LOL LOL .........O ZOT LOLLLL LOL LOL....
ajo e gjirokastritit madheshtore fare
LOL LOL .........O ZOT LOLLLL LOL LOL....
ajo e gjirokastritit madheshtore fare
.....Mesoni dicka per cdo gje dhe gjithcka per nje gje .....!!
.....Kujdes nga duartrokitjet !Kenaquni me to ,por asnjehere mos u besoni......!
NICE , VERY NICE !!!!
ishte dikur beni , djale bukurosh edhe tana femnat e kerkoshin . mirepo nje dite beni shef ne anderr se bota ka me u permyt edhe ai ka me vdek . cohet nadje beni tu ju lut Zotit qe mos me vdek : po une jam djale i mire , une ktej e une anej , tane vajzat vetem mu me dojne etj ...... ma fal jeten . ne ate moment shfaqet engjelli i Zotit dhe e lajmeron se lutjet e tija jane pranu .
erdhi dita e permytjes edhe filloi tu ra shi i madh shkoj uji deri ne gju , kalon aty afer benin miri me varke edhe i thot :o beni hajde mo hyp ne varke se asht tu u permyt bota. beni : jo mo jo se une kam ba pakt me Zotin me me pshtu mas e ke problem ec ti ik . kur po shkon uji deri ne bel po vjen oni me varke edhe i thot edh eky si miri po beni prap : ja se mu me pshton Zoti .......
nejse shkoj uji deri ne gjoks erdhi varka e trete beni prap manjen e tij . kur po shkon uji deri ne buze edhe ma nalt si perfundim beni vdiq edh ekur shkon ne qiell po shkon fill e te ky engjelli edhe i thot : a sa bukur e keni majte fjalen , bukur fort !!!!!
si e kishe emrin ti - e pyt engjelli . beni thot beni . engjelli :o beni po ca don or burre te kena nise tri here varken per me hyp ti hic......
Shqiperi o mema ime ndonse jam i merguar
dashurine tende kurre zemra se ka harruar
Krijoni Kontakt