a mon na trego c'thashetheme bo ti ne ato 3-4 kafe ne dite....apo fjalia standarte...NUK SHTYET O BUR....Postuar më parë nga DEN_Bossi
![]()
a mon na trego c'thashetheme bo ti ne ato 3-4 kafe ne dite....apo fjalia standarte...NUK SHTYET O BUR....Postuar më parë nga DEN_Bossi
![]()
nuk e baj prej qefit - e baj prej hallit - se edhe ne rruge si budalla nuk rrihet apo joPostuar më parë nga Zemrushja
mos u merzit se shqiptare ke boll halle e telashe per me qaPostuar më parë nga macipaci
ehuuuuuuuuu nuk merzitemi ne
Me sa shof tema po e ktheheni ne problemet e studentes nga durrsi. Por ajo vete e hapi per problemet qe kane studentet shqiptar ne pergjethesi.
Mire ja ajo ka noi leke ene do rri ne kafe do pi nja 7 kafe po une qe skam pare ku te rri? Cfare dua te them kjo nuk eshte zgjidhje. Qeveria dhe ministria e arsimit duhet ta shikojne me kujdes kete problem.
Zgjidhjen te gje une , se shtetit ska ne mend me u marr me studentaMerr naj kuti banane dhe shiti te dera e shkolles - edhe fiton lek edhe kalon kohen
![]()
Postuar më parë nga DEN_Bossi
Sigurisht qe jo,... E ke provuar i her bibloteken![]()
Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje
e paskeni kthy temen ne rrush e kumblla te dashur forumista ......
hajde mirmbetshi dhe me kete teme .
ehe - e kam provuPostuar më parë nga Zemrushja
po skam msu gja se une kam nje netyre qe nuk mund te mesoj ne vend ku ka njerez, du qetesi absolute dhe mundesisht te jem vetem. Prandaj edhe me msu, pjesen me te madhe te kohes mesoj naten deri vone dhe jo diten. Megjithse une nuk eshte se e ndjej shume problemin qe parashtrova pasi une merrem edhe me pune dhe diten e kaloj mire, po ama shumica e studentave bejne si thash une, me nja 3-4 kafe...
Krijoni Kontakt