Nga jeta nuk mësojmë asgjë se nuk ja dimë kuptimin.
E di që nuk di asgjë.
Nga jeta nuk mësojmë asgjë se nuk ja dimë kuptimin.
E di që nuk di asgjë.
jeta me ka mësur qe qe shum shpejt mas lindjes vjen deka
mua jeta me ka mesuar te jem gjithmone vigjilente me pushke ne dore....dhe te mos ia pertoj njeriu ne rastet kur .....ashtu i do mushka drute....
Nuk mendoj se e kam jetuar jeten deri ne ate pike sa te nxjerr konkluzione prej saj... Flasim pas disa vitesh.
Qe eshte shum e padrejt dhe nuk mund te bej asgje.
vetem te vuaj ne heshtje..
(shum gjera te bukura insomma)
Ogni xsona che passa nella mia vita è unica...
Xkè lascia un poco di se..
E prende un poco di me.
Jeta eshte aq e bukur dhe fantastike, sa nuk te le te merzitesh. Po e do, c'do dite eshte e vetme, c'do dite te ofron dicka te re per te mesuar.
Feja e shqiptarit eshte shqiptariA
Jeten sa me shume mundohesh ta kontrollosh aq me shume e pakontrollueshme behet, meditoni per faktin qe gjerat qe kane me shume rendesi ose qe karakterizojne jeten e nje inividi ndodhin rastesisht psh. takimi me nje person qe te ben te ndryshos totalisht menyren e te qenit ose fitimi i nje llotarie etj.
E vetmja keshille qe mund te jap eshte nje qendrim elastik perpara jetes qe te lejon te mos e kalosh jeten ne ankth.Jeta duhet pranuar dhe perbelluar me guxim.
EVERYBODY'S BUSINESS IS NOBODY'S BUSINESS
Me ka mesuar te jeme me shume menefregist, edhe me pak kureshtar.
perpiqu sinqerisht dhe pakursyeshmerisht ti plotesosht te gjitha detyrimet ndaj te dashures se zemres tende por kurr....po ju them kurr kurr mos i thuaj te dua!!!
Kurr mos i thuaj TE DUA! JUST DONT DO IT!!!
Ndryshuar për herë të fundit nga GANGO of SG : 14-07-2007 më 10:30
Yevgeny Rodionov
Rroft AMERIKA!
u qyqa!!Postuar më parë nga GANGO of SG
per mendimin tim nuk mund te mbash brenda dicka qe ndihen...
nese eshte dicka me te vertet e rendesishme si dashuria!
Ogni xsona che passa nella mia vita è unica...
Xkè lascia un poco di se..
E prende un poco di me.
Krijoni Kontakt