Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 12 prej 12
    i/e regjistruar Maska e ReA_8
    Anėtarėsuar
    19-09-2002
    Postime
    79
    LOL LOL .........O ZOT LOLLLL LOL LOL ....

ajo e gjirokastritit madheshtore fare
    .....Mesoni dicka per cdo gje dhe gjithcka per nje gje .....!!
    .....Kujdes nga duartrokitjet !Kenaquni me to ,por asnjehere mos u besoni......!

lysien Maska e EDVIR
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    TORONTO CANADA
    Postime
    99
    NICE , VERY NICE !!!!
    ishte dikur beni , djale bukurosh edhe tana femnat e kerkoshin . mirepo nje dite beni shef ne anderr se bota ka me u permyt edhe ai ka me vdek . cohet nadje beni tu ju lut Zotit qe mos me vdek : po une jam djale i mire , une ktej e une anej , tane vajzat vetem mu me dojne etj ...... ma fal jeten . ne ate moment shfaqet engjelli i Zotit dhe e lajmeron se lutjet e tija jane pranu .
    erdhi dita e permytjes edhe filloi tu ra shi i madh shkoj uji deri ne gju , kalon aty afer benin miri me varke edhe i thot :o beni hajde mo hyp ne varke se asht tu u permyt bota. beni : jo mo jo se une kam ba pakt me Zotin me me pshtu mas e ke problem ec ti ik . kur po shkon uji deri ne bel po vjen oni me varke edhe i thot edh eky si miri po beni prap : ja se mu me pshton Zoti .......
    nejse shkoj uji deri ne gjoks erdhi varka e trete beni prap manjen e tij . kur po shkon uji deri ne buze edhe ma nalt si perfundim beni vdiq edh ekur shkon ne qiell po shkon fill e te ky engjelli edhe i thot : a sa bukur e keni majte fjalen , bukur fort !!!!!
    si e kishe emrin ti - e pyt engjelli . beni thot beni . engjelli :o beni po ca don or burre te kena nise tri here varken per me hyp ti hic......
    Shqiperi o mema ime ndonse jam i merguar
    dashurine tende kurre zemra se ka harruar

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema tė Ngjashme

1. Persekutimi i Kishės Katolike nė Shqipni nga 1944-1990
    Nga Anton nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 10-12-2011, 12:41
  2. Debati mbi Ditėn e Ēlirimit
    Nga dardajan nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 227
    Postimi i Fundit: 23-02-2006, 04:50
  3. Pranė oxhakut dimėr verė
    Nga MI CORAZON nė forumin Folklori shqiptar
    Pėrgjigje: 229
    Postimi i Fundit: 18-03-2005, 11:42

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •