me thene edhe shume kam per te mesuar.une besoj,.se njeriu meson perderisa edhe jeton..Une nuk e di se edhe kur do te vdes,a do te keme note kaluese prandaj do te deshiroja me gjithe zemer qe te ishte si shkolla e vertete qe une te perseritja kelasen.....

Me nderime per Albon, Shkollen Jete dhe te gjithe Nxenesit,
    bili99
    .................................................. .................................................. .....................

-
    Ndryshuar për herë të fundit nga bili99 : 03-05-2007 më 11:44

Aresy Maska e Aresy
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1
    Jeta më ka mësuar se njeriu nuk lind i ditur por atë e fiton gjatë jetës i tij.
    Zaten jeta ka mesazh të qartë për njerëzit se si duhet jetuar atë, por mbi të gjitha njeriu është shumë neglizhent ndaj kësaj çështje.

Zbuloni misteret e jetës, jeta është art, jetoni jetën.

Juventini Maska e EkOnOmIsTi
    Anëtarësuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    Jeta me ka mesu qe te eci vetem drejt dhe mos ta kthej koken mbrapa
    S |< R /\ p /\ |_ |
    Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash

Larguar Maska e Gerrard
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Anfield Road
    Postime
    1,603
    Sa pyetje e veshtire....

Dicka kam te sigurt dhe e theme me bindje...

Asnje gje nuk eshte Absolute gjithshka eshte Relative.
    Nuk mund ti listoje sa kam mesuar dhe sa kam per te mesuar, se jam akoma ne hapat e para te jetes.

Kalofshi Mire

T-B
    Liverpool is now where it belongs
    The cry was no surrender,
    We'll fight for the boys in red,
    We'll fight, we'll fight for Liverpool,
    The team that Shankly bred.
    We'll fight for Alun Evans,
    We'll fight for Ian St.John,
    We'll fight, we'll fight for Liverpool,
    The pride of division one - two- three - four
    Listen to the Kopites roar

LIVERPOOL - LIVERPOOL - LIVERPOOL

TiRoNce Ose Herga Maska e Michelle
    Anëtarësuar
    29-08-2006
    Vendndodhja
    Endless Sorrow
    Postime
    165
    Citim Postuar më parë nga Trendafili-Blu
    Sa pyetje e veshtire....

Dicka kam te sigurt dhe e theme me bindje...

Asnje gje nuk eshte Absolute gjithshka eshte Relative.
    Nuk mund ti listoje sa kam mesuar dhe sa kam per te mesuar, se jam akoma ne hapat e para te jetes.

Kalofshi Mire

T-B
    Shume e bukur pergjigja jote Endri

njelloj si Trendafili-Blu edhe une smund ti them te gjitha por deri tani gjeja qe me eshte ngulitur me shume ne koke eshte : TE JESH E DURUAR DHE TI LLOGJIKOSH VEPRIMET PERPARA SE TI BEN CDO NJERI KA PARIMET E TIJ NE JETE DHE ESHTE SHUME RENDESISHME TI NDJEKESH ATO MOS TE NDIKOESH NGA EMOCIONET E MOMENTIT POR TE MENDOSH PASOJAT PERPARA CDO VEPRIMI DHE DICKA TJETER RESPEKTO VETEN TENDE DHE NDIQ SHEMBULLIN DHE PARIMET E PRINDERVE TE TU KURR MOS I UL POSHTE
    Nuk duhet vetem te vdesesh fizikisht qe te jesh "pa jete"...

Faqja 16 prej 51 FillimFillim ... 6141516171826 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Çfarë keni mësuar nga filmat që keni parë gjatë jetës tuaj?
    Nga ^Pretty_Girl^ në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 04-03-2024, 07:56
  2. Ç'mendoni mbi akademik Rexhep Qosja?
    Nga kosovar në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 1189
    Postimi i Fundit: 14-10-2009, 17:52
  3. Cfare kemi mesuar prej filmave te frikshem
    Nga Leila në forumin Kinematografia dhe televizioni
    Përgjigje: 45
    Postimi i Fundit: 01-05-2009, 12:37
  4. Meditime të krishtera
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 135
    Postimi i Fundit: 16-06-2007, 18:36
  5. Justin Dëshmori: Apologjia e parë
    Nga Kryeengjelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 12-03-2007, 07:48

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •