...........nga te kemi ty or mik
..... bukur ma hidhke shamine
........pin rakine me oping
........dhe me fund e kthen dolline.....
....kete kengen sapo e degjova![]()
...........nga te kemi ty or mik
..... bukur ma hidhke shamine
........pin rakine me oping
........dhe me fund e kthen dolline.....
....kete kengen sapo e degjova![]()
Ai qe pretendon se eshte DIKUSHI eshte lodhur duke tentuar per tu bere i tille....
Prej Shqipniet mikja imePostuar mė parė nga lara21k
jam prej venit t'Rakise
Valle hedh se, derte kam,
per at' koh' t'femijeris.
Na ka hedh ai zot larg,
me provu sa do't'durojm,
me na pa n'at perendim,
Shqipen ton' a do t'harrojme.
Ndaj dhe ulem ne ket, ode,
per me fol dy fjal me shok,
se po m'duket si kur jam,
duke pi n,at tok.
Kenge degjofsh ngahera o burrnesha mike.
Uji: H2O
Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO
Eh ta lumsha moj Shqipni
kryelarte me kte rini
kjo rini e kjo raki
s'ka te dyte,esht vetem nji
Ah ju paca more shokeni se ma ngritet shpirtin peshe...le te bucase kenga...le te derdhet lume rakia...le te ndizet flake kjo teme...le te behem tape ne kulm....ua kam bere hallall te gjitha sepse vertet e meritoni....kjo eshte rinia e vertete shqiptare...keto jane vlerat e verteta te ketij kombi...le te krenohemi me to sepse vertet ja vlen...
...Moj raki, moj raki
...na i more ne qafe cunat e ri
...shpesh i nxjerr nga situata
...bashke merrni rruge te gjata
...thone qe je e vjeter
...s'te nderrojne me asgje tjeter
...je e mire, kur te shijojne ngadale
...po nxituan ja sjell trute verdalle![]()
...shume te pelqejne
...te tjere te urrejne
...por nuk kane zgjidhje tjeter
... sepse ti je Shqipe vjeter
Kjo per eshte per antaret e shoqates![]()
Ai qe pretendon se eshte DIKUSHI eshte lodhur duke tentuar per tu bere i tille....
A po ti do me vdesesh mua!...po ku eshte ai babai yt te vete ti ulem ne gjunje e ti puth doren per ta falenderuar qe me perkushtimin e tij ateror i ka bere shoqates sone kete dhurate te mrekullueshme!...xhevahir me je!...lum shtepia qe te ka!
Arben!...per kete vit,14-ten e kam lene pushim,kam menduar te festoj 15-ten
festohet mire ajo feste me raki...ti e di shume mire
gimi3!...mire se na urdherove mik!...e di qe s'e pi rakine por megjithate kjo nuk te ndalon te vish e te muhabetosesh ketu me ne...je i mirepritur![]()
Upupupupupupu sa kisha pa ardh ketja une mer aman.
Po na eshte thare Syri per 1 pike raki ore mileto.Edhe ju si Egoista qe jeni ate qe keni e mbani per vete.Me nisni pak edhe mua se me iku mendjaaaaaaaa.
Pershendetje per te gjithe.![]()
Nuk e meriton ti jo se na ke harruar fare.....megjithate une jam zemermire dhe do te te jap nje pike raki kocimari...ja gezuar e mire se e solle koken....sekretar i papergjegjshem
![]()
ARBEN FALEMINDERIT !po njeriu ka nje cip ne fytyr po diti ta ruaj, e ruan dhe ngelet gjith jeten i respektuar ,nderuar nga te gjithe ata qe e rrethojne .
po ka njerez qe nuk ja din kimetin moralit mikuptimit dhe ngelet te bejne gjith jeten gam gam si ca e ca !po kur tregojne trimeri dhe me femrat vaj halli se cbejne po i leshove nga zinxhiri......te keqet le te lehin karvani ecen perpara apo jo ,dhe ne vazhdojme humorin ton ketu ........
@@@@@@@@@@
sa per boren ketej nga mehalla ime shyqyr kete jav ska rene shume debore po ka bere minus 3 ...e beson se cfar ftohti .po shyqyr qe kemi te ngrotin thuaj ...
sa per rakin dhe 1 shishe ka ngelur ,tani presim kush te na vij ndonjeri nga shqiperija te na sjelli ndonje cik se kesaj i doli fundi ketej nga shpija ime ..
biles tani me ca patellxhane te mbushur ehhhh si shkon per ju djemte ...
gezuar ARBEN
SHOKU TANKU !KUJDES ATE FESTEN ti HE TE MERRTE DREQI SE VAJZAT perfitojne kur jeni te pire ,jua harxhuan portofolin .ti si korrnac qe je do qash per paret kur te dali rakija dhe do vesh ti kerkosh andej nga ullishtja
aaa une festen do e kaloi me mbesken time qe e kam si shpirt , i kam premtuar se do e coj ne kinema dhe ne lodrat ate dit mbasdite ....
pri-ltn merre me take easy bro !gezuar .
gezuar te gjithve dhe gezuar shen valentinin atyre qe e festojne![]()
Alnosa, kur e humba ndonjehere qetesine une? Mua mund te me prishet humori maksimumi nga ndonjeri, por me mjafton te futem tek Shoqata per te harruar cdo gje. Keshtuqe mos na beni muhabete shume serioze ketu.
Ja ta gezosh Alnosa, suksese ne shkolle, jete e kudo, GEZUAR!
Krijoni Kontakt