Eh c'me ka mesuar jeta...ja keto tri gjera me ka mesuare verteten,lirine dhe virtytin...keto jane tri gjerat e vetme per te cilat duhet ta duam jeten...
Eh c'me ka mesuar jeta...ja keto tri gjera me ka mesuare verteten,lirine dhe virtytin...keto jane tri gjerat e vetme per te cilat duhet ta duam jeten...
trust nobody in this world....live everyday as it comes....good things come to those who wait...
Jeta me ka mesuar te respketoj edhe ate qe nuk e meriton
te jem e drejte me te gjithe
me ka mesuar se maska e njeriut vjen dita qe bie
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
Jeta me ka mesuar te perballoj qfardo qe te ndodh ne jet![]()
- - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
Agim Metbala" ♥
Mjaft bukur e the Sueda, edhe une ate desha te thoja, jeta me ka mesuar te rritem dhe te perballoj momentet e veshtira dhe te eci me kembe ne toke kur zemra gati sa nuk fluturon nga lumturia
adventure in dreamland
Gjithmone kam mendua qe jeta me mesoi shum gjera,por tani shofe qe asgje nuk mesova nga jeta,pasi qe mesimet po i ndryshojn njerzit!
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Edhe akoma do t`ju mësojë, bile edhe shumë-shumë gjëra, që ende as që e keni idenë se qka do ju mësojë...
Unë aq sa kam mësuar, po më duken asgjë, nga ato që vazhdimisht po mësojë...
Jeta me ka mesuar se eshte e ashper dhe cingune .
Me ka mesuar se ata qe me duan duhet ti dua me shume.
Me ka mesuar se kam miq te vertete qe qajne me mua dhe qeshin me mua.
C'kam mesuar ti pershtatem asaj,e ti mbijetoj ,por ajo e cuditshmja eshte qe me mesuan duke thene eshte e bukur,e kishin harruar te me thojne qe eshte shume e eger.![]()
Krijoni Kontakt